Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Cursuri de design în Timișoara

Doriți să avansați în carieră în domeniul designului și să dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare pentru cele mai căutate profesii de design? Atunci avem vești bune pentru voi! Vă oferim cea mai bună soluție de dezvoltare profesională - oferta noastră de cursuri de design în Timișoara. Vă oferim o oportunitate extraordinară de a vă îmbunătăți sau de a începe o carieră în domniul designului, cu pregătire de top și dezvoltare profesională.

Urmând cursurile de la LINK Academy din Timișoara, veți avea ocazia să vă echipați cu certificate recunoscute internațional, care vă vor ajuta să vă remarcați în industria designului și să vă apropiați de obiectivele voastre de afaceri.

Astăzi, designerii sunt la mare căutare în aproape toate industriile și sectoarele de afaceri. Abilitățile și cunoștințele lor sunt necesare în crearea de elemente vizuale pentru produse, site-uri web, materiale de marketing, ambalaje, design de logo, animație și multe altele. Pe măsură ce tehnologia digitală este din ce în ce mai integrată în lumea afacerilor, designerii au devenit cheia în dezvoltarea platformelor digitale, a aplicațiilor mobile și a interfețelor cu utilizatorul.

O abordare personalizată a învățării este una dintre principalele caracteristici ale cursurilor de design de la LINK Academy. Aceste cursuri sunt concepute în funcție de nevoile individuale ale cursanților, permițând fiecărui participant să învețe în propriul ritm și să primească feedback personalizat de la coordonatori cu experiență.

Învățarea designului în clasă sau în aer liber?

Platforma Distance Learning de la LINK Academy oferă posibilitatea de a accesa educația din orice locație, indiferent de timp și limitări geografice. Folosind platforma prin laptop sau tabletă, puteți obține o abordare personalizată a educației și vă puteți atinge obiectivele profesionale fără a fi nevoie să participați la un mediu tradițional educațional de clasă. Cu LINK Academy puteți învăța cu încredere, fie ca vă aflați în cafeneaua preferată din Piața Libertății sau după o plimbare în Parcul Central Timișoara.

Dacă preferați o abordare tradițională a învățării, LINK Academy vă oferă posibilitatea de a participa la cursuri în săli de clasă și săli de curs dotate modern. Cursurile se țin folosind tehnologia și infrastructura avansată pentru a asigura o experiență de învățare de calitate și conectarea cu alți colegi. Această opțiune reprezintă o oportunitate excelentă de a dobândi noi cunoștințe și abilități, precum și de a stabili noi contacte care sunt importante pentru cariera voastră.

LINK Academy așteaptă cu nerăbdare noi participanți din Timișoara care sunt pregătiți să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul designului

Toate persoanele interesate din Timișoara care doresc să avanseze în carieră în domeniul designului sunt invitate să se înscrie la cursurile de design oferite de LINK Academy. Prin aceste cursuri, participanții vor avea posibilitatea de a dobândi abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră de succes în design, în propriul oraș.

La LINK Academy avem o gamă largă de cursuri de design, adaptate intereselor și obiectivelor voastre. Indiferent dacă sunteți interesați de Web Design, Print & Graphic Design, Video & Motion Graphic Design, New Media Design, Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design sau Product Design, cursurile noastre compilate în programe de un an de zile vă vor ajuta să obțineți cunoștințe și abilități necesare pentru a obține rezultate de top în carieră.

Cursurile de design de la LINK Academy sunt împărțite în 2 departamente diferite, iar fiecare departament este împărțit în 4 programe diferite

Diferitele industrii au cerințe de design diferite și, prin urmare, oferim o gamă de programe specializate care acoperă o gamă largă de domenii de design.

Fiecare dintre programele noastre stabilesc un tip de design, iar fiecare program aparține unuia dintre cele 2 departamente.

Design & Multimedia Department

Web Design

Prin cursurile noastre de web design, participanții vor primi toate cunoștințele necesare pentru design și vor dezvolta pagini web atractive din punct de vedere vizual, axate pe experiența utilizatorului. Programul include subiecte precum teoria culorilor, tipografia și designul interfeței cu utilizatorul, oferind cursanților o înțelegere cuprinzătoare a aspectelor cheie ale designului web.

Prin acest program veți învăța cum să utilizați HTML, CSS, JavaScript, precum și populara platformă pentru gestionarea conținutului, Wordpress.

Vă interesează designul web? Vezi programul nostru Web Design.

Print & Graphic Design

Programul Print & Graphic Design este ideal pentru cei care doresc să exceleze în designul materialelor tipărite, inclusiv broșuri, fluturași, postere și reclame, precum și în crearea de elemente de branding, cum ar fi logouri, bannere, postări pe rețelele sociale și bilboard-uri.

În cursurile noastre de design, se pune accent pe crearea de comunicări atractive și eficiente din punct de vedere vizual cu publicul-țintă. În cadrul programului, participanții vor învăța utilizarea instrumentelor software care sunt utilizate în designul grafic, inclusiv Adobe Photoshop, Illustrator și InDesign.

Vi se pare interesant designul grafic? Vezi programul nostru Print & Graphic Design.

Video & Motion Graphic Design

În programul Video & Motion Graphic Design, accentul este pus pe designul și crearea de conținut video de calitate, care este interesant și eficient.

Participanții la acest program învață despre procesul de creare a conținutului video, dar și despre utilizarea instrumentelor și tehnologiilor precum Adobe Premiere Pro și After Effects, pentru a crea animații, grafice în mișcare și efecte vizuale. Acest program presupune, de asemenea, dobândirea abilităților de a crea conținut convingător, care va transmite cel mai bine povestea dorită.

Crearea de conținut video vi se pare tentantă? Vezi Video & Motion Graphic Design.

New Media Design

Programul New Media Design este conceput cu scopul de a oferi participanților cunoștințe practice în domeniul artei și producției multimedia, cu accent pe utilizarea tehnologiilor pentru a crea conținut pentru televiziune, radio și internet.

Programul New Media Design oferă participanților cunoștințe practice în domeniul artei și producției multimedia pentru diverse platforme, cum ar fi televiziunea, radioul și internetul. Una dintre componentele importante ale acestui program este instruirea pentru lucrul cu software-ul Adobe InDesign, unde participanții învață despre caracteristicile textului, întreruperea și centrarea textului, crearea de broșuri și coperți de cărți. La sfârșitul programului, participanții vor putea crea și edita conținut pentru cărți, reviste și broșuri, ceea ce îi va face experți în formarea și editarea acestor tipuri de materiale.

Designul digital mass-media vă atrage? Vezi programul nostru New Media Design.

3D Design & CAD Department

Computer Aided Design

Programele noastre CAD oferă educație extinsă în modelarea 2D și 3D, schițare și randare. Acest software este semnificativ în diverse ramuri ale industriei, cum ar fi arhitectura, ingineria și producția.

În cadrul programului CAD, participanții dobândesc cunoștințele și abilitățile necesare pentru a utiliza diverse soluții software CAD, inclusiv AutoCAD și Revit.

Vă interesează CAD design? Vezi programul nostru Computer Aided Design.

Architectural Design

În cadrul cursurilor noastre de design arhitectural, participanții vor obține o perspectivă generală asupra procesului de proiectare a clădirilor, de la planificarea spațiului până la crearea de desene și modele tehnice detaliate. Prin intermediul programului, veți învăța cum să utilizați instrumente software specializate, precum AutoCAD și 3ds Max, pentru a crea planuri și modele arhitecturale de înaltă calitate, care sunt necesare pentru diferite etape ale procesului de construcție.

Prin abordarea lor cuprinzătoare, cursurile noastre de design arhitectural oferă cursanților toate abilitățile necesare pentru a lucra cu succes într-o industrie dinamică. După finalizarea programului, cursanții vor fi încrezători în cunoștințele și abilitățile lor, pregătiți să își înceapă cariera în acest domeniu și să-și pună amprenta.

Dacă designul arhitectural vi se pare tentant, vedeți programul nostru Architectural Design.

Interior Design

Cursurile noastre de design interior sunt concepute pentru a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru designul și amenajarea diferitelor tipuri de spațiu rezidențial și comercial. Prin program sunt prelucrate elementele fundamentale ale designului, inclusiv teoria culorilor, aranjarea mobilierului, designul iluminatului și planificarea spațiului, precum și utilizarea diferitelor instrumente software pentru a crea proiecte detaliate.

Programele de modelare 2D și 3D, care includ utilizarea unor instrumente software precum AutoCAD și Revit, sunt esențiale pentru participanții care doresc să proiecteze și să creeze modele de calitate.

Amenajarea spațiilor interioare vi se pare tentantă? Vezi programul nostru Interior Design.

Product Design

Programul de design de produs de la academia noastră are ca scop formarea participanților în crearea de produse inovatoare care să răspundă nevoilor și dorințelor cumpărătorilor. Programul acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv principiile de design al produsului, selecția materialelor, procesele de fabricație și reprezentarea vizuală a produselor prin randare.

În cadrul acestor cursuri, participanții dobândesc cunoștințe și abilități pentru designul produselor și se concentrează pe utilizarea AutoCAD și Autodesk 3ds Max pentru a crea modele de produse 3D.

Sunteți interesați de crearea unui produs? Vezi programul nostru Product Design.

Cum să vă înscrieți la cursurile de design din Timișoara?

Dacă sunteți interesați să vă înscrieți la unul dintre programele noastre anuale, vă rugăm să completați formularul de cerere disponibil pe acest link sau să ne contactați telefonic la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 ( 356) 408-877, +373 (22) 782 220. Echipa noastră este disponibilă pentru discuții de luni până vineri, de la 8:00 la 20:00.

Când vă înregistrați pentru programul nostru, consilierul nostru vă va contacta pentru a discuta despre obiectivele, interesele și ambițiile voastre în legătură cu formarea ulterioară. De asemenea, în timpul conversației, vom colecta informații despre voi pentru a vă oferi suport și sfaturi adecvate.

De asemenea, puteti vizita sediul nostru din Timișoara la adresa Bulevardul Eroilor de la Tisa 20/A, etaj 2, Timișoara, România.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Având în vedere numărul mare de cereri primite, vă recomandăm să luați imediat o decizie privind alegerea programului care corespunde cel mai bine nevoilor voastre. Dacă doriți să dobândiți cunoștințe și abilități în domeniul designului, care ar putea duce la accesarea de locuri de muncă bine plătite, acesta este momentul potrivit pentru a nu rata această oportunitate.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Academia noastră recompensează cursanții ambițioși care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele. Oferim două metode de învățare - predarea tradițională la clasă și predarea online printr-o platformă de studiu la distanță. Ambele metode de învățare sunt conduse în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, care corespund practicilor din primele cele mai bune cinci universități din lume.

Puteți economisi peste 950 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
15.4.2024.*
preţ integral 12 rate 18 rate
şcolarizare online 1549 2500 137 101
mod tradiţional de şcolarizare 1649 2500 146 107

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»