Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

CES 2016 - câteva gadgeturi văzute pe ascuns

CES 2016

Mai este 1 zi și începe cea mai mare expoziție de tehnologie din lume. Este vorba de Consumer Electronics Show (CES) 2016 care are loc în fiecare an în Las Vegas, între 6 și 9 ianuarie (încă din 1967).

Firmele de electronice s-au pregătit tot anul pentru ca la început de 2016 să ne fure privirile cu cele mai interesante și neobișnuite gadgeturi. De telefoane, televizoare și tablete suntem deja plictisiți. Să vedem câtă imaginație încă mai există în producătorii de tehnologie.  

Blogul LINK Academy vă va ține la curent, pe durata întregului eveniment, cu noutăți, review-uri, știri și poze. Deasemenea ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Pinterest.

CES 2016 în numere:

- sunt așteptați în jur de 170.000 de vizitatori

- vor fi aproximativ 3600 de expozanți

- se vor ține 200 de conferințe

- suprafață expoziției este de 191.000 mp (cât 19 Romepo Pavilion Central) 

Chiar dacă CES 2016 încă nu a început, zvonuri despre anumite gadgeturi și-au făcut apariția în ziarele de tehnologie din lume. Printre cele mai interesante se numără: bustiera biometrică inteligentă, căștile wireless și o nouă cameră pentru live streaming.

OMBra

Ați auzit bine. Sutienul inteligent există și scopul lui este de a transmite către smartphone datele biometrice ale doamnei sau domnișoarei care îl poartă.  Numele lui este OMBra și este foarte util în cadrul exercițiilor fizice. Este așteptat ca el să apără pe piață abia în primăvară, la un preț de 150$.

Sursa: http://www.usatoday.com/

OMBra


Aivvy Q

Aivvy Q este o pereche de căști care scurtează drumul muzicii. Nu au fire și nu trebuie conectate la smarphone. Muzica se stochează local în căști și poate fi ascultată oricând. Vor apărea în primăvară la un preț deloc de neglijat de 200$. Aceste căști îți oferă un pic de libertate pentru că nu mai ești nevoit să umbli la smartphone-ul care cu siguranță te va îmbia să scrii un mesaj sau să trimiți o poză.
Sursa: http://www.usatoday.com/

Aivvy Q


The Movi

Movi este o cameră de livestream inteligentă cu un senzor 4K HD. Este utilă în coferințe sau evenimente, unde înregistrarea cu un smartphone este destul de anevoiasă. Pe Movi doar o pui pe masă și începe să transmită. Este foarte ușor de utilizat, fiind controlată de un smartphone, care de data asta poate sta în buzunar. Poți regla unghiul de înregistrare și focalizarea.  
Sursa: http://www.usatoday.com/


The Movi



Și acesta nu e nici măcar începutul. E doar o scurgere de informații. Surprizele tehnologice încep abia pe 6 ianurie. Până atunci vă puteți abona la canalele noastre de Facebook, Twitter sau Pinterest pentru a urmări știri și noutăți din lumea tehnologiei, designului sau a programării.


Articol de Oprescu Gabriel. 

  • 04.01.2016 11:31

Comentariu