Integrating Digital Media and Marketing Channels

Descrierea cursului

La acest curs participanții se vor familiariza cu importanța integrării diferitelor canale media în comunicare și vor analiza provocările care însoțesc această integrare online și offline. Va fi studiat și rolul actual al rețelelor de socializare în comunicare. Astăzi este necesară dezvoltarea unei tactici unice de creare a conținutului care promovează în cel mai bun mod un brand și trebuie observată diferența principală care provine din utilizarea diferitelor gadgeturi cu acces la internet, ca tabletele și telefoanele mobile. 

Scopul cursului

Prin familiarizarea cu noile tipuri de comunicare și cu necesitatea conectării lor se dezvoltă abilități de comunicare integrată care permit formarea unei imagini pozitive despre brand.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Online Sales & E-business Development ManagerE-commerce Manager & EntrepreneurWeb Project Manager & Data AnalystContent & SEO ManagerSocial Media, Online PR & Community Manager.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.