Integrating Digital Media and Marketing Channels

Descrierea cursului

La acest curs participanții se vor familiariza cu importanța integrării diferitelor canale media în comunicare și vor analiza provocările care însoțesc această integrare online și offline. Va fi studiat și rolul actual al rețelelor de socializare în comunicare. Astăzi este necesară dezvoltarea unei tactici unice de creare a conținutului care promovează în cel mai bun mod un brand și trebuie observată diferența principală care provine din utilizarea diferitelor gadgeturi cu acces la internet, ca tabletele și telefoanele mobile. 

Scopul cursului

Prin familiarizarea cu noile tipuri de comunicare și cu necesitatea conectării lor se dezvoltă abilități de comunicare integrată care permit formarea unei imagini pozitive despre brand.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Digital Marketing Planner & Account ManagerPPC & Digital Channels ManagerContent & SEO ManagerE-commerce Manager & EntrepreneurOnline Sales & E-business Development Manager.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te