The Cambridge International A&AS Level Business

business coursebookCambridge International A&AS Level Business asigură cadrul pentru dezvoltarea abilităţilor şi a cunoştinţelor necesare pentru obţinerea unui loc de muncă în domeniile de afaceri din ce în ce mai dinamice. Diploma este gândită în special pentru piaţa internaţională, recunoscând o importanţă din ce în ce mai mare a muncii dincolo de  graniţele geografice şi culturale. Diploma tinde să răspundă la cerinţele angajatorilor, ale angajaţilor şi ale studenţilor, prin evaluarea cunoştinţelor şi a competenţelor din aria domeniilor de afaceri.

Dimensiunea internaţională

Standardele reflectate în Cambridge International A&AS Level Business sunt apreciate în ţările din întreaga lume. Programa şi modalitatea de examinare asigură un cadru prin care candidaţii, de oriunde s-ar afla, pot fi evaluaţi eficient în raport cu standardele. Programa şi examinările sunt accesibile în limba engleză şi în limba spaniolă. Cambridge International Business nu evaluează în mod direct abilităţile de limbaj, fiind creată pentru a oferi ocazia candidatului să demonstreze că poate aplica abilităţile descrise în specificarea programei.

Scopurile

Scopul diplomei este să evalueze aptitudinile candidatului în aria abilităţilor de afaceri.

Cambridge International A&AS Level Business permite studenţilor să demonstreze:
•    Înţelegerea conceptelor de afaceri cheie
•    Aplicarea aptitudinilor în mediile de lucru reale
•    Capacitatea de a gândi şi de a lucra individual


3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.