Starting and Growing Internet Business

Descrierea cursului

Ca să porniți cu succes proiecte online ca angajat sau ca fondator/proprietar al proiectului aveți nevoie de cunoștințe care includ specificitățile planificării e-business a modelelor de afaceri și a modelelor de câștig, precum și planificarea resurselor umane și asigurarea investițiilor pentru proiectul online. 

Scopul cursului

Grație experiențelor și exemplelor antreprenorilor și investitorilor de pe internet deja existenți, obținem cunoștințe și descrieri ale abilităților necesare pentru munca individuală la proiecte online, de la lansare la dezvoltarea acestora în mediul național și internațional. 

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Web Project Manager & Data AnalystPPC & Digital Channels ManagerDigital Marketing Planner & Account ManagerContent & SEO ManagerSocial Media, Online PR & Community Manager.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2024/25. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.