Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

DesignStudio – locul unde designerii câștigă experiență, iar companiile obțin soluții de design atractive

Participanții la DesignStudio de la LINK Academy

Cei mai de succes designeri știu:

- că practica este o componentă cheie a succesului pentru profesia lor. Teoria este bună și utilă, dar numai dacă este aplicată cu succes în practică.

Cei mai inventivi antreprenori și angajatori știu:

- că designul superior joacă un rol-cheie în construirea identității, atragerea și păstrarea clienților.

La LINK Academy știm:

- Ambele lucruri. De aceea am lansat un proiect unic în acest domeniu: LINK Academy DesignStudio, unde participanții de la cursurile de design, sub supravegherea mentorilor, aplică cunoștințele dobândite în muncă pentru clienți reali.

Citește mai mult »
  • 19.01.2024 16:14
  • Nu sunt comentarii

Pregătiți-vă: Ce tendințe digitale ne așteaptă în 2024

Când vă ocupați de marketing digital, începutul unui nou an nu este doar o oportunitate de a rezuma toate lucrurile interesante care s-au întâmplat în anul precedent, ci și de a privi curios spre viitor și de a afla despre inovațiile care ne așteaptă.

Iar experții în marketing digital știu că singura constantă sigură în munca lor este schimbarea. În cele din urmă, acesta și este unul dintre motivele pentru care nu se plictisesc niciodată.

În acest text, explorăm ce tendințe și inovații digitale ne așteaptă în 2024.

la-1-trendovi.jpg

Citește mai mult »
  • 18.01.2024 10:18
  • Nu sunt comentarii

Cum să deveniți viral pe TikTok – strategii folosite de creatorii de TOP

Datorită internetului și rețelelor sociale, se pare că nu a fost niciodată mai ușor să deveniți celebru și să vă împărtășiți talentele lumii.

Însă, există o altă față a monedei:

  • Deși există o serie de platforme disponibile astăzi, unde vă puteți promova ideile, nu a fost niciodată mai greu să ieșiți la suprafață. 

Numărul mare de creatori digitali și cantitatea nesfârșită de conținut care este publicat în fiecare zi înseamnă că utilizatorii nu sunt capabili să urmărească totul; durata lor de atenție se reduce și trebuie să fiți cu adevărat impresionanți și persistenți pentru a-i atrage pe canalul vostru.

Acest lucru este valabil mai ales pentru TikTok, despre care se estimează că are peste 100.000 de influenceri. Cu toate acestea, oricine dorește să devină viral nu ar trebui să se lase descurajat de acest număr, deoarece această platformă are peste 1,6 miliarde de utilizatori la nivel global (dintre care 1,1 miliarde sunt utilizatori lunari, activi), care vizionează mai mult de un miliard de clipuri pe zi.

Așadar, pentru oricine dorește să devină viral realizând conținuturi video scurte și interesante, TikTok este locul potrivit. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți unele dintre strategiile eficiente folosite cu succes de cei mai urmăriți creatori de pe TikTok.

În acest text, vă dezvăluim care sunt aceste strategii și cum să le implementați.

Planiranje

Citește mai mult »
  • 11.12.2023 15:53
  • Nu sunt comentarii

Acestea vor fi cele 7 trenduri IT principale în 2024 și fiecare trebuie să fie pregătit pentru ele

Și în timp ce anul 2023 se apropie încet de sfârșit, sunt din ce în ce mai mulți oameni care se uită curioși la 2024, întrebându-se ce lucruri interesante îi așteaptă.

Când vine vorba de tehnologia informației, așteptările sunt într-adevăr mari, mai ales când se ține cont de toate marile descoperiri pe care le-a adus anul din urmă, precum dezvoltarea și utilizarea pe scară largă a diferitelor modele AI, care sunt cu siguranță printre cele mai mari descoperiri.

7 trenduri IT principale

Citește mai mult »
  • 05.12.2023 10:51
  • Nu sunt comentarii

Instrumente AI Copywriting: ajutor sau amenințare

Cum să lucreze inteligența artificială pentru voi 

Pătrunderea (ne)așteptată a inteligenței artificiale și disponibilitatea ei tot mai mare au deschis numeroase oportunități noi, dar au provocat și îngrijorare în rândul diferitelor profesii. Una dintre ele este de copywriter, așadar, mulți dintre ei, în timp ce se spală dimineața pe dinți în fața oglinzii, pun întrebarea de al cărei răspuns se tem: 

Jobul de copywriter va fi depășit în curând? 

Motivul pentru aceasta este faptul că cele mai recente instrumente AI sunt capabile să scrie în doar câteva minute un text, să creeze un slogan, să compună o postare pe blog și să facă sarcini similare pentru care copywriterii au nevoie de ore și uneori de zile. 

Ruka čoveka i ruka robota

Citește mai mult »
  • 13.10.2023 14:38
  • Nu sunt comentarii

Cum să decurgă perfect următoarea voastră prezentare online

Deși întâlnirile și prezentările online au câștigat o popularitate deosebită în perioada de lockdown, adevărul este că sunt o modalitate eficientă de a desfășura procese importante de afaceri.

Și anume, mulți angajatori le permit angajaților să lucreze de acasă mai multe zile pe săptămână sau să aibă echipe distribuite în întreaga lume. Prin urmare, comunicarea online prin diverse platforme este o modalitate excelentă de a coordona cu succes obligațiile de afaceri.

tester profesionist de software

Citește mai mult »
  • 06.10.2023 17:42
  • Nu sunt comentarii

Cum să devii un tester profesionist de software: Cunoștințe și abilități necesare

Poate că nu știați, dar există oameni care trăiesc... hm, din greșeli. De fapt, din descoperirea greșelilor, dar ale altora.

Cel mai interesant este că munca lor este doar să observe o greșeală și să o raporteze persoanei care se ocupă de corectarea acesteia. Și, ce e și mai nebunesc, acest job este bine plătit, așadar, în țara noastră salariile câștigate de acești experți sunt de până la 1.568 EUR pe lună, în timp ce în străinătate salariile sunt mult mai mari.

tester profesionist de software

Acum urmează ceva incredibil – cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua această muncă nu sunt deloc greu de dobândit:

  • doamnelor și domnilor, faceți cunoștință cu testerul de software, o persoană de neînlocuit în fiecare echipă IT.

Citește mai mult »
  • 11.09.2023 16:29
  • Nu sunt comentarii

5 criterii principale pentru alegerea angajatorului IT pe măsura voastră

De obicei, angajatorii sunt cei care aleg, iar candidații sunt cei care speră că vor fi aleși.

Însă, în sectorul IT, lucrurile stau puțin diferit. Lipsa mare de experți și dezvoltarea constantă de tehnologii noi au dus la o cerere tot mai mare de programatori și IT-iști. Asta arată un studiu recent:

  • aproximativ 80% dintre programatori sunt angajați, fie într-o companie, fie ca freelancer.

5 criterii principale pentru alegerea angajatorului IT pe măsura voastră

Citește mai mult »
  • 24.05.2023 13:03
  • Nu sunt comentarii

De ce tot mai multe branduri angajează creatori de conținut?

În era schimbului rapid de informații și a conținutului nelimitat pe rețelele sociale, toți se luptă pentru un singur lucru: atenție.

Pe de o parte, parcă nu a fost niciodată mai ușor să obțineți cinci minute de faimă. Tot ce vă trebuie este un telefon și o conexiune la internet. Pe de altă parte, se pare că niciodată nu a fost mai greu să ieșiți în evidență și să atrageți atenția asupra voastră.

Creatori de conținut

Citește mai mult »
  • 23.03.2023 15:48
  • Nu sunt comentarii

De ce este important un portofoliu bun pentru programatori: Demonstrați-vă abilitățile și impresionați potențialii angajatori

Dacă lucrați sau vreți să începeți o carieră în domeniul IT, cu siguranță este important să aveți un CV bine scris, care să vă prezinte abilitățile și proiectele de lucru. Cu toate acestea, deseori, acest lucru nu este suficient. Și anume, pentru a vă prezenta în mod adecvat angajatorului dorit, aveți nevoie de ceva mai mult, mai reprezentativ și chiar mai personal. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un portofoliu bun.

Cum să faceți un portofoliu

Citește mai mult »
  • 21.02.2023 14:52
  • Nu sunt comentarii