Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK
Spuneam că nu voi scrie de televizoare, dar nu mă pot abține când văd cu ce minuni a venit LG la CES. Mai pe scurt, LG a scos artileria grea și a arătat progresele semnificative făcute în domeniul materialelor din care sunt făcute ecranele și în domeniul clarității și rezoluției, pe care ochiul uman deja nu le mai sesizează.
Ceea ce am putut observa până acum la CES 2016 este că se insistă pe jucării și gadgeturi educative. Partea de entertainment și multimedia a trecut puțin pe locul 2. Oamenii au devenit mai practici și au nevoie tehnologie care să le ușureze munca și viața în general.
Ca orice mare producător de mașini și BMW are propria serie de mașini hibrid și electrice. Vorbim aici de modelul BMW i8 care aduce la un loc un motor electric cu o autonomie de 37 km și un motor pe benzină care consumă 2.1 L/100km. Dar ”găselnița” mare este că BMW s-a gândit să elimine oglinzile laterale clasice și să contribuie la aspectul SF al mașinii cu un set de camere video.
Cu toate că CES 2016 este o expoziție destinată electronicelor de consum, Intel a venit cu o inovație care are implicații mult mai profunde și care poate fi utilă în situații în care simțurile și abilitățile umane sunt depășite.
Este vorba de o dronă care încorporează tehnologia Intel RealSense, adică un set de 3 camere video care acționează ca una singură: o cameră HD 1080 px, o cameră cu infraroșu și o cameră cu proiecție laser.
Câte dintre conceptele de automobile futuriste și electrice au devenit realitate? Mie îmi vine în minte doar Tesla. Cu toate acestea nu putem întoarce indiferenți privirea de la liniile aerodinamice și agresive ale conceptului Faraday Future FFZERO1.
Este ziua -1 și deja a început să plouă cu dispozitive ciudate. La CES 2016 azi este deschiderea doar pentru presă. Abia de mâine sunt așteptați vizitatorii. Cu toate acestea expozanții sunt nerăbdători și vor să fure startul. Din rândul lor face parte și echipa de la GoSun, o companie care fabrică grătare și cuptoare pe bază de energie solară.
Mai este 1 zi și începe cea mai mare expoziție de tehnologie din lume. Este vorba de Consumer Electronics Show (CES) 2016 care are loc în fiecare an în Las Vegas, între 6 și 9 ianuarie (încă din 1967).
Firmele de electronice s-au pregătit tot anul pentru ca la început de 2016 să ne fure privirile cu cele mai interesante și neobișnuite gadgeturi. De telefoane, televizoare și tablete suntem deja plictisiți. Să vedem câtă imaginație încă mai există în producătorii de tehnologie.
Citește mai mult »Deși computerul a devenit instrumentul principal în proiectare și design, metodele clasice de desen sunt încă foarte utilizate. Astfel tehnica desenului crochiu este foarte utilă atunci când începem un nou proiect. Cu ajutorul creionului putem prezenta în linii mari ideea de bază pentru ca apoi să consolidăm desenul adăugând pe rând mici detalii.
Citește mai mult »Motoarele de căutare sunt sursa principală pentru a descoperi noi site-uri atunci când căutăm o informație. Însă motoarele de căutare au o limită, pentru că ele reușesc să descopere doar o foarte mică parte din ceea ce se numește internet. Practic, prin căutări, doar zgâriem suprafața internetului.
Citește mai mult »În 2014 Apple s-a gândit că ar fi bine, pe lângă computere, telefoane, tablete, sisteme de operare, să lanseze și un limbajul de programare Swift. Numele lui este Swift și a început să fie tot mai popular printre dezvoltatorii de aplicații.
Citește mai mult »Copyright © LINK Academy. Toate drepturile rezervate. Confidenţialitate.