Starting and Growing Internet Business

Descrierea cursului

Ca să porniți cu succes proiecte online ca angajat sau ca fondator/proprietar al proiectului aveți nevoie de cunoștințe care includ specificitățile planificării e-business a modelelor de afaceri și a modelelor de câștig, precum și planificarea resurselor umane și asigurarea investițiilor pentru proiectul online. 

Scopul cursului

Grație experiențelor și exemplelor antreprenorilor și investitorilor de pe internet deja existenți, obținem cunoștințe și descrieri ale abilităților necesare pentru munca individuală la proiecte online, de la lansare la dezvoltarea acestora în mediul național și internațional. 

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: E-commerce Manager & EntrepreneurContent & SEO ManagerWeb Project Manager & Data AnalystOnline Sales & E-business Development ManagerSocial Media, Online PR & Community Manager.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te