6 lucruri impresionante la Windows 10

win_10_.jpg

 

Da. E oficial. S-a lansat în variantă technical preview Windows 10 și acum poate fi descărcat de pe site-ul Microsoft. Este un sistem de operare mult așteptat care încearcă să revină la interfața și funcționalitățile Windows cu care ne-am obișnuit de atâta vreme.

 

 • 02.10.2014 12:16
 • Nu sunt comentarii

Cum să stăpânești arta convingerii. 7 trucuri.

persuasiv_.jpg

 

 

La interviu, la serviciu, în relație cu partenerii de afaceri sau cu colegii, persuasiunea este o calitate care te poate ajuta în atingerea tuturor obiectivelor. În majoritatea cazurilor oamenii mai convingători au de câștigat în fața celor care se bazează pe o mai bună pregătire profesională.

 

 • 25.09.2014 12:06
 • Nu sunt comentarii

7 lucruri pe care nu trebuie să le spui la interviu

not_to_say_interview_.jpg

 

Schimbarea locului de muncă nu mai ține doar de calitățile personal sau profesionale. Toți pașii premergători, primei zile la noul loc de muncă, sunt foarte importanți. Dar și mai important este primul interviu, prima impresia pe care o lași angajatorului.

 • 16.09.2014 12:07
 • Nu sunt comentarii

IFA 2014 - Ce ne-a pregătit tehnologia?

 

Între 5 și 10 Septembrie va avea loc la Berlin cea mai mare expoziție de electronice destinate consumatorilor din Europa, denumită IFA 2014. E un fel de CES, dar mai mic, unde nu vor întârzia să apară nenumărate surprize tehnologice. 

 

 • 05.09.2014 10:19
 • Nu sunt comentarii

Cursuri gratuite de Administrator Rețea și Sistem

 

Orice îți trece prin cap să înveți, găsești destule cursuri pe internet, doar să ai răbdare să cauți ceva de calitate. În acest articol vă vom oferi câteva resurse de unde puteți să vă pregătiți pentru meseria de Administrator de Rețea și Sistem. 

 

 • 14.08.2014 10:50
 • 1 Comentariu

Cursuri gratuite de JAVA și PHP

Cursuri gratuite de JAVA și PHP
 

Dacă în articolul anterior (Cursuri gratuite de programare) am vorbit despre cursuri de programare în general, a venit momentul să vă oferim și câteva ponturi de unde puteți învăța gratuit PHP și JAVA. Asta pentru că trebuie să puneți în practică informațiile acumulate. 

 • 07.08.2014 12:02
 • 3 Comentarii

Cursuri gratuite de programare

 

Internetul are o variantă gratuită pentru orice din mediul online. Chiar și pentru educație. Dacă vrei să înveți ceva, orice, fără prea multă bătaie de cap, vei găsi cursuri. E drept că din punct de vedere al calității, un lucru gratuit nu se compară cu un lucru plătit. Și totuși, șanse gratuite de dezvoltare personală sunt destule. 

 • 31.07.2014 12:12
 • Nu sunt comentarii

Pigeon update de la Google. La ce să ne așteptăm?

 
Google a lansat pe 24 iulie un nou update denumit (nu de către Google, ci de oamenii de SEO) Pigeon. Acestă actualizare vizează căutările locale. Până acum au fost afectate doar căutările în limba engleză din America.  
 

 • 30.07.2014 11:23
 • Nu sunt comentarii

Călătoria în timp a devenit o realitate!

 

Un cercertător din cadrul Institutului pentru Studierea Timpului a reușit să afle secretele călătorie în timp. Ceea ce generații la rând s-au chinuit să afle, cum putem merge înainte și înapoi pe axa timpului, s-a dovedit a fi un lucru extrem de ușor. A trebuit doar o minte sclipitoare care să abordeze problema în cu totul alt mod. 

 • 04.07.2014 13:23
 • Nu sunt comentarii

5 trucuri folosite de agenții de publicitate pentru a te face să cumperi

Înscrieţi-vă la cea mai practică şcoală pentru a obţine un job în sectorul IT. Studiaţi online şi obţineţi cunoştinţe practice pentru joburi bine plătite.

Dobândiţi abilităţi profitabile şi diplome renumite la nivel mondial, studiind online la LINK Academy, din oraşul dumneavoastră
.

Învăţând prin intermediul singurului sistem real de e-Learning din ţara noastră, folosit la LINK Academy, obţineţi titluri profesionale direct de la Cambridge, Microsoft şi Adobe, precum şi certificate recunoscute pe plan mondial, precum Linux Professional Institute, ZEND PHP şi Oracle.

LINK Academy îşi desfăşoară activitatea prin autorizaţia Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge. Predarea se desfăşoară conform standardelor, în materie de învăţământ la distanţă, impuse de cinci universităţi de top la nivel mondial. Studiind de la distanţă, obţineţi aceeaşi calitate, în ceea ce priveşte competenţele şi diplomele, ca şi când aţi învăţa în mod tradiţional, prin prezenţa fizică în clasă. Cunoştinţele dobândite sunt profesionale, iar titlurile sunt recunoscute în întreaga lume.

Cursurile se pot asculta, vizualiza şi citi. Aveţi materiale video, audio, aplicaţii interactive cu anumite operaţii înregistrate pe ecranul calculatorului în timpul utilizării anumitor programe, aveţi contact cu profesorii în timp real, prin intermediul Internetului, aveţi consultaţii şi materiale pe care vi le trimitem prin poştă, în fiecare lună. Totul vă este accesibil din confortul casei dumneavoastră, conform programului dumneavoastră. Noi vă garantăm un nivel înalt al calităţii cursurilor.
 
Alegeţi între: programare, dezvoltarea aplicaţiilor mobile, design grafic şi web, administrare de sistem sau de reţea, CAD sau IT business şi obţineţi, în doar un an de zile, expertiza necesară pentru profesiile cele mai profitabile.
 
Avem foarte mulţi cursanţi din Iași care au finalizat deja studiile online la LINK Academy. Şi dumneavoastră puteţi fi unul dintre aceştia!

 

Înscrieţi-vă la timp! Sesiunea de înscrieri este în curs, iar numărul de locuri cu preţuri reduse este limitat

 

Pe cine căutăm?
Încurajăm candidaţii care îşi doresc să beneficieze de o formare profesională practică şi orientată către pregătirea candidaţilor pentru locuri de muncă bine plătite în IT. Pentru a crea o atmosferă cât mai dinamică a transferului de noi cunoştinţe între profesor şi cursant, ceea ce căutăm printre cursanţii noştri este diversitatea.

Înscrieţi-vă aici.

 

Ce obţineţi?
Veţi dobândi abilităţi şi cunoştinţe pentru a deveni expert în calculatoare. Veţi beneficia de resurse şi instrumente pentru a valorifica la maxim cunoştinţele dobândite. Veţi obține certificate oficiale, emise de către una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume - Universitatea Cambridge, dar şi de către corporaţii lider în software, precum Microsoft şi Adobe.

Şcolarizarea la LINK Academy durează un an şi începe cu semestrul din toamnă, 2014. Aveţi la dispoziţie două modalităţi de studiu între care puteţi alege: tradiţional sau online (la distanţă).

Garanţia absolută a aptitudinilor şi cunoştinţelor.
Vă vom pregăti pentru o carieră profesională bine plătită. Dacă la sfârşitul şcolarizării veţi considera, indiferent de motiv, că nu aţi acumulat toate cunoştinţele şi aptitudinile promovate de LINK Academy, veţi putea să studiaţi şi anul următor, gratuit.

Suntem siguri de calitatea superioară a şcolarizării în cadrul LINK Academy şi de realizările pe care le puteţi obţine după absolvirea cursurilor. De aceea, vă putem oferi cu uşurinţă o astfel de garanţie.

Cine se poate înscrie?
Dacă aţi început deja o formă de şcolarizare pe un an de zile la o altă instituție, nu vă puteţi înscrie şi la noi. Admitem cereri de înscriere pentru anul şcolar care începe în toamnă. LINK Academy
nu acceptă înscrieri pentru semestrul din primavară sau posibilitatea de transfer a cererii de înscriere.

Nu este nevoie să fiţi cunoscători de limba engleză. Toate cursurile de la LINK Academy se vor desfăşura în limba română. În plus, pe parcursul anului de studiu, fiecare cursant beneficiază de cursuri de limba engleză. 

Primul pas
Dacă doriţi să vă înscrieţi la LINK Academy, primul lucru ce trebuie să-l faceţi este să vă alegeţi departamentul pe care doriţi să-l exploraţi şi aptitudinile pe care doriţi să le dobândiţi. Mai multe detalii legate de cele şase departamente principale şi specializările lor, puteţi găsi la pagina
Programe.


Pentru persoana potrivită,  momentul potrivit este acum
Nu este prea târziu pentru alegerea unui drum stabil în viaţă. Cursanţii noştri se află în diverse situaţii. De la cei tineri şi ambiţioşi, până la cei iscusiţi şi experimentaţi. Alături de noi se află oameni tineri care au decis să obţină cât mai rapid competenţe aplicabile, ce pot fi valorificate într-un terment cât mai scurt, oameni de afaceri sătui de teorie, care îşi doresc şi cunoştinţe practice, oameni cu rezultate vizibile, profesionişti care îşi doresc o carieră mai sigură, o poziţie mai bună, un salariu mai mare.


În acest sens, persoana capabilă să determine dacă sunteţi pregătit/-ă să vă înscrieţi pe lista noastră de cursanţi sunteţi chiar dvs.

Cum vă puteţi înscrie?
Mai întâi trebuie să completaţi şi să trimiteţi solicitarea dumneavoastră pe linkul nostru sau să ne contactaţi telefonic la numerele: +40 (0)314 326-162,
+40 (0)356 408-877 în toate zilele lucrătoare, între orele 08 şi 20 (pentru cei care aplică din altă ţară - fusul orar pentru Bucureşti, România este GMT + 01:00).

După ce v-aţi înscris, veţi avea o discuţie cu consultantul nostru pentru înscrieri. În acea discuţie, în afară de informaţiile despre dumneavoastra, va trebui să ne ajutaţi să înţelegem afinitățile, ambiţia şi dorinţa dumneavoastra de a progresa. Spuneţi-ne povestea dumneavoastră şi ce anume vă deosebeşte de ceilalţi. În cazul în care solicitarea dumneavoastră de înscriere va fi aprobată, vă vom trimite toate documentele necesare finalizării înscrierii şi vă vom ura ”Bun venit!”. 

Numărul de locuri este limitat!
Deoarece sesiunea de înscrieri a început deja, numărul de locuri este limitat. Verificaţi dacă mai există locuri disponibile la departamentul dorit.
Profitaţi de această ocazie şi înscrieţi-vă imediat. Mai jos puteţi vedea tabelul cu departamentele şi locurile vacante:

 

Departament    Tradiţional Online
Programming-Cambridge Nu mai există locuri disponibile Înscrieri în curs 
Administration Nu mai există locuri disponibile Înscrieri în curs
Design and Multimedia Nu mai există locuri disponibile Înscrieri în curs 
IT Business Nu mai există locuri disponibile Înscrieri în curs 
CAD Nu mai există locuri disponibile Înscrieri în curs 
Mobile Development Nu mai există locuri disponibile Înscrieri în curs 


Sesiunea de înscrieri este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât p
reţurile de şcolarizare sunt mai mici. În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. Aveţi la dispoziţie două modalităţi de studiu pe care le puteţi alege: tradiţional, prin prezenţa fizică în sala de clasă, şi online prin platforma Distance Learning. Ambele metode de şcolarizare respectă standardele de calitate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.


Economisiţi 600 EURO dacă vă înscrieţi astăzi:

 

  Program LINK Academy  pentru înscrieri până la 31.08.2014. *  preţ integral 12 rate
14 rate
şcolarizare online 1332 2000 123 110
mod tradiţional de şcolarizare 1463 2000 135 121
*Prețul afișat se aplică pentru cei înscrişi până la data de 31.08.2014. și care efectuează plata integral. În acest caz, preţul inițial este redus cu 10%. Toate preţurile sunt în euro.


Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.  Aflaţi aici condiţiile

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?
În preţul şcolarizării în cadrul LINK Academy este inclus:

 • fondul complet de ore conform programei anuale,
 • accesul complet la profesori pentru consultaţii după orarul prestabilit,
 • cu privire la examenele pentru obţinerea titlurilor de specialitate şi a certificatelor - în funcţie de departament - obţinerea Cambridge International Certificate,  obţinerea titlurilor Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, Microsoft Certified Specialist, Microsoft Certified Professional, Microsoft Certified Administrator, a titlurilor şi a certificatelor Zend şi CompTIA,
 • folosirea nelimitată a bibliotecii LINK Academy,
 • prezenţa la seminare în afara cursurilor din cadrul LINKgroup,
 • certificatul LINK Academy pentru absolvirea şcolii,
 • certificatul LINK pentru limba engleză,
 • un set complet de materiale cu teste şi exerciţii,
 • utilizarea nelimitată a Internetului, a scanner-ului, a imprimantei şi a calculatorului din cadrul LINK Academy, după programul stabilit al participanţilor,
 • dezvoltarea unui CV profesional care să vă ajute în găsirea unui loc de muncă sau la obţinerea unei poziţii mai bune după absolvire.

 

Înregistrarea pentru generaţia 2014/15 începe aici

 Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»

 • 24.06.2014 10:46
 • Nu sunt comentarii