Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

DesignStudio – locul unde designerii câștigă experiență, iar companiile obțin soluții de design atractive

Participanții la DesignStudio de la LINK Academy

Cei mai de succes designeri știu:

- că practica este o componentă cheie a succesului pentru profesia lor. Teoria este bună și utilă, dar numai dacă este aplicată cu succes în practică.

Cei mai inventivi antreprenori și angajatori știu:

- că designul superior joacă un rol-cheie în construirea identității, atragerea și păstrarea clienților.

La LINK Academy știm:

- Ambele lucruri. De aceea am lansat un proiect unic în acest domeniu: LINK Academy DesignStudio, unde participanții de la cursurile de design, sub supravegherea mentorilor, aplică cunoștințele dobândite în muncă pentru clienți reali.

Astfel, participanții își construiesc o experiență valoroasă pentru un început de succes al carierei lor IT, iar angajatorii primesc soluții vizuale fantastice care îi vor ajuta să-și realizeze afacerile.

De aceea DesignStudio este un loc în care ideile inovatoare devin cea mai frumoasă realitate, unde are loc schimbul liber de energie și designerii și clienții colaborează direct.

Cum arată lucrul în DesignStudio de la LINK Academy?

Lucrul în DesignStudio oferă participanților o oportunitate unică de a transforma tot ceea ce au învățat în soluții reale de design și, astfel, de a-și îmbogăți CV-ul și de a experimenta specificul muncii pentru anumiți clienți. Astfel, se pregătesc pentru piață și viitorii angajatori în cel mai bun mod posibil.

Aruncă o privire rapidă în acest atelier creativ și dinamic în care viitorii Michelangelo și Da Vinci digitali își încep călătoria artistică și observați pașii implicați în crearea unor soluții de design unice:

1. Echipa de mentori experimentați LINK Academy DesignStudio este legătura dintre participanți și client – aceștia primesc proiecte de la clienți, iar participanții propun soluții.

2. Soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor clientului are norocul să transforme ideea în cea mai frumoasă realitate și voilà – recompensa este un client mulțumit care poate angaja participantul pentru proiecte viitoare sau chiar angajare permanentă. Dând clic pe această pagină, puteți găsi o serie de știri despre cum arată procedura de creare și alegere a celei mai bune soluții.

3. În acest fel, participanții creează o mare varietate de soluții (identități vizuale complete, logouri, design de broșuri, ambalaje, site-uri web, codare etc.), atât pentru companii multinaționale, cât și pentru start-upuri. Prin urmare, LINK Academy DesignStudio este locul potrivit pentru dobândirea cunoștințelor și perfecționarea viitorilor designeri.

Proiecte LINK Academy DesignStudio

Aveți o idee, dar nu aveți un design? Este nevoie doar de 2 pași

Baza de clienți pentru care participanții LINK Academy au implementat deja proiecte este destul de impresionantă. Dacă sunteți antreprenor sau lucrați într-o companie care are nevoie de servicii de design, puteți deveni parte din această companie aleasă:

- De exemplu, dacă vă dezvoltați propriul brand sau doriți să reîmprospătați unul existent și ați rămas fără idei de design, în doar doi pași și fără costuri, puteți obține în timp record o soluție de design de care veți fi mândri. Tot ce trebuie să faceți este să:

1. Luați legătura cu echipa DesignStudio, durează doar un minut

Indiferent dacă sunteți o companie internațională mare sau un start-up, aveți nevoie de design de logo sau catalog, o identitate vizuală completă, design de site web, editare audio/video – căutați soluția de la echipa DesignStudio în scris accesând acest link, unde puteți vedea și gama completă de servicii care vă așteaptă. Doar completați chestionarul și veți primi un răspuns cât mai curând posibil.

După ce ați contactat echipa DesignStudio:

2. Primiți un șir de soluții pentru noul vostru design și îl alegeți pe cel care vi se potrivește cel mai bine

Vă așteaptă cel puțin 3 noi propuneri de design, iar voi trebuie să-l alegeți pe cel care vi se potrivește cel mai bine. Ceea ce trebuie să știți este că interacțiunea cu designerii este în totalitate alegerea voastră! Dacă doriți, puteți fi implicați în procesul de creare a unei soluții, iar dacă nu aveți timp pentru așa ceva, proiectul va fi coordonat de mentori, de altfel experți în design cu experiență.

În conformitate cu viziunea voastră, cu siguranță sunt permise corecții și perfecționări ale soluției alese. După aceea, tot ce trebuie să faceți este să arătați noua voastră identitate vizuală clienților voștri și să-i lăsați pe aceștia să transmită mesajul vostru publicului larg.

Viitori designeri și antreprenori creativi, deveniți parte din acest loc unic

Dacă sunteți o persoană care se gândește la o carieră de designer, LINK Academy și DesignStudio sunt locul potrivit unde în doar 12 luni veți dobândi nu doar cunoștințele necesare, ci veți avea și oportunitatea de a le implementa în practică pentru clienți reali. În acest fel, în timpul școlarizării, alături de abilitățile voastre, veți dobândi experiență profesională și vă veți construi CV-ul.

Dacă sunteți un antreprenor cu o idee și doriți să oferiți brandului vostru o identitate vizuală puternică sau să o reîmprospătați pe cea existentă, DesignStudio vă oferă contact direct cu unii dintre cei mai de succes designeri ai noștri care, prin munca de mentorat cu studenții lor, creează soluții unice pentru voi.

DesignStudio este pentru toată lumea, deoarece creativitatea nu are limite!

  • 19.01.2024 16:14

Comentariu