Cursuri de design în Constanța

Instruirea noastră este menită să pregătească participanții pentru cele mai căutate profesii de design și să le îmbunătățească abilitățile și cunoștințele. Aceste cursuri sunt ideale pentru participanții din Constanța, deoarece sunt concepute pentru ca participanții să dobândească cunoștințe și abilități practice de adaptare, pentru a se adapta la cerințele dinamice ale pieței muncii în domeniul de design.

Studiul la LINK Academy vă oferă posibilitatea de a obține certificate în domeniul designului recunoscute internațional, care vă vor îmbunătăți abilitățile și vă vor crește șansele de angajare din confortul casei voastre din Constanța.

Pentru noi este foarte important să oferim cea mai bună experiență de învățare posibilă pentru toți participanții noștri. Programele noastre sunt concepute cu atenție pentru a se adapta nevoilor și intereselor individuale ale participanților, ceea ce îi face speciali și foarte eficienți. Coordonatorii noștri oferă instrucțiuni personalizate și feedback pentru fiecare participant, permițând ca învățarea să fie axată pe dobândirea de abilități specifice.

Cursuri de design în sala de clasă sau pe plajă?

Studiul la LINK Academy oferă opțiuni flexibile pentru participanții care doresc să urmeze cursuri de design. Pe lângă învățarea tradițională la clasă, participanții pot alege un program de educație complet online, care este ideal dacă doriți să învățați din confortul casei voastre din Constanța, în timp ce beți cafea într-o cafenea în apropiere de Piața Victoriei sau în timp ce vă bucurați de plaja din Mamaia. Această flexibilitate permite participanților să-și adapteze educația la stilul lor de viață și să-și atingă obiectivele creative fără nicio restricție.

Cursurile de design la LINK Academy sunt repartizate pe 2 departamente diferite, fiecare împărțit în 4 programe diferite.

Fiecare dintre programele noastre de educație în domeniul de design este direcționat pe industrii specifice și este adaptat pentru a acoperi diferite subdomenii în design. Toate programele sunt clasificate în unul dintre cele două departamente, astfel încât participanții pot găsi cu ușurință un program care este aliniat intereselor și obiectivelor lor în carieră.

Design & Multimedia Department

Print & Graphic Design

Participanții la programul Print & Graphic Design dobândesc abilități în crearea diferitelor tipuri de materiale și elemente de branding tipărite. Programul include realizarea de broșuri, fluturași, afișe, reclame, precum și design de logouri, bannere, postări pentru rețelele de socializare și panouri publicitare.

Acest program are ca scop dezvoltarea abilităților creative pentru a crea o comunicare vizuală eficientă cu publicul-țintă. Programul include instruire în utilizarea instrumentelor software cheie necesare pentru designul grafic de succes, cum ar fi Adobe Photoshop, Illustrator și InDesign.

Designul grafic vi se pare interesant? Vezi programul nostru Print & Graphic Design.

Web Design

Programul de Web Design se concentrează pe crearea de pagini web atractive și funcționale din punct de vedere vizual, care sunt adaptate nevoilor utilizatorilor. Participanții vor avea ocazia să stăpânească elementele fundamentale ale designului paginilor web, inclusiv teoria culorilor, tipografia, aspectul elementelor și îmbunătățirea experienței utilizatorului.

În cadrul programului, participanții vor fi familiarizați cu cele mai noi tehnologii și platforme pentru crearea de pagini web, inclusiv HTML, CSS, JavaScript, precum și platforma populară de management de conținut - WordPress.

Vă interesează designul web? Vezi programul nostru Web Design.

New Media Design

Programul New Media Design este conceput pentru participanții care doresc să dobândească cunoștințe și abilități practice în domeniul artei și producției multimedia. Programul include crearea de conținut pentru diverse platforme, inclusiv televiziune, radio și internet.

Programul nostru de educație se concentrează pe abilități practice și cunoștințe în lucrul cu software-ul Adobe InDesign. Pe tot parcursul programului, se pune un accent deosebit pe caracteristicile textului, centrarea textului, precum și crearea de broșuri și coperți de cărți. Acest program permite participanților să devină experți în crearea și editarea conținutului pentru cărți, reviste și broșuri după finalizarea instruirii.

Designul acestui tip de media vă atrage? Vezi programul nostru New Media Design.

Video & Motion Graphic Design

Programul Video & Motion Graphic Design este conceput pentru a oferi participanților cunoștințe practice și abilități în crearea de conținut video profesional și elemente grafice pentru imagini în mișcare.

Programul nostru Video & Motion Graphic Design este direcționat pe oferta de instruire a participanților pentru a crea conținut video captivant și de înaltă calitate, care este eficient în comunicarea cu publicul-țintă. Prin intermediul programului, participanții vor dobândi cunoștințe și abilități în utilizarea instrumentelor și tehnologiilor software sofisticate, cum ar fi Adobe Premiere Pro și After Effects, pentru a crea animații atractive din punct de vedere vizual, grafică în mișcare și efecte speciale.

În plus, programul se concentrează pe dobândirea abilităților pentru a crea conținut convingător care va transmite în mod eficient o poveste.

Crearea de conținut video vi se pare tentantă? Vezi programul nostru Video & Motion Graphic Design.

3D Design & CAD Department

Interior Design

Designul interior este un domeniu care atrage multe persoane creative care doresc să-și îmbine talentele în design interior cu cele mai noi instrumente software pentru desen și proiectare. Acest domeniu are ca scop să creeze spații interioare atrăgătoare din punct de vedere estetic, funcționale și confortabile, care să răspundă nevoilor și cerințelor specifice ale clienților.

Prin intermediul programului, participanții vor dobândi cunoștințe despre diverse comenzi și forme în format 2D, precum și tehnici de dimensionare și ajustare a desenului. În plus, programul include utilizarea de blocuri, atribute și baze de date externe, care sunt tehnici cheie în lucrul cu desene.

Amenajarea spațiilor interioare vi se pare tentantă? Vezi programul nostru Interior Design.

Computer Aided Design

Programul CAD include utilizarea diferitelor soluții software pentru modelare 2D și 3D, desen și randare. Aceste abilități sunt de o importanță mare în diverse ramuri ale industriei, inclusiv arhitectură, inginerie și producție, iar programele de formare CAD vor oferi participanților oportunitatea de a deveni experți în utilizarea acestor instrumente software.

Vă interesează CAD? Vezi programul nostru Computer Aided Design.

Product Design

Crearea designului industrial reprezintă un proces complex care necesită o înțelegere a materialelor, fabricației și esteticii. Scopul principal al acestui proces este de a crea produse funcționale, inovatoare și atractive din punct de vedere vizual, care să satisfacă nevoile clienților.

Pentru a atinge acest obiectiv, sunt folosite instrumente software sofisticate pentru a crea modele virtuale și pentru a colabora cu ingineri, producători și clienți. Testarea prototipului joacă un rol-cheie în asigurarea caracterului practic, calității și rentabilității produsului.

Programul nostru de design a produselor permite participanților să dobândească cunoștințe despre tehnici avansate și instrumente software pentru crearea de modele de produse 3D de înaltă calitate. Programul se concentrează pe aplicarea celor mai noi soluții software, precum AutoCAD și Autodesk 3ds Max.

Vă interesează elaborarea produsului? Vezi programul nostru Product Design.

Architectural Design

Programul nostru de design arhitectural include toate fazele de proiectare a clădirilor, de la planificare până la producerea de desene și modele tehnice detaliate. Participanții vor dobândi cunoștințe și abilități practice în utilizarea instrumentelor software specializate precum AutoCAD și 3ds Max, care le vor permite să creeze planuri și modele arhitecturale de înaltă calitate necesare pentru toate fazele procesului de construcție. Programul este special conceput pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în design arhitectural și să devină experți în acest domeniu.

Scopul programului nostru de design arhitectural este de a oferi participanților o abordare atotcuprinzătoare și abilitățile necesare pentru munca de succes în industria arhitecturii dinamice.

Dacă designul arhitectural vi se pare atractiv, vedeți programul nostru Architectural Design.

Cum sa vă înscrieți la cursurile de design în Constanța?

Vă puteți înscrie la programele noastre de un an de zile prin linkul care se află pe pagina noastră web pentru toți cei interesați. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, echipa noastră de asistență vă stă la dispoziție de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00. Pentru contact, puteți utiliza unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610.

Odată ce aplicați pentru programele noastre, unul dintre consilierii noștri va avea un interviu cu voi pentru a vă înțelege mai bine ambițiile, obiectivele și interesele. Pe baza informațiilor pe care ni le oferiți, vă vom oferi suport și sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele în cel mai bun mod posibil.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Când aplicați pentru programele noastre, unul dintre consilierii noștri va avea un interviu cu voi pentru a vă înțelege mai bine ambițiile, obiectivele și interesele. Pe baza informațiilor pe care ni le oferiți, vă vom oferi suport și sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele în cel mai bun mod posibil.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

La LINK Academy, oferim două abordări ale învățării - predare tradițională la clasă și cursuri online prin platforma noastră de studiu la distanță. Indiferent de metoda aleasă, asigurăm standarde înalte de calitate în educație.

Abordarea noastră în ceea ce privește învățarea este în conformitate cu cele mai bune practici din primele cinci universități din lume, pentru a ne asigura că participanții noștri obțin cunoștințele și abilitățile relevante necesare pentru a reuși în cariera lor.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.6.2024.*
preţ integral 12 rate 16 rate
şcolarizare online 1699 2500 150 124
mod tradiţional de şcolarizare 1799 2500 158 131

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»