Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Școlarizare gratuită pentru persoanele cu handicap

LINK Academy, în cadrul activităţii sale sociale responsabile, începând cu anul 2010 a asigurat condiții de școlarizare gratuită pentru persoanele cu handicap de categoria I.

Responsabilitatea socială a companiilor este unul dintre principiile pentru care pledăm,  astfel decizia a fost luată fără ezitare, cu scopul îmbunătăţirii statutului social şi angajării persoanelor cu handicap.

Școlarizare gratuită pentru persoanele cu handicap

Fiind o companie care deţine unica platformă autohtonă pentru învăţământ la distanţă, folosită cu succes de mai mulţi ani, considerăm că putem oferi o educație mai calitativă persoanelor cu handicap, educație care le-a fost adesea inaccesibilă din cauza unor deficienţe ale sistemului de învăţământ tradiţional. Noi considerăm că pregătirea pentru munca legată de aplicarea tehnologiei informaţionale este una dintre cele mai bune soluţii  pentru scăderea ratei de şomaj ridicate al persoanelor cu handicap în societatea noastră.

Invităm toate persoanele cu handicap de categoria I care sunt dornicie de o educaţie calitativă în domeniul IT să ne contacteze în vederea realizării cooperării. Mai multe detalii găsiți pe următoarele pagini:

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te