Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Ce spun portalurile din România despre LINK Academy

Link Academy forum

Extinderea activităţii pe teritoriul României a început cu câţiva ani în urmă, când a fost deschisă prima filială la Timişoara. Aceasta a fost urmată de obţinerea acreditărilor Cambridge pentru un alt centru educaţional în Bucureşti.

Misiunea de succes şi obiectivele clare pe care le are LINK Academy nu au rămas neobservate. Oferind educaţie de calitate pentru cetăţenii României în limba lor maternă şi posibilitatea ca aceştia să obţină cunoştinţe şi abilităţi foarte căutate pe piaţă, însoţite de o certificare prestigioasă, recunoscută la nivel mondial, toate acestea au atras atenţia presei din România. Primul la rând a fost portalul stiri.rol.ro, cu articolul online intitulat “LINK Academy România, partener Cambridge University”.

De asemenea, bine-cunoscutul canal de ştiri realitatea.net a publicat articolul cu titlul “LINK Academy - Păreri ale studenţilor”, relatând câteva din multele impresii pozitive ale studenţilor mulţumiţi, precum şi părerile lor despre importanţa unui astfel de tip de educaţie în carierele lor profesionale, dar şi despre posibilitatea de punere rapidă în practică a cunoştinţelor dobândite.

În articolul “Dezbatere forum la Link Academy”, publicat pe un portal specializat în IT (stiri.rol.ro), profesorii de la LINK Academy dezbat celebra dilemă “PHP vs. Java”, în ceea ce priveşte eficienţa, utilitatea, dar şi experienţa studenţilor.

  • 20.12.2017 14:39

Comentariu