Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Cursanții LINK Academy au finalizat un proiect de top în practică în cadrul programului ProgrammingFactory

Cei care decid să se dedice dobândirii celor mai căutate cunoștințe din prezent, frecventează LINK Academy! Pe lângă cunoștințe de calitate, cursanții acestei instituții dobândesc și abilități practice care le vor aduce câștiguri bune pe viitor, asta datorită profesorilor merituoși și experimentați, experților IT, programelor de școlarizare adecvate, precum și numeroaselor servicii educaționale. 

ProgrammingFactory

Povestea pe care o prezentăm în continuare este doar una din multe altele care a fost creată de către cursanții de succes LINK Academy.

Citește mai mult »
 • 07.02.2022 14:09
 • Nu sunt comentarii

Google Search avansat: 8 trucuri pentru o mai bună filtrare a rezultatelor

Google este cel mai puternic motor de căutare existent pe piață. În căutarea răspunsurilor la întrebările care îi chinuie, toți pleacă de la Google Search.

Cu siguranță vi s-a întâmplat să fi avut impresia că Google vă citește gândurile și, pur și simplu, să nu vă vină să credeți că ați primit ca sugestie exact ce vă trebuia. Este vorba de o optimizare de calitate a conținuturilor și de algoritmi avansați ai acestui browser, care se străduiesc să-i ofere în orice moment utilizatorului exact ceea ce îi este cel mai important.

Google Search - laptop

Însă, există și modalități de a îmbunătăți singuri căutarea oferindu-i lui Google o sarcină mai precis definită pe care să o îndeplinească.

Iată câteva sfaturi despre cum puteți face asta.

Citește mai mult »
 • 26.03.2021 11:59
 • Nu sunt comentarii

6 site-uri pe care vă puteți vinde designul

Designul este un job creativ care vă poate oferi o experiență diversă pentru că veți lucra cu diferite persoane la diferite proiecte. Însă, o piedică poate fi faptul că proiectele „de suflet” vor rămâne neîndeplinite din cauza întâietății oferite celor care vă pot aduce un câștig.

6 site-uri pe care vă puteți vinde designul

Citește mai mult »
 • 16.12.2020 19:24
 • Nu sunt comentarii

Femeile în industria IT – utopie sau un vis împlinit?

Trăim în vremurile în care tehnologia pătrunde fiecare parte, chiar și cea mai mică din viață noastră, vremuri în care este aproape imposibil de imaginat ziua, chiar și o oră, fără să folosim calculatorul și telefonul mobil atât la muncă, cât și în viața privată.

Žene u IT industriji - laptop

Citește mai mult »
 • 14.12.2020 16:42
 • Nu sunt comentarii

Trenduri în design care vor fi dominante în 2021

Nimeni nu poate anticipa cu siguranță viitorul, dar indivizii pot presupune relativ cu precizie cum se va dezvolta. Printre cei care știu ce trenduri ne așteaptă în unele domenii, sunt și creatorii.

Trenduri în design

Trendurile în design se schimbă zilnic, iar uneori se pare că sunt imposibil de urmat.

Citește mai mult »
 • 12.11.2020 15:03
 • Nu sunt comentarii

Vreți să deveniți antreprenor online, dar nu știți de unde să începeți? Acestea sunt răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

De ce are nevoie orice antreprenor? De un capital de început? Nu. De un spațiu? Nu. De gândire critică? Da.

Există multe întrebări pe care oricine se gândește la antreprenoriat trebuie să și le pună, dar dacă vreți să reușiți în businessul online, trebuie să vă adresați aceste întrebări din nou și din nou până veți găsi cele mai bune răspunsuri. Prima întrebare este dacă trebuie să deveniți antreprenor sau nu. Pentru a ajunge la un răspuns semnificativ, trebuie să vă puneți multe alte întrebări care vă vor ajuta să luați această decizie.

Conținut video

Citește mai mult »
 • 06.07.2020 10:34
 • Nu sunt comentarii

Conținut video al brandurilor pe internet în perioada coronei

Global Web Index a afirmat că peste 80% dintre utilizatorii de conținut din SUA și UK consumă mai mult conținuturi online de la apariția pandemiei, respectiv prin intermediul platformelor, ca YouTube și TikTok. De asemenea, diferite date indică o creștere semnificativă a numărului de abonamente la servicii de streaming precum Netflix, Disney+, Hulu, HBO etc.

Conținut video

Citește mai mult »
 • 26.06.2020 15:26
 • Nu sunt comentarii

Social media în timpul coronavirusului

Social media trece din nou printr-un test. Din nou au oportunitatea să-și demonstreze avantajele, dar și dezavantajele într-o astfel de situație. Suntem cu toții conștienți de seriozitatea situației din ultimele luni cauzată de pandemia de virus COVID-19. Însă, totul ar fi fost mult mai alarmant, dacă nu ar fi fost oprită răspândirea unei noi infecții – infodemia.

Social media - lucru de acasă

Cu alte cuvinte, în lunile marcate de corona a apărut un termen nou, infodemia, care se referă la fenomenul de dezinformare, termen definit de gastroenterologul Austin Chiang de la Jefferson University Hospital din Philadelphia.

Citește mai mult »
 • 19.06.2020 11:28
 • Nu sunt comentarii

Vă place să scrieți? Iată cum puteți câștiga scriind pe o platformă populară pe internet

Scrieți și acesta vă este hobby-ul, nu-i așa? V-ați gândit vreodată că acest hobby poate deveni spontan un job rentabil? De ce să nu câștiga scriind și să vă bucurați de un câștig excelent?

câștiga scriind pe o platformă populară pe internet

Citește mai mult »
 • 03.06.2020 13:45
 • Nu sunt comentarii

Anul acesta este sub semnul aplicației TikTok – este momentul să vă faceți primul clip video pe TikTok

Este foarte posibil să fi auzit deja de noua platformă socială populară TikTok. Cu siguranță, cineva v-a zis deja sau ați citit comentarii care spun că este vorba despre o altă platformă pentru copii.

TikTok aplicația

Acest lucru nu este complet fals sau greșit, deoarece tocmai copiii au fost primii utilizatori pe aproape toate rețelele sociale populare.

Citește mai mult »
 • 29.05.2020 11:30
 • Nu sunt comentarii