Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Cursuri de design în Iași

Dacă doriți să vă pregătiți pentru cele mai căutate profesii de design și să vă îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile, cursurile noastre de design sunt alegerea ideală.

Obțineți certificate recunoscute la nivel global și creșteți șansele de a vă asigura locul de muncă dorit, fără a părăsi orașul Iași, prin înscrierea la LINK Academy.

Cursurile de design de la LINK Academy se remarcă prin abordarea adaptată de învățare, care permite participanților să învețe în funcție de nevoile și preferințele lor specifice. Fiecare participant obține instrucțiuni personalizate individual și feedback personalizat de la instructor, ceea ce permite o învățare independentă și o învățare mai eficientă a materiei. Această abordare garantează că participanții obțin educație de cea mai înaltă calitate în domeniul designului.

Cursuri de design tradițional sau online?

Pe lângă modul tradițional de a participa la cursuri în sălile noastre de clasă, LINK Academy vă oferă și participarea integrală online la cursurile de design, ideală pentru cei care doresc să studieze în confortul casei lor din Iași sau în timp ce sunt într-o excursie în împrejurimile frumoase ale lacului Doi Peri sau după o plimbare relaxanta prin frumosul parcul Ciric. În acest fel, învățarea devine flexibilă și adaptată stilului vostru de viață, permițându-vă să avansați în carieră sau să vă atingeți obiectivele creative fără nicio restricție.

La LINK Academy, oferim participanților o abordare tradițională a învățării prin participarea la cursuri în săli de clasă modern echipate și săli de curs. Aceste spații folosesc tehnologie și infrastructură avansată, care oferă o experiență de învățare de calitate și oportunitatea de a intra în legătură cu alți colegi. Această opțiune vă permite să dobândiți noi cunoștințe și abilități, precum și să stabiliți contacte care pot fi de o importanță cheie pentru cariera voastră.

Cursurile de design la LINK Academy sunt repartizate în 2 departamente diferite, fiecare fiind împărțit în 4 programe diferite.

Termenul de design este caracterizat de o diversitate considerabilă, iar fiecare domeniu este diferit în funcție de industria căreia îi aparține. Programele noastre se ocupă de diferite specializări de design, fiecare aparținând unuia dintre cele două departamente.

Design & Multimedia Department

Web Design

Accentul programului Web Design este pus pe arta de a crea site-uri web atractive din punct de vedere vizual, centrate pe utilizator. Participanții vor fi familiarizați cu principiile de bază ale designului paginilor web, inclusiv teoria culorilor, tipografie, aspect și experiența utilizatorului.

În cadrul acestui program, veți fi instruiți în utilizarea diverselor tehnologii și platforme care sunt utilizate în crearea paginilor web. Acestea includ HTML, CSS, JavaScript, precum și populara platformă de gestionare a conținutului, Wordpress.

Vă interesează designul web? Vezi programul nostru Web Design.

Print & Graphic Design

Programul Print & Graphic Design este adaptat participanților care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în proiectarea diferitelor tipuri de materiale tipărite, inclusiv broșuri, fluturași, postere și reclame. În plus, acest program include crearea de elemente de branding, cum ar fi logouri, bannere, postări pe rețelele sociale și panouri publicitare.

Cursurile noastre de design se concentrează pe crearea de comunicări atractive și eficiente din punct de vedere vizual cu publicul-țintă. În cadrul programului, participanții vor dobândi cunoștințe despre utilizarea instrumentelor software utilizate în designul grafic, cum ar fi Adobe Photoshop, Illustrator și InDesign.

Vi se pare interesant designul grafic? Vezi programul nostru Print & Graphic Design.

Video & Motion Graphic Design

Programul Video & Motion Graphic Design se concentrează pe dezvoltarea abilităților creative și pe crearea de conținut video de înaltă calitate, care este captivant și eficient pentru public. Participanții vor învăța să folosească instrumente și tehnologii software, cum ar fi Adobe Premiere Pro și After Effects, pentru a crea animații, grafice în mișcare și efecte vizuale. În plus, acest program presupune dobândirea abilităților de a crea conținut convingător care va transmite cel mai bine povestea dorită.

Crearea de conținut video vi se pare tentantă? Vezi Video & Motion Graphic Design.

New Media Design

În programul New Media Design, accentul este pus pe furnizarea de cunoștințe practice în domeniul artei și producției multimedia pentru televiziune, radio și internet.

Acest program include instruire în lucrul cu software-ul Adobe InDesign, unde învățați despre caracteristicile textului, împachetarea și centrarea textului, precum și despre designul broșurilor și coperților de cărți. După finalizarea programului, participanții vor putea crea și edita conținut pentru reviste, cărți și broșuri, ceea ce îi va face experți în proiectarea și editarea acestor materiale.

Designul acestui tip media vă atrage? Vezi programul nostru New Media Design.

3D Design & CAD Department

Computer Aided Design

Prin programele noastre CAD, participanții dobândesc cunoștințe și abilități cuprinzătoare pentru a utiliza diverse soluții software pentru modelarea, desenul și randarea 2D și 3D. Software-ul CAD joacă un rol-cheie în multe industrii, inclusiv arhitectură, inginerie și producție.

Participanții la programul CAD vor fi instruiți să utilizeze instrumente software avansate de modelare CAD, cum ar fi AutoCAD și Revit.

Vă interesează CAD? Vezi programul nostru Computer Aided Design.

Architectural Design

Programul de design arhitectural include toți pașii din procesul de proiectare a clădirii, de la planificarea spațiului până la crearea de desene și modele tehnice detaliate. Cursurile noastre presupun instruire în utilizarea instrumentelor software specializate, precum AutoCAD și 3ds Max, care sunt esențiale pentru crearea de planuri și modele arhitecturale de înaltă calitate, care sunt cheia pentru diferitele etape ale procesului de construcție.

Programul nostru de design arhitectural este conceput pentru a oferi participanților o abordare cuprinzătoare și abilitățile necesare pentru a lucra cu succes în industria dinamică. După finalizarea programului, cursanții vor fi încrezători în cunoștințele și abilitățile lor și vor fi pregătiți pentru a-și începe cariera în acest domeniu.

Dacă designul arhitectural vi se pare atractiv, vedeți programul nostru Architectural Design.

Interior Design

Când vine vorba de design interior, acesta este un domeniu care atrage mulți oameni datorită oportunității de a combina talentul cu cele mai noi instrumente software pentru desen și proiectare. Crearea de spații noi și interesante de care oamenii se bucură reprezintă o plăcere pentru cei care se ocupă de acest domeniu.

În cadrul programului nostru de instruire pentru utilizarea AutoCAD, obțineți cunoștințe despre elementele fundamentale necesare pentru proiectarea 2D, de la crearea proiectelor până la pregătirea acestora pentru imprimare și utilizare. Prin intermediul programului, vă veți familiariza cu numeroase comenzi pentru desenarea și rasterizarea formelor 2D, veți învăța tehnici de cotare și setări de desen, precum și utilizarea blocurilor, atributelor și bazelor de date externe în lucrul cu desenele.

Amenajarea spațiilor interioare vi se pare tentantă? Vezi programul nostru Interior Design.

Product Design

Designerii industriali își combină cunoștințele despre materiale, estetică și producție pentru a crea produse funcționale, elegante și inovatoare. Acest proces implică utilizarea instrumentelor de calcul de ultimă generație pentru a crea modele virtuale, colaborarea cu inginerii, producătorii și clienții și testarea prototipurilor pentru a se asigura că produsele sunt practice, de calitate și rentabile.

Prin cursurile din cadrul acestui program, participanții începători dobândesc cunoștințele și abilitățile necesare pentru designul produselor, concentrându-se pe utilizarea instrumentelor software precum AutoCAD și Autodesk 3ds Max pentru a crea modele 3D de produse.

Sunteți interesați de dezvoltarea produsului? Vezi programul nostru Product Design.

Cum să vă înscrieți la cursurile de design din Iași?

Pentru cei interesați să se înscrie la unul dintre programele noastre de un an de zile, puteți să vă înscrieți completând cererea care se află la acest link. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, echipa noastră este disponibilă pentru discuții de luni până vineri de la 08:00 la 20:00, la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610.

Programul nostru începe cu contactarea consilierului nostru de înscriere pentru a discuta despre obiectivele, interesele și ambițiile voastre. În timpul conversației, vom colecta informații detaliate despre voi, care ne vor ajuta să vă oferim asistență și sfaturi personalizate.

Perioada de înscrieri este în curs – asigurați-vă locul din timp!

Având în vedere numărul mare de înscrieri pe care le-am primit, vă recomandăm să alegeți cât mai curând programul care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre. Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile în domeniul designului și doriți să vă deschideți calea către locuri de muncă bine plătite, aceasta este o oportunitate ideală care nu trebuie ratată.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Recompensăm participanții care sunt motivați să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile. Avem două abordări ale învățării: predare tradițională la clasă și instruire online prin platforma noastră de studiu la distanță. Ambele metode de învățare urmează cele mai înalte standarde de calitate, care corespund practicii din primele cinci universități din lume.

Puteți economisi peste 950 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.4.2024.*
preţ integral 12 rate 18 rate
şcolarizare online 1549 2500 137 101
mod tradiţional de şcolarizare 1649 2500 146 107

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»