Cursuri de design în Brașov

Cursurile noastre sunt o alegere ideală pentru toți cei care doresc să se pregătească pentru cele mai căutate profesii de design și să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile. Oferim soluții optime pentru participanții din Brașov, care îi vor ajuta să dobândească competențele necesare succesului pe piața muncii extrem de competitivă în prezent.

Prin înscrierea la LINK Academy, puteți obține certificate în domeniul de design, recunoscute la nivel global, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile și să obțineți jobul pe care îl doriți fără a părăsi Brașovul.

Cursurile de design de la LINK Academy sunt speciale pentru metodele lor de învățare personalizate, care permit participanților să învețe în funcție de nevoile și interesele lor specifice. Fiecare participant primește instrucțiuni individuale și feedback de la coordonator, ceea ce permite ca învățarea să fie adaptată și mai eficientă. În acest fel, garantăm cea mai bună educație posibilă.

Care este locul vostru preferat pentru a urma cursurile de design?

LINK Academy oferă opțiuni flexibile pentru participarea la cursurile de design, care corespund nevoilor diferite ale participanților. Pe lângă învățarea tradițională la clasă, participanții pot opta și pentru cursuri integral online, ceea ce este ideal pentru cei care doresc să studieze din confortul casei lor din Brașov, în timp ce savurează o cafea pe Strada Republicii sau după o plimbare relaxantă prin Livada Poștei. Această flexibilitate permite participanților să-și adapteze educația la stilul lor de viață, permițându-le să-și îmbunătățească cariera sau să-și realizeze obiectivele creative fără nicio restricție.

LINK Academy oferă o abordare tradițională a învățării prin participarea la cursuri în săli de clasă moderne și săli de curs dotate cu tehnologie și infrastructură avansată. Această abordare permite participanților să dobândească noi cunoștințe și abilități, precum și să se conecteze cu alți colegi, ceea ce poate fi cheia pentru cariera lor. Oferim o experiență de învățare de înaltă calitate, care utilizează tehnologie și infrastructură modernă.

Cursurile de design de la LINK Academy sunt repartizate în 2 departamente diferite, fiecare dintre ele fiind împărțit în 4 programe diferite.

Programele noastre de design includ diverse specializări, fiecare cu un accent special în funcție de industria în care este aplicată. Există mai multe domenii diferite de design care sunt incluse în programele noastre, fiecare aparținând unuia dintre cele două departamente.

3D Design & CAD Department

Computer Aided Design

Programele noastre CAD oferă participanților o instruire cuprinzătoare în utilizarea diferitelor soluții software pentru modelarea, schițarea și randarea 2D și 3D. Acest software joacă un rol-cheie în diverse industrii, inclusiv arhitectură, inginerie și producție, făcând cunoștințele despre utilizarea sa vitale pentru succesul în acele domenii.

Programul CAD este conceput pentru a oferi participanților cunoștințe și abilități avansate în utilizarea soluțiilor software pentru modelare în formatele 2D și 3D. Programul se concentrează pe utilizarea instrumentelor avansate, cum ar fi AutoCAD și Revit, care sunt esențiale pentru multe industrii, inclusiv arhitectură, inginerie și producție. La finalizarea programului, participanții vor putea să-și pună abilitățile în practică și să-și avanseze cariera în acele domenii.

Vă interesează designul CAD? Vezi programul nostru Computer Aided Design.

Architectural Design

Programul nostru de design arhitectural acoperă toate etapele procesului de proiectare a clădirii, de la planificare până la producerea de desene și modele tehnice detaliate. Oferim instruire în utilizarea instrumentelor software specializate, precum AutoCAD și 3ds Max, care sunt esențiale pentru crearea planurilor și modelelor arhitecturale de înaltă calitate, necesare pentru diferite etape ale procesului de construcție.

Programul de design arhitectural pe care îl oferim la LINK Academy este conceput pentru a oferi participanților o abordare atotcuprinzătoare și abilitățile necesare pentru a lucra cu succes în industria arhitecturii dinamice.

Dacă designul arhitectural vi se pare atractiv, vedeți programul nostru Architectural Design.

Interior Design

Designul interior reprezintă un domeniu care atrage mulți oameni datorită oportunității de a folosi talentele creative în combinație cu cele mai noi instrumente software pentru desen și proiectare. Aceast domeniu este axat pe crearea de spații interioare funcționale, atrăgătoare din punct de vedere estetic și confortabile, care să corespundă nevoilor clienților.

Programul nostru de instruire AutoCAD include toate aspectele desenului 2D, de la începutul creării proiectului până la pregătirea acestuia pentru imprimare și utilizare. Participanții vor dobândi cunoștințe despre diverse comenzi de desen și forme 2D, precum și tehnici de dimensionare și adaptare a desenului. În cadrul programului, veți învăța despre utilizarea blocurilor, atributelor și bazelor de date externe, precum și tehnici cheie în munca cu desenele.

Amenajarea spațiilor interioare vi se pare tentantă? Vezi programul nostru Interior Design.

Product Design

Designul industrial necesită o combinație de cunoștințe despre materiale, fabricație și estetică pentru a crea produse funcționale, inovatoare și atrăgătoare din punct de vedere vizual. Acest proces include utilizarea instrumentelor software avansate pentru a crea modele virtuale, colaborarea cu ingineri, producători și clienți și testarea prototipurilor pentru a asigura caracterul practic, calitatea și rentabilitatea produsului.

Acest program este destinat participanților care doresc să dobândească cunoștințe și abilități pentru designul produselor. Prin cursurile acestui program, participanții sunt îndrumați să folosească cele mai moderne instrumente software, inclusiv AutoCAD și Autodesk 3ds Max, pentru a crea modele 3D de produse.

Sunteți interesați de dezvoltarea produsului? Vezi programul nostru Product Design.

Design & Multimedia Department

Web Design

Programul de design web se concentrează pe crearea de pagini web atractive care sunt adaptate utilizatorilor. Participanții vor învăța principiile de bază ale designului paginilor web, inclusiv teoria culorilor, tipografia, aspectul și experiența utilizatorului.

În cadrul acestui program, veți învăța cum să utilizați diferite tehnologii și platforme care sunt utilizate în crearea de pagini web. Acestea includ HTML, CSS, JavaScript, precum și platforma populară de gestionare a conținutului - WordPress.

Vă interesează designul web? Vezi programul nostru Web Design.

Print & Graphic Design

Programul nostru Print & Graphic Design este conceput pentru participanții care doresc să dobândească abilități în crearea de materiale tipărite, cum ar fi broșuri, fluturași, postere și reclame, precum și elemente de branding, cum ar fi logouri, bannere, postări pe rețelele sociale și panouri publicitare.

Cursurile noastre de design se concentrează pe crearea de comunicări eficiente și atractive din punct de vedere vizual cu publicul-țintă. Prin acest program, participanții vor dobândi cunoștințe despre utilizarea instrumentelor software care sunt esențiale în designul grafic, cum ar fi Adobe Photoshop, Illustrator și InDesign.

Designul grafic vi se pare interesant? Vezi programul nostru Print & Graphic Design.

Video & Motion Graphic Design

Scopul programului nostru de Video & Motion Graphic Design este de a permite participanților să dobândească abilități creative și cunoștințe în crearea de conținut video de înaltă calitate, care este atractiv și eficient în comunicarea cu publicul.

Programul Video & Motion Graphic Design se concentrează pe crearea de conținut video eficient și captivant. Participanții vor fi instruiți să folosească instrumente și tehnologii software sofisticate, inclusiv Adobe Premiere Pro și After Effects, pentru a crea animații atractive din punct de vedere vizual, grafică în mișcare și efecte speciale. În plus, programul presupune, de asemenea, dobândirea abilităților de a crea conținut convingător, care va transmite în mod eficient o poveste.

Vă sună atrăgător crearea de conținut video? Vezi Video & Motion Graphic Design.

New Media Design

Programul New Media Design este destinat participanților care doresc să dobândească cunoștințe practice în domeniul artei și producției multimedia pentru diverse platforme - televiziune, radio și internet.

Prin acest program, participanții se vor familiariza cu software-ul Adobe InDesign, concentrându-se pe caracteristicile textului, împachetarea și centrarea textului, precum și pe crearea de broșuri și coperți de cărți. La finalizarea programului, participanții vor avea abilități practice în crearea și editarea conținutului pentru cărți, reviste și broșuri, care le vor permite să devină experți în proiectarea și editarea acestor tipuri de materiale.

Designul acestui tip de media vă atrage? Vezi programul nostru New Media Design.

Cum sa vă înscrieți la cursurile de design în Brașov?

Pentru oricine este interesat de programele noastre de un an de zile, înregistrarea este disponibilă prin acest link. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, echipa noastră este disponibilă telefonic de luni până vineri de la ora 08:00 la 20:00. Ne puteți contacta la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610, iar noi vă vom ajuta cu drag.

În urma înscrierii voastre, unul dintre consilierii noștri pentru înregistrare va efectua un interviu cu voi pentru a obține o perspectivă asupra obiectivelor, intereselor și ambițiilor voastre. Pe baza acestor informații, vă vom oferi asistență și sfaturi personalizate pentru a vă ajuta cel mai bine să vă atingeți obiectivele.

Perioada de înscriere este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Având în vedere numărul mare de înscrieri pe care le-am primit, vă recomandăm să alegeți cât mai curând programul care se potrivește cel mai bine intereselor și obiectivelor voastre. Acest program oferă o oportunitate unică de a avansa în domeniul designului și deschide calea către locuri de muncă bine plătite, așa că este important să nu ratați această oportunitate.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Oferim două abordări de învățare, cursuri tradiționale la clasă și cursuri online prin intermediul platformei noastre de studiu la distanță, care asigură cele mai înalte standarde de calitate în educație. Pentru participanții care sunt motivați să își îmbunătățească cunoștințele și abilitățile, avem premii speciale care îi vor ajuta să-și continue cariera. Abordarea noastră pentru învățare este în conformitate cu cele mai bune cinci universități din lume.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.6.2024.*
preţ integral 12 rate 16 rate
şcolarizare online 1699 2500 150 124
mod tradiţional de şcolarizare 1799 2500 158 131

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»