Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Totul despre voi pe prima pagină de pe Google!

Înainte, lui Pete Kistler nu-i plăcea Google. La început, a fost surprins de faptul că niciun angajator nu l-a chemat la interviu, cu toate că și-a trimis corect CV-ul impresionant.

google nume

El și-a tastat numele și prenumele în browserul Google și, în loc de date despre el, pe primul loc în rezultatele căutării a apărut un articol despre un alt Pete Kistler, care nu are un trecut așa de frumos. Dimpotrivă, acesta este un violator condamnat și un traficant de droguri.

Pete și-a rezolvat criza de identitate online astfel încât, în loc să plătească o companie profesională care să-i restabilească reputația deteriorată, s-a asociat cu expertul SEO Patrick Ambron.

După ce „falsul” Kistler dispare de pe pagina Google cu ajutorul magiei SEO, Pete, Patrick și Evan au creat serviciul gratuit BrandYourself, care îi permite fiecărei persoane obișnuite să-și gestioneze impresiile de pe internet.

Este vorba despre platforma Do it Yourself, care sfătuiește utilizatorii cu privire la cum să aducă către vârf linkurile dorite despre căutarea numelui lor, lăsând în urmă linkurile mai puțin frumoase. Pe lângă acest serviciu, Brand it Yourself descoperă dacă v-a căutat cineva pe Google și din ce oraș: o informație foarte precisă după interviul pentru job sau prima întâlnire romantică. 

Serviciul este gratuit pentru trei linkuri, dar dacă vreți să vă ocupați mai aprofundat de brandingul personal pe internet, trebuie să plătiți minim 9,99 dolari pe lună. Experții SEO nu s-au bucurat foarte mult de această veste, în timp ce noi, toți cei care nu știm prea multe despre optimizarea motorului de căutare sau despre cuvintele-cheie, acum avem la dispoziție instrumentul pentru construirea imaginii online. 

Totuși, asta nu se referă la toți utilizatorii care au acces la internet. Când am încercat să-mi deschid un cont pe acest serviciu și să lucrez la reputația personală, am primit o notificare care, în traducere liberă, înseamnă:

Ne cerem scuze, dar din cauza capacității limitate, nu avem posibilitatea de a accepta cereri de la locația dvs.  

Îmi rămâne doar să mă înscriu pe lista de așteptare și să sper că într-o bună zi voi avea o reputație minunată și o clasare grozavă, precum LINK Academy și Allison Academy

  • 13.04.2013 09:48

Comentariu