Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Cursanții LINK Academy au finalizat un proiect de top în practică în cadrul programului ProgrammingFactory

Cei care decid să se dedice dobândirii celor mai căutate cunoștințe din prezent, frecventează LINK Academy! Pe lângă cunoștințe de calitate, cursanții acestei instituții dobândesc și abilități practice care le vor aduce câștiguri bune pe viitor, asta datorită profesorilor merituoși și experimentați, experților IT, programelor de școlarizare adecvate, precum și numeroaselor servicii educaționale. 

ProgrammingFactory

Povestea pe care o prezentăm în continuare este doar una din multe altele care a fost creată de către cursanții de succes LINK Academy.

Prin muncă comună către implementarea proiectului

De fapt, în cadrul programului ProgrammingFactory, cursanții de la departamentele PHP, Web Design și Frontend JavaScript au participat la realizarea unui proiect de top - prin muncă comună au creat un site complet pentru o companie startup din Timișoara!

ProgrammingFactory - cursanti

Practica a durat două luni, iar cursanții au primit ajutor și suport constant din partea profesorilor de top - Alexandra Bardan, expert în design grafic și web, și Adrian Adiaconiței, expert în limbajul de programare PHP.

Având în vedere că acest proiect a fost specializat tocmai pentru cursanții de la departamentele menționate, fiecare a avut partea sa de muncă - designerii web au fost responsabili cu crearea logoului și a altor finețuri pe site, iar programatorii PHP și JavaScript au avut sarcina să pregătească site-ul în WordPress.

După cum ne-au transmis participanții de la practică, site-ul a fost realizat fără niciun fel de probleme în timpul lucrului, iar dacă acestea au și apărut, au fost rezolvate în cel mai scurt timp!

ProgrammingFactory - laptop

Pentru a vedea site-ul, accesați linkul următor: sermabauconstrukt.ro

Aplicarea cunoștințelor și a abilităților și o atmosferă plăcută ca bonus la practică

Aplicarea cunoștințelor și a abilităților în cadrul proiectelor reale și cu ajutorul mentorului, pentru cursanții LINK Academy înseamnă și o rampă de lansare pentru viitor. Și nu doar asta! Cursanții profită cu regularitate de această șansă extraordinară pentru a-și îmbogăți CV-ul și portofoliul și pentru a se pregăti pentru angajatorii din lumea IT.

Cursanții care au finalizat cu succes această practică, au rezolvat taskuri solicitante și au avut șansa de a-și îmbogăți cunoștințele și de a dobândi abilități practice suplimentare.

ProgrammingFactory

La finalizarea proiectului, cursanților le-a fost acordată și o diplomă din partea academiei și a mentorului privind finalizarea cu succes a practicii.

Lucrul la proiecte reale este doar unul din numeroasele beneficii pentru cursanții LINK Academy

Pe lângă cunoștințe tehnice, cursanții LINK Academy asimilează și restul abilităților necesare pentru munca individuală. Lucrul pe exemple practice, rezolvarea problemelor și a taskurilor din practică, lucrul la diferite studii de caz, muncă în echipă și cursuri specializate – asta este ceea ce caracterizează cursurile la LINK Academy. Astfel, în timpul școlarizării, cursanții învață să aplice în practică cunoștințele dobândite și să rezolve probleme și taskuri concrete.

Mai mult, ProgrammingFactory este unul din numeroasele servicii primite gratuit de către cursanții LINK Academy și care le permit ca încă din timpul școlarizării să dobândească experiență în lucrul la proiecte reale, familiarizându-se astfel cu cerințele pieței și cu natura angajamentului de afaceri. Pentru mai multe informații despre servicii educaționale și alte beneficii pe care cursanții le primesc complet gratuit, accesați această pagină.

Dacă și voi vreți să construiți o carieră de succes în IT, iar pe drumul acesta să vă fie suport profesioniștii IT cu experiență, nu ezitați, înscrieți-vă la LINK Academy și deveniți parte din lumea IT!

  • 07.02.2022 14:09

Comentariu