Viaţa de student nu se mai termină, însă termenul de absolvire da?

de la student la profesionist în cel mai scurt timpObţineţi cele mai renumite certificate în doar 1 an de zile!


Viaţa de student nu se mai termină, însă termenul de absolvire da?
Vă recunoaşteţi în povestea “studenţilor eterni”?


Vă aflaţi undeva la jumătatea sau la sfârşitul facultăţii, v-aţi găsit un loc de muncă, v-aţi căsătorit sau, pur şi simplu, v-aţi dat seama că diploma mai poate aştepta puţin?


Nu sunteţi singur. Se estimează că în România există peste 10.000 de “studenţi eterni”. Majoritatea sunt convinşi că vor absolvi facultatea într-o bună zi. Totuşi, cei care au primit carnetul de student înainte de introducerea “Sistemului Bologna”, nu mai au mult timp la dispoziţie pentru finalizarea studiilor.
Însă nu trebuie să intraţi în panică. Desigur că vă puteţi găsi un loc de muncă şi fără facultate, cariera dumneavoastră nu este pecetluită.


✓ Angajatorii sunt rezervaţi faţă de persoanele care nu reuşesc să-şi termine studiile la timp. De aceea, pentru a nu lăsa impresia de iresponsabilitate, lipsă de organizare sau lene – ceea ce nu acceptă nicio firmă – străduiţi-vă să dobândiţi cunoştinţe noi cu ajutorul unui program de studii eficient. Astfel, în ochii angajatorului, veţi avea un motiv acceptabil, chiar de dorit, pentru studiul prelungit, iar acest motiv se numeşte perfecţionare personală.


✓ Astăzi, când se cer competenţe şi cunoştinţe practice, care să poată fi aplicate imediat, un certificat profesional de calitate va cântări mai mult decât o diplomă de facultate. Dacă aveţi deja o diplomă de facultate, certificatul va fi un mare plus şi o garanţie pentru un loc de muncă mai bine plătit.


✓ Gândiţi-vă bine. Nu rataţi această oportunitate. Alegeţi şcoala care vă va asigura un loc de muncă şi o carieră profitabilă. Alegeţi şcoala care va consolida CV-ul dvs. cu cele mai renumite certificate şi cu cele mai căutate competenţe.


✓ Dacă încă mai vreţi să deţineţi o diplomă, dar nu aveţi suficient timp, atunci trebuie să ştiţi că nu vă trebuie decât un an de zile pentru dobândirea unor cunoştinţe identice cu cele pe care le veţi dobândi la o facultate obişnuită. Mai mult, veţi învăţa lucruri utile pentru un loc de muncă, nu doar teorie plictisitoare. Puteţi să învăţaţi şi să susţineţi testele online. Astfel veţi avea nevoie de mai puţin timp, iar procesul de învăţare va fi mult mai flexibil.


✓ În timp ce vă gândiţi ce veţi face cu facultatea la care sunteţi deja înscris, faceţi ceva care să vă ofere şansa la un loc de muncă sigur, într-un domeniu foarte căutat astăzi.

 

Vă doriţi o specializare în IT şi titluri oficiale pe care să le puteţi valorifica?

Alegeţi domeniul care vă atrage cel mai mult. În faţa dumneavoastră se găsesc şase mari departamente împărțite în 20 de programe. Puteți alege între programare clasică, programare web, design, administrarea reţelelor, IT business, CAD sau dezvoltarea aplicaţiilor mobile.

Pentru fiecare domeniu pe care îl alegeţi, avem două scopuri simple pentru dumneavoastră.

Primul este ca după şcolarizare să avansaţi şi să obţineţi un loc de muncă bine plătit. Al doilea scop este să vă oferim o experienţă educaţională de care vă veţi aduce aminte cu plăcere. 

Noi credem în aceste obiective şi ştim cum să le atingem.

De aceea
, şcolarizarea se desfăşoară în conformitate cu o programă avansată în IT, autorizată de Departamentul de Examinări Internaţionale Cambridge şi de două corporaţii lider în software. Este compactă, durează 12 luni și este împărţită în două semestre.

Cunoştinţele şi aptitudinile necesare pentru utilizarea avansată a calculatorului sunt predate în cadrul a 87 de unităţi educaţionale, cu un fond total de 386 de ore. Datorită caracterului intensiv, veţi reuşi ca într-un singur an să obţineţi o înaltă specializare în lucrul cu tehnologiile IT.
 
 
În funcţie de departamentul pentru care ați optat, în urma promovării examenului, veţi obţine titluri de specialitate oficiale, emise de Cambridge, Microsoft şi Adobe, precum şi de alte asociaţii de specialitate din domeniile respective. 

Departamentele în cadrul LINK Academy

Programare

Veţi deveni un programator profesionist bine plătit. Veţi lucra şi veţi învăţa cu o echipă care are în spatele ei peste 180 de mii de ore de lucru în dezvoltarea proiectelor software. Alegeţi o specializare pentru programare desktop sau web, chiar dacă sunteţi în prezent fără experienţă. 
Departamentul Programming: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Design & Multimedia

Veţi transforma talentul dumneavoastră într-o profesie de designer bine plătită. Expert în design grafic, web, multimedia. Când legaţi simţul natural pentru vizual cu manipularea corectă a 23 de instrumente de design noi, vor apărea posibilităţi interesante de angajare, de creare, de cercetare a artei personale. 
Departamentul Design & Multimedia: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Administrare

Vă veţi asigura un loc de muncă permanent în IT, un salariu stabil şi cel mai mare număr de societăţi pentru alegerea locului de muncă. La sfârşitul programei veţi susţine examenul pentru titlul de expert certificat ComptTIA, cel mai puternic titlu administrativ căutat în companii  IT de vârf, inclusiv Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Departamentul Administration: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

IT Business

Acest departament este ideal pentru experţi IT şi pentru persoane care doresc o autoritate şi un titlu mai mare pentru o valorificarea mai bună a muncii sale. Dacă doriţi să conduceţi sectorul informatic sau să conduceţi dezvoltarea proiectelor software, departamentul afaceri IT este special creat pentru dumneavoastră. 
Departament IT Business: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

CAD - desen şi proiectare

Proiectaţi, desenaţi, creaţi, la fel ca un expert în design. Chiar dacă nu aveţi experienţă în acest domeniu, veţi învăţa cum să aranjaţi interiorul unui apartament sau al unei case, veţi învăţa să proiectaţi aspectul obiectelor, dar şi să faceţi un prototip digital al unui produs. Tehnicile avansate de vizualizare şi modelare sunt ceva ce se subînţelege.

Departamentul CAD: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

Mobile Development

În cadrul departamentului de proiectare şi dezvoltare a aplicaţiilor pentru dispozitivele mobile, vă oferim oportunitatea de a învăţa limbajul de programare şi celelalte instrumente concepute în mod special pentru sistemul de operare Android, care rulează astăzi pe aproape toate dispozitivele mobile, precum smartphone-urile şi tabletele.

Departamentul Mobile Development: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Libertate în alegerea modului de participare la cursuri


LINK Academy oferă două modalităţi de studiu:
tradiţional, prin prezenţa fizică în sală, sau online,prin intermediul platformei noastre Distance Learning.

Deoarece LINK Academy funcţionează cu autorizaţia oficială a Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge, ambele moduri de şcolarizare îndeplinesc standardele ridicate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.


Dacă alegeţi varianta online de studiu, veţi avea acces la tehnologii specifice de e-learning. Veţi parcurge cursurile de la domiciliu sau de la locul de muncă, iar noi vă garantăm o educaţie de nivel înalt. Cursanţii care studiază online ascultă şi citesc materialele, efectuează testele şi sarcinile şi lucrează cu profesorii şi consultanţii ca şi când ar fi prezenţi fizic în sală. Aflaţi mai multe despre şcolarizarea online.

Prima impresie pozitivă a cursanţilor care frecventează cursurile în mod tradiţional este dotarea tehnică a sălilor din cadrul LINK Academy.

Fiecare student are acces individual la software licenţiat. Valoarea software-ului utilizat la LINK Academy, pentru un singur student, este de peste 7.000 de euro.
 

Fiecare loc din sala de curs are câte un laptop rezervat. Pentru prelegeri sunt utilizate proiectoare şi instrumente moderne pentru desfăşurarea cursului.

Pentru oricare dintre departamente, aveţi şansa să obţineţi titluri oficiale profesionale


Titlurile de specialitate, pe care le obţineţi la LINK Academy, sunt o garanţie incontestabilă a cunoştinţelor pe care le deţineţi în oricare din cele şase domenii principale de utilizare a tehnologiei IT, indiferent de experienţa anterioară.
Singura condiţie este decizia dumneavoastră de a accepta provocarea.


Mai concret, pe lângă titlurile pe care le furnizează Cambridge International A/AS Level in Computing, în funcţie de departament, după examen obţineţi şi titluri industriale de experţi Microsoft Certified Professional,  MCTS/MCPD/MCSA/MCSE/MCITP, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, precum şi titluri autorizate de către asociaţii de IT specializate pentru domenii adecvate. În total, vă sunt disponibile 17 titluri de specialitate.
Aflaţi mai multe despre diplome şi certificate.

Aflaţi mai multe despre Departamentele LINK Academy


Departamentul Programming: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »
Departamentul Design & Multimedia: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »
Departamentul Administration: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »
Departamentul IT Business: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »
Departamentul CAD: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »
Departamentul Mobile Development: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te