Devino programator Frontend JavaScript

Materiale şi culori

Descrierea cursului

Cursul este creat astfel încât să ofere cursanţilor toate cunoştinţele de bază legate de materialele şi culorile folosite în arhitectură, în designul de interior şi în designul produselor industriale. Aceste cunoştinţe vor permite cursanţilor o înţelegere mai bună a problematicii materialelor şi culorilor în practica de design. Cursanţii vor putea să înveţe despre caracteristicile şi aplicarea culorilor, despre parametrii şi proprietăţile materialelor, precum şi despre influenţele experimentale şi emoţionale pe care le exercită materialele şi culorile asupra oamenilor. Pe lângă acestea, cursul le sugerează cursanţilor cum să găsească pe piaţă şi cum să aleagă materialele care vor face designul lor mai atractic, mai de calitate şi mai de succes.

Obiectivul cursului

Obiectivul cursului este să ofere cursanţilor cunoştinţele de bază legate de grupuri de materiale care pot fi găsite pe piaţă. Obiectivul este ca atenţia lor să se orienteze pe aplicarea, identificarea şi găsirea numeroaselor idei bune şi a materialelor oferite pe piaţă, mai mult decât componenţa chimică a materialelor. După finalizarea acestui curs, cursanţii vor putea să diferenţieze materialele şi culorile care se aplică în designul 3D şi să cunoască rolurile acestora.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2019/20 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.