Cursuri de administrație în Brașov

Cursurile de la LINK Academy în cadrul programelor de un an de zile vă permit să vă extindeți cunoștințele și să avansați în carieră în domeniul administrației IT, totul fără a fi nevoie să părăsiți Brașovul.

LINK Academy oferă cursuri atotcuprinzătoare destinate participanților din Brașov pentru a obține certificate recunoscute internațional. Combinația dintre aceste certificate și formarea de calitate crește semnificativ șansele participanților de succes în carieră.

Echipa noastră de experți a conceput programe de formare atent planificate, care sunt aliniate cu obiectivele și nevoile voastre, oferindu-vă abilități practice pentru a avansa în carieră.

Având în vedere importanța tot mai mare a tehnologiei în lumea afacerilor, există o nevoie tot mai mare de profesioniști în administrarea IT cu competențe specializate. Fie că sunteți deja profesionist IT cu experiență care dorește să dezvolte cariera sau doar vă începeți călătoria în administrarea IT, aceste cursuri vă pot ajuta să obțineți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși în această industrie dinamică.

LINK Academy oferă cursuri în domeniul administrării IT, cu un accent special pe administrarea rețelelor și Microsoft. Scopul acestor cursuri este de a oferi participanților cunoștințe și abilități pentru gestionarea rețelelor de calculatoare, servere și sisteme de operare, precum și întreținerea și administrarea acestora.

Cursuri tradiționale sau online - orice vi se potrivește mai bine!

La LINK Academy, oferim și o modalitate online de a urma cursurile de administrare IT, care sunt ideale pentru cei care doresc să învețe în timpul liber, indiferent de locație. Acest mod flexibil de studiu vă permite să vă adaptați învățarea la programul și stilul vostru de învățare. Indiferent că vă aflați într-o cafenea lângă Piața Sfatului sau într-o excursie pe Promenada Tâmpa, puteți învăța și dobândi cunoștințe noi, iar tot ce aveți nevoie este laptopul sau tableta voastră și o conexiune la internet.

Pe lângă cursurile online, LINK Academy oferă și modele tradiționale de predare care includ participarea fizică la cursuri pentru cei care o preferă. Cursurile noastre sunt susținute în săli de clasă și săli de curs moderne, bine echipate, cu tehnologie și infrastructură de ultimă oră pentru a oferi experiență de învățare de cea mai înaltă calitate. Aceasta este o oportunitate ideală de a vă conecta cu alți participanți și de a stabili contacte care sunt importante pentru cariera voastră în sectorul IT.

Cursurile de administrare de la LINK Academy sunt împărțite în 2 programe diferite.

Participanții la programul de administrare Network și Microsoft, prin cursurile noastre, dobândesc cunoștințe și abilități specifice, necesare pentru întreținerea eficientă a rețelelor de calculatoare, servere și sisteme de operare, precum și pentru gestionarea cu succes a acestora.

Network Administration

Programul de administrare a rețelei este conceput pentru a oferi participanților o pregătire completă în proiectarea, implementarea și gestionarea rețelelor de calculatoare. Participanții vor dobândi cunoștințe și abilități pentru instalarea și licențierea sistemelor de operare Windows, configurarea și întreținerea soluțiilor MS Azure, precum și alte aspecte relevante de administrare a rețelei.

Administrarea rețelei este un program care oferă participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona cu succes rețelele de calculatoare.

Vă interesează acest domeniu? Vezi programul nostru Network Administration.

Microsoft Administration

Programul de administrare Microsoft oferit de academia noastră include o instruire cuprinzătoare a participanților în gestionarea eficientă a serverelor Microsoft Windows și a sistemelor de operare client. Participanții vor dobândi cunoștințele necesare pentru configurarea conturilor de utilizator și a permiselor, gestionarea fișierelor și directoarelor, monitorizarea performanței sistemului, precum și rezolvarea problemelor și alte domenii relevante legate de managementul sistemelor.

Programul nostru de instruire permite participanților să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a instala și configura diverse servicii de rețea, inclusiv DHCP, DNS și Active Directory.

Dacă administrarea Microsoft pare o alegere excelentă pentru voi, vedeți programul nostru Microsoft Administration.

Cum să vă înscrieți la cursurile de administrare IT în Brașov?

Există două opțiuni pentru înscrierea la programele noastre - completarea cererii prin acest link sau contactarea echipei noastre prin telefon. De luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00, suntem disponibili pentru conversație la următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610.

După ce vă înscrieți în programele noastre, unul dintre consilierii noștri vă va contacta pentru a vă înregistra. Această conversație ne va ajuta să înțelegem mai bine obiectivele și interesele voastre legate de formarea în domeniul ales. În acest fel, vă putem oferi sfaturi personalizate și suport adaptat nevoilor voastre.

Perioada de înscriere este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Vă recomandăm să luați în considerare programele noastre educaționale cât mai curând posibil, deoarece înscrierile sunt în curs de desfășurare. Dacă doriți să vă pregătiți pentru o carieră în administrarea IT și să obțineți abilitățile necesare pentru locuri de muncă bine plătite, aceasta este oportunitatea potrivită pentru a vă înscrie.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Avem ca scop să sprijinim persoanele ambițioase care sunt pregătite să avanseze în carieră prin dobândirea cunoștințelor și abilităților necesare. Sunt disponibile două opțiuni de formare: instruire tradițională la clasă și instruire online prin platforma noastră de studiu la distanță. Toate instruirile sunt desfășurate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, care sunt adecvate practicilor celor mai bune universități din lume.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.*
preţ integral 12 rate 17 rate
şcolarizare online 1699 2500 146 113
mod tradiţional de şcolarizare 1749 2500 150 116

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»