Cursuri de design în Cluj

Oferim cursuri care sunt concepute pentru a pregăti participanții pentru cele mai căutate profesii de design și pentru a le permite să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile. Cursurile noastre sunt o soluție excelentă pentru participanții din Cluj, deoarece oferă competențele necesare pentru succes pe piața muncii extrem de competitivă în prezent.

Studiul la LINK Academy permite obținerea de certificate recunoscute la nivel mondial în domeniul designului, ceea ce vă permite să vă îmbunătățiți abilitățile și să creșteți șansele de a obține jobul dorit, totul din Cluj.

Metodele noastre de învățare sunt adaptate nevoilor și intereselor individuale ale participanților, ceea ce îi face speciali și eficienți. Coordonatorii noștri oferă instrucțiuni personalizate și feedback pentru fiecare participant, permițând ca învățarea să fie concentrată și axată pe dobândirea de abilități specifice. În acest fel, garantăm cel mai înalt nivel de educație pentru toți participanții noștri.

De unde v-ar plăcea cel mai mult să urmăriți lecțiile din cursurile de design?

Studiul la LINK Academy oferă opțiuni flexibile pentru participanții care doresc să urmeze cursurile de design. Pe lângă învățarea tradițională la clasă, participanții pot alege un program educațional complet online, care este ideal pentru cei care doresc să studieze din confortul casei lor din Cluj sau în timp ce savurează o cafea în apropierea Parcului Central sau după o plimbare relaxantă pe strada Memorandumului. Această flexibilitate permite participanților să-și adapteze educația la stilul lor de viață și să-și atingă obiectivele creative fără nicio restricție.

La LINK Academy, oferim, de asemenea, o abordare tradițională a învățării prin participarea la cursuri în săli de clasă moderne și săli de curs dotate cu tehnologie și infrastructură avansată. Această abordare oferă participanților oportunitatea de a dobândi noi cunoștințe și abilități, precum și de a se conecta cu alți colegi, ceea ce poate avea un impact semnificativ asupra carierei lor.

Cursurile de design la LINK Academy sunt repartizate în 2 departamente diferite, fiecare dintre ele fiind împărțit în 4 programe diferite.

Programele noastre de design sunt de diverse specializări, direcționate spre industriile specifice în care sunt aplicate. Aceste programe acoperă mai multe subdomenii și fiecare dintre ele aparține unuia dintre cele două departamente.

3D Design & CAD Department

Interior Design

Domeniul designului interior atrage multe persoane care doresc să-și folosească talentul creativ în designul interior al încăperilor în combinație cu cele mai noi instrumente software pentru desen și proiectare. Scopul principal al acestui domeniu este de a crea spații interioare funcționale, atractive din punct de vedere estetic si confortabile, care să corespundă nevoilor și dorințelor specifice ale clienților.

Programul nostru de instruire pentru utilizarea AutoCAD oferă cunoștințele complete despre desenul în 2D, de la crearea inițială a proiectului până la pregătirea pentru tipărire și utilizare. Participanții vor dobândi cunoștințe despre diferite comenzi și forme de desen în format 2D, precum și tehnici de dimensionare și ajustare a desenului. Programul include utilizarea de blocuri, atribute și baze de date externe, care sunt tehnici cheie în lucrul cu desene.

Amenajarea spațiilor interioare sună tentant? Vezi programul nostru Interior Design.

Computer Aided Design

Programele noastre de instruire CAD oferă educație cuprinzătoare în utilizarea diferitelor soluții software pentru modelarea, schițarea și randarea 2D și 3D. Aceste abilități sunt foarte importante în diverse ramuri ale industriei, inclusiv arhitectură, inginerie și producție, iar formarea în aceste programe va permite participanților să devină experți în utilizarea software-ului CAD.

Programul nostru CAD este conceput pentru a oferi participanților cunoștințe și abilități avansate în utilizarea soluțiilor software de modelare în formate 2D și 3D, cu accent pe instrumente avansate precum AutoCAD și Revit.

Vă interesează designul CAD? Vezi programul Computer Aided Design.

Product Design

Designul industrial este un proces complex care necesită o combinație de cunoștințe despre materiale, producție și estetică. Scopul este de a crea produse funcționale, inovatoare și atractive vizual, care să satisfacă nevoile clienților. Acest proces presupune utilizarea unor instrumente software sofisticate pentru a crea modele virtuale și pentru a colabora cu ingineri, producători și clienți. De asemenea, testarea prototipurilor este de o importanță crucială pentru a asigura caracterul practic, calitatea și rentabilitatea produsului.

Participanții care doresc să învețe despre designul produsului, oferim acest program care include tehnici avansate și instrumente software pentru crearea de modele 3D. Axați pe aplicarea celor mai moderne instrumente software, cum ar fi AutoCAD și Autodesk 3ds Max, participanții vor învăța să creeze modele de produse funcționale și atractive din punct de vedere estetic.

Sunteți interesați de dezvoltarea produsului? Vezi programul nostru Product Design.

Architectural Design

Programul de design arhitectural de la școala noastră include toate aspectele procesului de proiectare a clădirii - de la planificare până la crearea de desene și modele tehnice detaliate. Prin programul nostru, participanții vor dobândi cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor software specializate precum AutoCAD și 3ds Max, care sunt esențiale pentru realizarea de planuri și modele arhitecturale de înaltă calitate, necesare pentru toate fazele procesului de construcție.

Programul nostru de design arhitectural este conceput pentru a oferi participanților o abordare cuprinzătoare și abilitățile necesare pentru a lucra cu succes în industria arhitecturii dinamice.

Dacă designul arhitectural vi se pare atractiv, vedeți programul nostru Architectural Design.

Design & Multimedia Department

Video & Motion Graphic Design

Video & Motion Graphic Design are ca scop să creeze conținut video de înaltă calitate, care este eficient în comunicarea cu publicul și în conformitate cu standardele creative și tendințele din industrie.

Programul nostru Video & Motion Graphic Design are ca scop să instruiască participanții să creeze conținut video atractiv și eficient. Prin intermediul programului, participanții vor dobândi cunoștințe despre instrumente și tehnologii software sofisticate, cum ar fi Adobe Premiere Pro și After Effects, pentru a crea animații atractive vizual, grafică în mișcare și efecte speciale. De asemenea, se va concentra pe dobândirea abilităților de a crea conținut convingător care va transmite în mod eficient povestea.

Vi se pare atractivă crearea de conținut video? Vezi Video & Motion Graphic Design.

New Media Design

Programul nostru New Media Design este ideal pentru oricine dorește să dobândească cunoștințe și abilități practice în domeniul artei și producției multimedia, cu accent pe crearea de conținut pentru diverse platforme, cum ar fi televiziunea, radioul și internetul.

Acest program se concentrează pe dezvoltarea abilităților practice în munca cu software-ul Adobe InDesign, cu accent deosebit pe caracteristicile textului, împachetarea și centrarea textului, precum și crearea de broșuri și coperți de cărți. Prin intermediul programului, participanții vor învăța cum să creeze și să editeze conținut pentru cărți, reviste și broșuri și vor deveni experți în proiectarea și editarea acestor tipuri de materiale după finalizarea programului.

Vă atrage designul acestui tip de media? Vezi programul nostru New Media Design.

Print & Graphic Design

Programul Print & Graphic Design este destinat participanților care doresc să dobândească abilități în crearea de materiale tipărite și elemente de branding. Programul include crearea de diverse materiale precum broșuri, fluturași, afișe, reclame, dar și design de logouri, bannere, postări pe rețelele sociale și bilboard-uri.

Programul de design grafic este direcționat pe crearea de comunicații creative și atractive cu publicul-țintă. Programul nostru include instruire în utilizarea diferitelor instrumente software care sunt necesare pentru un design grafic de succes, cum ar fi Adobe Photoshop, Illustrator și InDesign.

Vi se pare interesant designul grafic? Vezi programul nostru Print & Graphic Design.

Web Design

Programul de design web se concentrează pe crearea de pagini web atractive vizual, care sunt adaptate nevoilor utilizatorilor. Participanții vor învăța principiile de bază ale designului paginilor web, inclusiv teoria culorilor, tipografia, ordinea elementelor și îmbunătățirea experienței utilizatorului.

În timpul programului, participanții vor avea ocazia să învețe cum să folosească cele mai noi tehnologii și platforme în crearea de pagini web, inclusiv HTML, CSS, JavaScript, precum și populara platformă de gestionare a conținutului - WordPress.

Vă interesează designul web? Vezi programul nostru Web Design.

Modalitatea de înscriere la cursurile de design în Cluj

Pentru toți cei interesați de programele noastre de un an de zile, este disponibilă înscrierea prin linkul care se regăsește pe pagina noastră web. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, echipa noastră este disponibilă telefonic de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00. Ne puteți contacta la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610.

Când vă înscrieți la programele noastre, unul dintre consilierii noștri va efectua interviul cu voi pentru a vă înțelege mai bine ambițiile, obiectivele și interesele. Pe baza informațiilor pe care ni le furnizați, vă vom oferi suport și sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să vă atingeți cu succes obiectivele.

Perioada de înscriere este în curs – asigurați-vă locul din timp!

Având în vedere numărul mare de înscrieri pe care le-am primit, vă recomandăm să alegeți cât mai curând programul care se potrivește cel mai bine obiectivelor și intereselor voastre. Programele noastre reprezintă o oportunitate de a vă dezvolta abilitățile în domeniul designului și de a vă oferi oportunități pentru locuri de muncă bine plătite, așa că nu ratați șansa de a vă înscrie și de a vă realiza ambițiile profesionale.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de iarnă este deschisă. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Avem două abordări ale învățării - predarea tradițională la clasă și predarea online prin intermediul platformei noastre de studiu la distanță, care asigură standarde înalte de calitate în educație. Pentru participanții care sunt motivați să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile, oferim premii speciale care îi vor ajuta să se dezvolte în continuare în carieră. Abordarea noastră în ceea ce privește învățarea este în conformitate cu cele mai bune practici ale primelor cinci universități din întreaga lume.

Puteți economisi peste 1140 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
29.2.2024.*
preţ integral 12 rate 20 rate
şcolarizare online 1359 2500 125 80
mod tradiţional de şcolarizare 1444 2500 133 85

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»