Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Digital Marketing Plan

Descrierea cursului

Gestionarea cu succes a diferitelor sisteme de promovare online se face cel mai eficient prin crearea unui număr mai mic sau mai mare de planuri de internet marketing, care depind de complexitatea activităților promoționale ale organizației. Internet Marketing Plan asigură crearea și controlarea efectelor activităților promoționale online. 

Scopul cursului

Participanții la curs vor dobândi cunoștințe și abilități cu care vor crea un plan de marketing prin internet în raport cu toate segmentele necesare pentru definirea activităților promoționale pe internet. 

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: PPC & Digital Channels Manager şi Social Media, Online PR & Community Manager.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te