Lucrarea finală pentru Video Design

Unul din principalii factori în căutarea unui job în domeniul designului este crearea unui portofoliu de calitate, care reprezintă lucrarea voastră finală, vă va separa de concurență și vă va prezenta în cea mai bună lumină. Având în vedere că în domeniul designului trebuie să le dovediți angajatorilor în mod constant creativitatea, primul vostru pas în această direcție va fi tocmai crearea lucrării finale, respectiv a portofoliului.

Când creați lucrarea finală, este important să fiți atenți la câteva etape care vă vor fi prezentate în acest curs. 

Puteți prezenta lucrarea finală unui client sau angajator ca portofoliu propriu și fără a vă citi CV-ul. 

Realizând lucrarea finală la LINK Academy, veți învăța tot ce vă trebuie astfel încât, în viitorul apropiat, tocmai datorită acestei combinații de lucrări, să vă începeți o carieră de succes.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Video & Motion Graphic Design.

Descrierea și scopul cursului

Cursul Lucrarea finală la programul Video Design reunește toate cunoștințele dobândite la LINK Academy sub forma unui proiect final. Aici, cursantul își va crea un portofoliu personal cu lucrările pe care le-a finalizat în timpul școlarizării. Opțional, cursanții pot adăuga și lucrări pe care le-au făcut în particular, dacă le au. La curs se pot folosi toate programele de calculator pe care un cursant a avut posibilitatea să le învețe pe perioada școlarizării. 

Scopul cursului Lucrarea finală la programul Video Design este să demonstreze cunoștințele asimilate și competențele dobândite în cadrul LINK Academy, cu care cursantul va obține certificatul LINK Academy. Se presupune că participantul își demonstrează sieși și altora că a asimilat cu succes cunoștințele necesare și a dobândit competențele după planul și programa alese la LINK Academy pentru a deveni un designer video certificat. 

Lucrare finală – Video Design vă răspunde la întrebări:

1. Care este scopul lucrării finale?

Obiectivul proiectului final este să vă pregătiți singuri lucrarea finală, care include toate domeniile acoperite de programa școlară.

Pentru cursanții care frecventează cursurile în mod tradițional

După finalizarea lucrării și acordul din partea mentorului, se organizează susținerea lucrării finale în fața comisiei.

Pentru cursanții care frecventează cursurile online

Cursanții online își vor termina lucrările finale în cadrul taskului care va fi verificat de către mentor, respectiv coordonatorul cursului.

Toate cunoștințele și abilitățile de lucru pe calculator dobândite la LINK Academy în cadrul departamentului Video Design de cursanți în ultimul an, vor fi demonstrate în cadrul lucrării finale. Realizarea proiectului este obligatorie atât pentru cursanții tradiționali, cât și pentru cei online.

2. Cum veți lucra la Lucrare finală?

Lucrarea finală este o lucrare video care reprezintă încununarea studiului la LINK Academy. Cursantul trebuie să facă designul vizual al portofoliului; toți cursanții de la LINK Academy au parcurs mai multe cursuri cu scopul de a-și îmbunătăți abilitățile în arta vizuală. Apoi, folosind procesul de design și programul Adobe Premiere, studiate la LINK Academy în ultimul an de zile, creați un video care să reflecte tot ce ați lucrat în ultimul an la LINK sau alte lucrări făcute pentru nevoi personale sau pentru alți clienți. Important este să vă prezinte abilitățile de designer și expert în programele companiei Adobe pe care le folosiți în procesul de realizare a lucrărilor grafice și video.

3. De ce trebuie să faceți lucrarea finală?

De fapt, lucrarea finală reunește toate cunoștințele și abilitățile necesare dobândite la LINK Academy. De-a lungul unui an de zile în cadrul departamentului New Media Design, cursanții își perfecționează și dobândesc cunoștințe în domeniul proiectării web a conținutului, dar și abilități de lucru în mai multe programe de calculator prin intermediul cărora, printr-un proces creativ atotcuprinzător, combină toate aceste cunoștințe și abilități și pregătesc lucrarea finală. Lucrarea finală este predată sub formă de proiect final cu scopul de a demonstra noile cunoștințe și abilități. În curs se pot folosi toate programele de calculator pe care cursantul a avut ocazia să le învețe într-un an de școlarizare, cu accent special pe programul Premiere în care se montează lucrarea.

Cursul Lucrarea finală pentru Video Design

Planul și programa cursului

Modulul 1 – Lucrarea finală

  • Ce este portofoliul
  • Portofoliul cu cele mai bune lucrări pe care le-ați făcut în timpul școlarizării la LINK Academy 

Software necesare și condiții tehnice

Este nevoie de un calculator cu sistemul de operare Microsoft Windows sau Apple Mac OS X pe x64 biți și Adobe Premiere CC.

Cunoștințe necesare

Cunoștințe de bază despre sistemele de operare Windows sau iOS, precum și despre programul Adobe Premiere CC, dobândite pe perioada școlarizării la LINK Academy.

Competențe

Modul 1

  • Veți învăța ce este un portofoliu și de ce este nevoie ca un designer să cunoască această formă de lucru
  • Elaborare practică a unui portofoliu

Lucrarea finală pentru Video Design

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te