Cursuri de design în București

Doriți să vă avansați în carieră dobândind cunoștințele și abilitățile necesare pentru cele mai căutate profesii de design? Dacă doriți, ați dat peste o ofertă excelentă de cursuri de design în București! Vă oferim soluția optimă pentru dezvoltarea profesională și îmbunătățirea perspectivelor de carieră în domeniul designului.

Înscriindu-vă la LINK Academy în București, veți avea ocazia să obțineți certificate recunoscute internațional, care vă vor ajuta să vă remarcați în industria designului și să vă apropiați de jobul dorit.

LINK Academy reprezintă o oportunitate ideală pentru oricine dorește să-și îmbunătățească cariera și să-și îndeplinească abilitățile de afaceri, indiferent de statutul lor actual - indiferent că sunteți liceeni care nu a luat încă o decizie cu privire la calea profesională, studenți sau angajați.

Una dintre caracteristicile cheie ale cursurilor de design de la LINK Academy este abordarea personalizată a învățării. Sunt structurate în așa fel încât să satisfacă nevoile individuale ale cursanților, permițând participanților să învețe în propriul ritm și să primească feedback personalizat de la coordonatori cu experiență.

Participarea la cursurile de design în mod tradițional sau online?

Dacă nu puteți participa la un mediu de predare tradițional din cauza constrângerilor de timp sau geografice, platforma Distance Learning vă oferă posibilitatea de a participa la cursuri de oriunde v-ați afla. Folosind platforma LINK Academy, prin intermediul laptopului sau tabletei, puteți avea o abordare personalizată a educației și puteți atinge cu încredere obiectivele profesionale, indiferent dacă vă aflați în cafeneaua preferată din Piața Romană sau, după cumpărături, la Centrul Comercial Băneasa.

Dacă preferați să studiați într-un mediu tradițional, LINK Academy vă oferă săli de curs și de clasă moderne, dotate la cele mai înalte standarde. Adresa la care se află academia este Str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, clădirea Excelsior, sector 1, București, 010016. În plus, aceste spații vă oferă posibilitatea de a interacționa cu colegii și de a face schimb de idei, permițându-vă să profitați din plin de toate beneficiile oferite de LINK Academy.

LINK Academy din București așteaptă cu nerăbdare noi participanți care sunt pregătiți să se perfecționeze în domeniul designului

LINK Academy din București îi invită să se înscrie pe toți cei interesați, care doresc să își dezvolte abilitățile prin cursuri de design în orașul lor și să urmeze o carieră în design.

Indiferent de domeniul de design pe care îl preferați, academia noastră oferă o varietate de cursuri pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele în carieră. Cursurile noastre includ Web Design, Print & Graphic Design, Video & Motion Graphic Design, New Media Design, Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design sau Product Design. Dacă sunteți pregătiți să învățați și să vă dezvoltați abilitățile, aplicați și deveniți designeri de top!

Cursurile de design de la LINK Academy sunt repartizate în 2 departamente diferite, fiecare dintre ele fiind împărțit în 4 programe diferite.

Designul cuprinde multe domenii care variază semnificativ în funcție de industrie, iar academia noastră oferă o varietate de programe de design, fiecare fiind specializat într-un anumit domeniu.

Fiecare dintre programele noastre se ocupă de un tip de design, iar fiecare program aparține unuia dintre cele 2 departamente.

Design & Multimedia Department

Web Design

Participanții la cursurile noastre de Web Design au ocazia să se familiarizeze cu toate aspectele cheie ale designului și cu dezvoltare vizuală de pagini web adaptate utilizatorilor. În cadrul programului, cursanții vor avea ocazia să învețe elementele fundamentale ale designului paginii, inclusiv teoria culorilor, tipografia, aspectul și experiența utilizatorului.

În timpul programului, participanții vor fi familiarizați cu utilizarea diferitelor instrumente și tehnologii, precum HTML, CSS, JavaScript și Wordpress.

Vă interesează designul web? Vezi programul nostru Web Design.

New Media Design

Designul programului New Media a fost conceput cu scopul de a oferi participanților cunoștințe practice în domeniul artei și producției multimedia, cu accent pe utilizarea tehnologiilor pentru a crea conținut pentru platformele de televiziune, radio și internet.

Programul New Media Design oferă participanților cunoștințe practice în domeniul artei și producției multimedia pentru diverse platforme, precum televiziunea, radioul și internetul. Una dintre componentele importante ale acestui program este instruirea pentru lucrul cu software-ul Adobe InDesign, unde participanții învață despre caracteristicile textului, întreruperea și centrarea textului, crearea de broșuri și coperți de cărți. La sfârșitul programului, participanții vor putea crea și edita conținut pentru cărți, reviste și broșuri, ceea ce îi va face experți în proiectarea și editarea acestor tipuri de materiale.

Vă atrage designul acestui tip de media? Vezi programul nostru New Media Design.

Video & Motion Graphic Design

În programul Video & Motion Graphic Design, accentul se pune pe designul și crearea de conținut video de calitate, care este interesant și eficient.

În acest program, participanții învață cum să folosească soluții software de editare video, cum ar fi Adobe Premiere Pro și After Effects, pentru a crea animații, grafică în mișcare și efecte vizuale. Ei învață, de asemenea, cum să creeze conținut video convingător, care să transmită povestea în cel mai bun mod posibil.

Vi se pare tentantă crearea de conținut video? Vezi Video & Motion Graphic Design.

Print & Graphic Design

Programul Print & Graphic Design este destinat participanților care doresc să se specializeze în designul de materiale tipărite, precum broșuri, fluturași, afișe, reclame, dar și în crearea de elemente de branding (logouri, bannere, postări pentru rețelele sociale, panouri publicitare etc.).

Cursurile noastre se concentrează pe designul care are atracție vizuală și comunică eficient cu publicul-țintă. Programul gestionează o varietate de instrumente software utilizate în designul grafic, inclusiv Adobe Photoshop, Illustrator și InDesign.

Vi se pare interesant designul grafic? Vezi programul nostru Print & Graphic Design.

3D Design & CAD Department

Architectural Design

Participanții la cursurile noastre de design arhitectural au ocazia să se familiarizeze cu planificarea spațiului, proiectarea clădirilor și diferite sisteme de construcție. Cursurile includ utilizarea de soluții software specializate, cum ar fi AutoCAD și 3ds Max, pentru a crea planuri și modele arhitecturale impresionante.

Aceste cursuri cuprinzătoare oferă cursanților abilitățile necesare pentru a se pregăti cu încredere pentru a lucra în industria arhitecturii și a-și pune amprenta cu succes în acest domeniu dinamic.

Dacă designul arhitectural vi se pare atractiv, vedeți programul nostru Architectural Design.

Interior Design

Cursurile de design interior se ocupa de proiectarea și amenajarea spațiilor rezidențiale și comerciale. Participanții învață elementele fundamentale ale designului, inclusiv teoria culorilor, aranjarea mobilierului, designul iluminatului și planificarea spațiului.

În cadrul acestor cursuri, participanții vor dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea modele 2D și 3D de calitate prin utilizarea instrumentelor software, precum AutoCAD și Revit.

Vi se pare tentantă amenajarea spațiilor interioare? Vezi programul nostru Interior Design.

Computer Aided Design

Programele CAD includ învățare extinsă în modelarea 2D și 3D, schițare și randare. CAD este utilizat în multe ramuri industriale, inclusiv arhitectură, inginerie și producție.

Participanții învață să folosească diverse soluții CAD, cum ar fi AutoCAD, SolidWorks și Revit.

Vă interesează CAD? Vezi programul nostru Computer Aided Design.

Product Design

Cursurile noastre de design de produse se concentrează pe pregătirea participanților pentru a crea produse de calitate care să corespundă cerințelor consumatorilor. Programul acoperă subiecte la fel de diverse precum principiile de design al produselor, selecția materialelor, procesele de fabricație și randare.

Participanții învață să folosească cu îndemânare AutoCAD și Autodesk 3ds Max pentru a crea modele 3D ale modelelor lor de produse.

Sunteți interesați de realizarea produsului? Vezi programul nostru Product Design.

Cum să vă înscrieți la cursurile de design din București?

Pentru a vă înscrie la unul dintre programele noastre de un an de zile, vă rugăm să completați formularul de cerere disponibil la acest link sau să ne contactați telefonic la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610. Echipa noastră va fi disponibilă pentru discuții de luni până vineri de la 08:00 la 20:00.

După înregistrare, veți fi contactați de consilierul nostru pentru înregistrare. În timpul acestei conversații, veți avea ocazia să vă exprimați obiectivele proprii, interesele și ambițiile în legătură cu formarea ulterioară, în timp ce vom colecta informații despre voi pentru a putea să vă oferim sprijin și sfaturi adecvate.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp

Academia noastră este deschisă pentru înscrieri pe tot parcursul procesului; cu toate acestea, vă sfătuim să nu așteptați prea mult să luați decizia de înscriere, astfel încât să aveți mai mult timp pentru a dobândi cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Tindem să răsplătim elevii ambițioși care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele. Academia noastră oferă două metode de învățare - predare tradițională cu prezență fizică în sala de clasă și predare online printr-o platformă de învățământ la distanță. Ambele metode de învățare sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, care sunt în conformitate cu practicile primelor cinci universități din lume.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.*
preţ integral 12 rate 17 rate
şcolarizare online 1699 2500 146 113
mod tradiţional de şcolarizare 1749 2500 150 116

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»