Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Cum să proiectaţi o idee de startup care să vă aducă succes?

Vă prezentăm 6 paşi esenţiali pentru succesul de afaceri al unei companii noi de IT.

Cum să proiectaţi o idee de startup care să vă aducă succes?

În permanenţă auzim în mass-media despre proiecte startup care apar de nicăieri şi cuceresc lumea. Ce este de fapt un startup? Este vorba despre o companie proaspăt înfiinţată care încearcă să se poziţioneze pe noua piaţă aflată în curs de dezvoltare, oferind astfel produse, procese şi servicii originale.

Citește mai mult »
  • 28.06.2017 17:10
  • Nu sunt comentarii

Instrumentele pe care trebuie să le folosească fiecare designer web

glavna web dizajn

Fiecare designer web are instrumentele și programele preferate pe care le folosește în munca de zi cu zi. Sigur le aveți și voi. Totuși, dacă doriți să aveți succes în acest domeniu IT creativ, trebuie să urmăriți în permanență trendurile și să încercați noul software și noile instrumente aflate pe piață.

Vă prezentăm o listă de instrumente și programe care sunt cele mai importante în această muncă și pe care designerii web le folosesc zilnic.

Citește mai mult »
  • 25.05.2017 12:12
  • Nu sunt comentarii

7 exemple de design fantastic de jocuri video

Ce observaţi imediat la un joc video? În 99% din cazuri observați designul excelent al  jocului video (sau dezastruos).

7 exemple de design fantastic de jocuri video

De aceea, am decis să vă prezentăm unele dintre jocurile video care deţin un design de top şi care au schimbat pentru totdeauna industria jocurilor video. Dacă nu le-aţi jucat până acum, vi le recomandăm călduros!

Citește mai mult »
  • 24.04.2017 17:06
  • Nu sunt comentarii

Calitățile pe care le au designerii grafici care găsesc uşor un job

Domeniul designului grafic este atractiv pentru mulţi creatori care vor să găsească un job în care se pot bucura de ceea ce fac şi pot avea un salariu foarte bun.

Totuşi, ca să obțineți un astfel de job, trebuie să învățați anumiţi paşi care, pe lângă educaţia modernă şi calitățile necesare, vă vor ajuta să vă găsiţi un job în domeniul menţionat. Aflaţi tot ce trebuie să faceţi ca să învingeţi concurenţa şi să vă găsiți uşor un job.

Graphic design

Citește mai mult »
  • 24.11.2016 10:11
  • Nu sunt comentarii

Video-marketingul: De ce este important să-l folosiţi în propria afacere?

De ce video-marketingul online este atât de important în 2016? În acest text vom încerca să răspundem la această întrebare, dar înainte trebuie să luăm în considerare şi alte aspecte. Are nevoie firma mea sau brandul meu de conţinut video? Video-marketingul poate să asigure un ROI comparativ cu alte eforturi de marketing?

Video-marketingul

Citește mai mult »
  • 24.06.2016 16:42
  • Nu sunt comentarii

Programarea - o călătorie care vă va schimba viaţa

Câştigurile mari, ușurința cu care se găsește uşor un loc de muncă, posibilitatea de a lucra de acasă şi multe alte beneficii de care se bucură programatorii sunt motivele datorită cărora programarea a devenit una dintre cel mai populare ocupaţii din zilele noastre.

Scrierea codului de programare pe calculator

Citește mai mult »
  • 27.05.2016 16:30
  • Nu sunt comentarii

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când refaceţi designul unui site web

Designul fiecărui site serios care este vizitat în mod constant trebuie refăcut la intervale stabilite cu exactitate. Tendinţele din sfera soluţiilor vizuale sunt în continuă schimbare, la fel și funcţionalităţile site-ului. Dacă vreţi ca site-ul dvs. să-și păstreze aspectul modern în orice moment, iată la ce ar trebui să acordați atenţie atunci când îi refaceţi designul. 

redesignul site-ului web

Citește mai mult »
  • 27.04.2016 11:18
  • Nu sunt comentarii

4 sfaturi de la profesionişti pentru viitorii administratori de reţea

Din ce în ce mai multe companii şi organizaţii cu diferite profiluri aleg să implementeze reţelele de calculator în propria afacere, de aceea cererea de administratori IT care se vor ocupa de mentenanţa şi gestionarea acestor sisteme este în creștere. În acelaşi timp este şi cel mai bine plătită meserie din zilele noastre.

administratori de reţea

Citește mai mult »
  • 06.03.2016 13:05
  • Nu sunt comentarii

CES 2016 – Televizorul pliabil, transparent sau cu 2 fețe

Televizorul pliabil


Spuneam că nu voi scrie de televizoare, dar nu mă pot abține când văd cu ce minuni a venit LG la CES. Mai pe scurt, LG a scos artileria grea și a arătat progresele semnificative făcute în domeniul materialelor din care sunt făcute ecranele și în domeniul clarității și rezoluției, pe care ochiul uman deja nu le mai sesizează.

Citește mai mult »
  • 08.01.2016 10:22
  • Nu sunt comentarii

CES 2016 - Roboți umanoizi asistenți personali + 2 chestii inutile

Roboți umanoizi

Ceea ce am putut observa până acum la CES 2016 este că se insistă pe jucării și gadgeturi educative. Partea de entertainment și multimedia a trecut puțin pe locul 2. Oamenii au devenit mai practici și au nevoie tehnologie care să le ușureze munca și viața în general.

Citește mai mult »
  • 07.01.2016 11:39
  • Nu sunt comentarii