Cursuri de administrare în Cluj

Programele noastre de formare de un an de zile de la LINK Academy oferă oportunitatea de a vă îmbunătăți cunoștințele și de a vă asigura o carieră în domeniul administrației IT fără a fi nevoie să părăsiți Clujul.

Cursurile noastre de la LINK Academy oferă acces complet participanților din Cluj care doresc să obțină certificate recunoscute internațional.

În lumea afacerilor, odată cu dezvoltarea tehnologiei, cererea de experți în administrarea IT cu competențe de specialitate este în creștere. Indiferent de experiența voastră sau poziția de începător în administrarea IT, cursurile noastre vă pot ajuta să obțineți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși în această industrie dinamică.

Cursurile noastre de administrare IT, cu accent pe administrarea Network și Microsoft, sunt concepute pentru a oferi participanților cunoștințele cuprinzătoare și abilitățile practice necesare pentru a gestiona rețelele de calculatoare, serverele și sistemele de operare. Scopul cursurilor este de a oferi participanților expertiza și cunoștințele necesare pentru întreținerea, administrarea și protecția diferitelor sisteme IT, precum și pentru a-și avansa cariera în domeniul dinamic al IT-ului.

Cursuri de administrare IT în mod tradițional sau online?

Pe lângă cursurile tradiționale la clasă, LINK Academy oferă și cursuri online de administrare IT, perfecte pentru cei care doresc să învețe în timpul liber, indiferent de locație. Această abordare flexibilă vă permite să vă adaptați învățarea conform propriului program. Indiferent că vă aflați într-o cafenea de pe strada Octavian Goga sau lângă Piața Avram Iancu, puteți învăța și dobândi cunoștințe noi, iar tot ce vă trebuie este un laptop sau o tabletă și o conexiune la internet.

LINK Academy oferă opțiuni flexibile de învățare pentru participanții săi, inclusiv cursuri tradiționale la clasă pentru cei care doresc să fie prezenți fizic la cursuri. Cursurile noastre sunt ținute în săli de clasă moderne și bine echipate, cu tehnologie și infrastructură de ultimă generație, pentru a oferi o experiență de învățare de înaltă calitate. Participarea la cursuri în sala de clasă oferă, de asemenea, o oportunitate de a întâlni și de a intra în legătură cu alți participanți, ceea ce poate fi benefic în dezvoltarea ulterioară a carierei în sectorul IT.

Cursurile de administrare de la LINK Academy sunt împărțite în 2 programe diferite

Prin cursurile de administrare Network și Microsoft din cadrul programului nostru, participanții dobândesc cunoștințe și abilități specifice necesare pentru întreținerea eficientă a rețelelor, întreținerea eficientă a rețelelor de calculatoare, serverelor și sistemelor de operare, precum și pentru gestionarea cu succes a acestora.

Network Administration

Programul nostru de administrare a rețelei oferă instruire cuprinzătoare legată de proiecte, implementarea și gestionarea rețelelor de calculatoare. Prin acest program, participanții vor învăța cum să instaleze și să licențieze sistemele de operare Windows, să configureze și să întrețină soluțiile MS Azure și alte aspecte importante ale administrării rețelei.

Programul nostru de administrare a rețelei este conceput pentru a oferi participanților o formare atotcuprinzătoare pentru a gestiona cu succes rețelele de calculatoare, permițându-le să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare.

Vă interesează acest domeniu? Vezi programul nostru Network Administration.

Microsoft Administration

Programul de administrare Microsoft include lucrări privind gestionarea eficientă a serverelor Microsoft Windows și a sistemelor de operare client. Prin acest program, participanții dobândesc cunoștințele necesare pentru configurarea conturilor de utilizator și a permisiunilor, gestionarea fișierelor și directoarelor, monitorizarea performanței sistemului, precum și rezolvarea problemelor și a altor domenii relevante legate de managementul sistemelor.

Programul de instruire de la academia noastră oferă participanților posibilitatea de a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a instala și configura diverse servicii de rețea, cum ar fi DHCP, DNS și Active Directory.

Dacă administrarea Microsoft pare o alegere excelentă pentru voi, vedeți programul Microsoft Administration.

Cum să vă înscrieți la cursurile de administrare IT în Cluj?

Există două opțiuni pentru înscriere la programele noastre - completarea cererii de pe acest link sau contactarea telefonică a echipei noastre. Echipa noastră este disponibilă de luni până vineri de la ora 08:00 la 20:00 și ne puteți contacta la următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610.

Când vă înscrieți pentru programele noastre, unul dintre consilierii noștri vă va contacta pentru a vă înregistra. Această conversație ne va ajuta să înțelegem mai bine obiectivele și interesele voastre legate de formarea în domeniul ales. Scopul nostru este de a oferi suport și consiliere personalizate, adaptate nevoilor și dorințelor voastre specifice, pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele în carieră.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Vă recomandăm să nu amânați decizia de înscriere pentru programele noastre educaționale, deoarece înscrierile sunt deja în curs. Dacă planificați o carieră în administrarea IT și doriți să dobândiți abilitățile necesare pentru locuri de muncă bine plătite, acum este momentul să aplicați și să începeți călătoria către obiectivele voastre.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Misiunea noastră este de a sprijini persoanele ambițioase care doresc să-și avanseze cariera prin dobândirea de cunoștințe relevante în domeniul administrării IT. Programele noastre de formare sunt adaptate diferitelor stiluri de învățare și sunt accesibile prin modele tradiționale de predare la clasă sau online prin platforma noastră de studiu la distanță. Toate programele noastre sunt dezvoltate conform celor mai înalte standarde de calitate, în conformitate cu cele mai bune practici ale universităților de top din întreaga lume.

Puteți economisi până la 750 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.7.2024.*
preţ integral 12 rate 15 rate
şcolarizare online 1749 2500 154 136
mod tradiţional de şcolarizare 1849 2500 162 143

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»