Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

6 site-uri pe care vă puteți vinde designul

Designul este un job creativ care vă poate oferi o experiență diversă pentru că veți lucra cu diferite persoane la diferite proiecte. Însă, o piedică poate fi faptul că proiectele „de suflet” vor rămâne neîndeplinite din cauza întâietății oferite celor care vă pot aduce un câștig.

6 site-uri pe care vă puteți vinde designul

Oare este chiar imposibil să combinați frumosul cu utilul și să câștigați făcând ceea ce vă place?

Există site-uri web pe care designerii își pot prezenta lucrările și chiar să le vândă celor care sunt interesați de ele. În continuare, vi le prezentăm pe 6 cele mai populare dintre ele.

Creative Market

Indiferent dacă vă aflați la început de carieră sau aveți deja experiență în acest domeniu, aici puteți crea un magazin complet independent unde să vă vindeți grafica, modelele 3D, animațiile sau orice altceva faceți folosind designul.

Momentan site-ul are aproape 5 milioane de membri și chiar astăzi puteți să vă faceți propriul magazin și să stabiliți prețul produselor voastre.

TurboSquid

Dacă sunteți concentrați pe modelarea 3D, pe acest site veți găsi un spațiu larg și oportunități pentru a obține venit. Turbo Squid se ocupă deja de 20 de ani cu vânzarea de conținuturi 3D animate care se pot folosi în filme, jocuri sau arhitectură.

Pe piață predomină conținuturi generice pe care brandurile le cumpără și le folosesc iar și iar. Oferiți ceva nou și câștigați datorită cunoștințelor și abilităților voastre și nu veți trece neobservați.

Design Cuts

De la designeri pentru designeri - așa s-ar putea descrie acest site. Design Cuts colaborează deja de câțiva ani cu unii dintre cei mai buni designeri de pe piață care produc în mod exclusiv pentru ei lucrări de design pe care Design Cuts le vinde altor profesioniști din domeniu. Sunt luate în considerare fonturile, pensulele, formele sau orice elemente grafice necesare profesioniștilor pentru lucru.

Dacă credeți că sunteți îndeajuns de bun ca să aveți ceva de oferit, contactați-i la acest link.

ArtWeb

Acesta este un magazin de artă online care vinde lucrări de design cumpărătorilor din întreaga lume. Pe Art Web puteți avea o galerie cu 15 dintre imaginile voastre pe care le puteți revinde fără comision. De asemenea, dacă vă faceți un abonament, primiți mult mai mult spațiu și un site profesional conform cu lucrările voastre.

Dacă considerați că lucrările voastre au potențial artistic, începeți vânzarea chiar de azi.

Big Cartel

Spre deosebire de multe alte magazine care vă condiționează cu diferite regulamente, pe acest site, cu un abonament, vă puteți face un magazin complet nou care va fi conform cu brandul vostru și care poate arăta ca o prelungire a site-ului vostru.

Aveți libertate deplină să vă creați propria strategie de vânzare și promovare și să obțineți acces la instrumentele de cercetare a pieței.

Etsy

Imaginați-vă un târg mare, global cu opere de artă. Etsy este exact asta. Spre deosebire de alte site-uri care pun accent pe opere digitale, Etsy este mai convenabil pentru toți cei care creează designul pe care vor să-l vândă cu mâna lor.

Este foarte simplu de folosit și cel mai important, are un public de peste 1 milion de persoane care verifică zilnic conținuturile.

Înființați-vă propriul magazin și faceți publicitate la toate produsele pe care „le aveți în stoc”, dar pe care le-ați creat pentru sufletul vostru.

designul

Învățați cum

Ca să vă vindeți designul cu succes, acesta trebuie să aibă o anumită valoare artistică și comercială. Ca să atrageți atenția cuiva, designul trebuie să fie atractiv și în trend.

Cu alte cuvinte, ca să aveți succes aveți nevoie de abilități și de cunoașterea pieței. Această cerință pentru viitorii designeri reprezintă adesea o provocare care nu se rezolvă în doar câteva luni de studiu.

Până la etapa vânzării mai sunt mulți alți pași pe care trebuie să-i parcurgeți ca să ajungeți să câștigați din proiectele voastre. De aceea, acordați cel puțin un an studiului și perfecționării prin lucru la proiecte reale cu ajutorul unor mentori cu experiență care pot să vă răspundă la întrebări.

Înscrieți-vă la cursul de design grafic și faceți pasul esențial către noua voastră carieră.

  • 16.12.2020 19:24

Comentariu