Cursuri de administrare în Constanța

LINK Academy oferă programe de formare de un an de zile în domeniul de administrare IT, menite să vă ajute să vă îmbunătățiți cunoștințele și să începeți o carieră în acest domeniu, fără a fi nevoie să părăsiți Constanța.

Formarea noastră la LINK Academy este concepută pentru a oferi cunoștințele necesare participanților din Constanța care doresc să își asigure o carieră în administrarea IT prin obținerea de certificate recunoscute la nivel internațional. 

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, lumea afacerilor caută din ce în ce mai mult experți în domeniul administrării IT cu competențe de specialitate. Indiferent de experiența voastră sau de nivelul actual de cunoștințe în administrarea IT, cursurile noastre sunt adaptate pentru a vă ajuta să dobândiți abilitățile și cunoștințele necesare pentru a reuși în acest sector dinamic.

Cursurile noastre în domeniul de administrare IT se concentrează pe administrarea Network și Microsoft și au ca scop să ofere participanților cunoștințe atotcuprinzătoare și abilități practice pentru gestionarea rețelelor de computere, serverelor și sistemelor de operare. Acest program de formare are ca scop să creeze profesioniști capabili să întrețină, să gestioneze și să protejeze diverse sisteme IT.

Cursuri de administrare IT tradiționale sau online?

Pe lângă plajele frumoase și atmosfera minunată a obiectivelor turistice ale orașului Constanța, ar fi păcat dacă ar trebui să mergeți într-o anumită locație de fiecare dată când doriți să participați la cursuri. Pe lângă predarea tradițională la clasă, LINK Academy oferă și cursuri online de administrare IT, care sunt perfecte pentru cei care doresc să învețe în timpul liber, indiferent de locație. Această abordare flexibilă vă permite să vă adaptați învățarea propriului program. Indiferent dacă vă aflați într-o cafenea de pe Bulevardul Mamaia sau pe plaja din Eforie Nord, puteți învăța și dobândi cunoștințe noi, iar tot ce aveți nevoie este un laptop sau o tabletă și o conexiune la internet.

Cursurile noastre sunt susținute în săli de clasă moderne și bine echipate, oferind cea mai modernă tehnologie și infrastructură pentru o experiență de învățare de înaltă calitate. Pentru cei care doresc să fie prezenți fizic la cursuri, există posibilitatea predării tradiționale la clasă. Pe lângă dobândirea de cunoștințe, participarea la cursuri în sala de clasă oferă, de asemenea, o oportunitate de conectare cu alți participanți, ceea ce poate fi benefic în dezvoltarea în continuare a unei cariere în sectorul IT.

Cursurile de administrare la LINK Academy sunt împărțite în 2 programe diferite

Programul nostru de formare în administrarea IT oferă cursuri specializate în administrarea Network și Microsoft, care vor oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a menține cu succes rețelele de calculatoare, serverele și sistemele de operare. Prin acest program, participanții vor afla despre cele mai noi tehnologii și metode de protecție a sistemelor IT, care îi vor ajuta să-și îmbunătățească cariera în sectorul IT.

Network Administration

Prin programul nostru de formare în administrarea rețelei, participanții vor dobândi cunoștințele și abilitățile atotcuprinzătoare necesare pentru a proiecta, implementa și gestiona cu succes rețelele de calculatoare. În timpul programului, participanții vor fi instruiți cum să instaleze și să licențieze cu succes sistemele de operare Windows, să configureze și să întrețină soluțiile MS Azure și alte aspecte cheie ale administrării rețelei.

Programul nostru de administrare a rețelei asigură participanților o formare atotcuprinzătoare pentru a gestiona cu succes rețelele de calculatoare, ajutându-i să dobândească cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a-și îndeplini sarcinile în mod eficient.

Vă interesează acest domeniu? Vezi programul nostru Network Administration.

Microsoft Administration

Programul nostru de administrare Microsoft este conceput pentru a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona eficient serverele Microsoft Windows și sistemele de operare client. Prin acest program, participanții vor învăța să configureze conturile de utilizator și permisiunile, să gestioneze fișierele și directoarele, să monitorizeze performanța sistemului, precum și să rezolve problemele și alte domenii relevante cu privire la managementul sistemelor.

Programul nostru de formare oferă participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a instala și configura diverse servicii de rețea, inclusiv DHCP, DNS și Active Directory.

Dacă administrarea Microsoft vi se pare o alegere excelentă, vedeți programul nostru Microsoft Administration.

Cum să vă înscrieți la cursurile de administrare IT în Constanța?

Există două modalități de înscriere în programele noastre de formare - prin completarea cererii prin acest link sau apelând echipa noastră de consilieri care sunt disponibili de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00. Vă stăm la dispoziție la aceste numere de telefon: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610.

După ce vă înscrieți la programele noastre, unul dintre consilierii noștri înregistrați vă va contacta pentru a vă înregistra. Această conversație ne va permite să înțelegem mai bine obiectivele și interesele voastre cu privire la pregătirea în domeniul ales. Echipa noastră se străduiește să ofere suport și sfaturi personalizate care sunt adaptate nevoilor și dorințelor voastre specifice, pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele în carieră.

Perioada de înscrieri este în curs – asigurați-vă locul din timp!

Vă recomandăm să nu amânați înscrierea, deoarece acestea sunt deja în curs. Dacă planificați o carieră în administrarea IT și doriți să dobândiți abilitățile necesare pentru locuri de muncă bine plătite, acum este momentul să vă înscrieți și să începeți călătoria către realizarea obiectivelor voastre.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Misiunea noastră este să sprijinim persoanele care sunt motivate să avanseze în carieră în domeniul administrării IT, oferindu-le cunoștințe relevante prin programe de formare adecvate. Programele noastre de formare sunt adaptate diferitelor stiluri de învățare, inclusiv modele tradiționale de predare la clasă și opțiuni online prin intermediul platformei noastre de studiu la distanță. În calitate de garant al calității, toate programele noastre sunt dezvoltate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, conform celor mai bune practici ale universităților de top din întreaga lume.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.6.2024.*
preţ integral 12 rate 16 rate
şcolarizare online 1699 2500 150 124
mod tradiţional de şcolarizare 1799 2500 158 131

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»