Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Cum să devii un tester profesionist de software: Cunoștințe și abilități necesare

Poate că nu știați, dar există oameni care trăiesc... hm, din greșeli. De fapt, din descoperirea greșelilor, dar ale altora.

Cel mai interesant este că munca lor este doar să observe o greșeală și să o raporteze persoanei care se ocupă de corectarea acesteia. Și, ce e și mai nebunesc, acest job este bine plătit, așadar, în țara noastră salariile câștigate de acești experți sunt de până la 1.568 EUR pe lună, în timp ce în străinătate salariile sunt mult mai mari.

tester profesionist de software

Acum urmează ceva incredibil – cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua această muncă nu sunt deloc greu de dobândit:

 • doamnelor și domnilor, faceți cunoștință cu testerul de software, o persoană de neînlocuit în fiecare echipă IT.

Citește mai mult »
 • 11.09.2023 16:29
 • Nu sunt comentarii

5 criterii principale pentru alegerea angajatorului IT pe măsura voastră

De obicei, angajatorii sunt cei care aleg, iar candidații sunt cei care speră că vor fi aleși.

Însă, în sectorul IT, lucrurile stau puțin diferit. Lipsa mare de experți și dezvoltarea constantă de tehnologii noi au dus la o cerere tot mai mare de programatori și IT-iști. Asta arată un studiu recent:

 • aproximativ 80% dintre programatori sunt angajați, fie într-o companie, fie ca freelancer.

5 criterii principale pentru alegerea angajatorului IT pe măsura voastră

Citește mai mult »
 • 24.05.2023 13:03
 • Nu sunt comentarii

De ce tot mai multe branduri angajează creatori de conținut?

În era schimbului rapid de informații și a conținutului nelimitat pe rețelele sociale, toți se luptă pentru un singur lucru: atenție.

Pe de o parte, parcă nu a fost niciodată mai ușor să obțineți cinci minute de faimă. Tot ce vă trebuie este un telefon și o conexiune la internet. Pe de altă parte, se pare că niciodată nu a fost mai greu să ieșiți în evidență și să atrageți atenția asupra voastră.

Creatori de conținut

Citește mai mult »
 • 23.03.2023 15:48
 • Nu sunt comentarii

De ce este important un portofoliu bun pentru programatori: Demonstrați-vă abilitățile și impresionați potențialii angajatori

Dacă lucrați sau vreți să începeți o carieră în domeniul IT, cu siguranță este important să aveți un CV bine scris, care să vă prezinte abilitățile și proiectele de lucru. Cu toate acestea, deseori, acest lucru nu este suficient. Și anume, pentru a vă prezenta în mod adecvat angajatorului dorit, aveți nevoie de ceva mai mult, mai reprezentativ și chiar mai personal. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un portofoliu bun.

Cum să faceți un portofoliu

Citește mai mult »
 • 21.02.2023 14:52
 • Nu sunt comentarii

SFATURILE DE DESIGNER PENTRU NEDESIGNERI: Cum să faceți branding web ca un profesionist

În lumea conținutului digital, componenta vizuală este extrem de importantă. De la elemente de branding, la pliuri ale site-ului web, la imagini care însoțesc postările pe rețelele sociale, trebuie să vă străduiți să atrageți, să animați și să păstrați vizitatorii nerăbdători. Ei preferă mai mult componentele vizuale decât textul.

Pe vremuri, un designer profesionist era singura modalitate de a obține soluții vizuale. Acesta nu este cazul astăzi. Cu idei bune și instruire, folosind instrumente digitale, puteți produce cu ușurință materialele necesare.

Dacă abia ați început cu designul, aceste sfaturi vă vor ajuta la accelerarea procesului.

Concepte de branding web

Citește mai mult »
 • 29.12.2022 14:51
 • Nu sunt comentarii

10 abilități pe care fiecare programator ar trebui să le aibă

V-ați decis la o carieră în programare, poate chiar ați și învățat primul vostru limbaj de programare sau vreți doar să deveniți un expert mai bun?

Cu atât de multe tehnologii, instrumente și limbaje noi dezvoltate în mod regulat, cu siguranță vă întrebați ce abilități ar trebui să aveți pentru a găsi un job bine plătit și pentru a vă asigura o carieră de succes.

Astfel, pe baza propriei noastre experiențe și a recomandărilor celor mai mari experți în acest domeniu, am întocmit o listă cu 10 abilități pe care un programtor ar trebui să le aibă pentru a reuși în lumea IT.

Persoana stă în fața calculatorului cu codul scris

Citește mai mult »
 • 29.12.2022 13:39
 • Nu sunt comentarii

Buyer persona - cum să vă definiți clientul ideal?

Definirea unui buyer persona este un pas necesar în dezvoltarea oricărei strategii de marketing. Pentru a atinge obiectivele de afaceri dorite, este necesar să transmiteți mesaje persoanelor potrivite. Prin urmare, înainte de a face publicitate oricărui serviciu sau produs, trebuie determinat cu precizie profilul clientului.

Ce este un buyer persona?

Citește mai mult »
 • 12.12.2022 10:58
 • Nu sunt comentarii

Cursanții LINK Academy au finalizat un proiect de top în practică în cadrul programului ProgrammingFactory

Cei care decid să se dedice dobândirii celor mai căutate cunoștințe din prezent, frecventează LINK Academy! Pe lângă cunoștințe de calitate, cursanții acestei instituții dobândesc și abilități practice care le vor aduce câștiguri bune pe viitor, asta datorită profesorilor merituoși și experimentați, experților IT, programelor de școlarizare adecvate, precum și numeroaselor servicii educaționale. 

ProgrammingFactory

Povestea pe care o prezentăm în continuare este doar una din multe altele care a fost creată de către cursanții de succes LINK Academy.

Citește mai mult »
 • 07.02.2022 14:09
 • Nu sunt comentarii

Google Search avansat: 8 trucuri pentru o mai bună filtrare a rezultatelor

Google este cel mai puternic motor de căutare existent pe piață. În căutarea răspunsurilor la întrebările care îi chinuie, toți pleacă de la Google Search.

Cu siguranță vi s-a întâmplat să fi avut impresia că Google vă citește gândurile și, pur și simplu, să nu vă vină să credeți că ați primit ca sugestie exact ce vă trebuia. Este vorba de o optimizare de calitate a conținuturilor și de algoritmi avansați ai acestui browser, care se străduiesc să-i ofere în orice moment utilizatorului exact ceea ce îi este cel mai important.

Google Search - laptop

Însă, există și modalități de a îmbunătăți singuri căutarea oferindu-i lui Google o sarcină mai precis definită pe care să o îndeplinească.

Iată câteva sfaturi despre cum puteți face asta.

Citește mai mult »
 • 26.03.2021 11:59
 • Nu sunt comentarii

6 site-uri pe care vă puteți vinde designul

Designul este un job creativ care vă poate oferi o experiență diversă pentru că veți lucra cu diferite persoane la diferite proiecte. Însă, o piedică poate fi faptul că proiectele „de suflet” vor rămâne neîndeplinite din cauza întâietății oferite celor care vă pot aduce un câștig.

6 site-uri pe care vă puteți vinde designul

Citește mai mult »
 • 16.12.2020 19:24
 • Nu sunt comentarii