Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Călătoria în timp a devenit o realitate!

Călătoria în timp
 

Un cercertător din cadrul Institutului pentru Studierea Timpului a reușit să afle secretele călătorie în timp. Ceea ce generații la rând s-au chinuit să afle, cum putem merge înainte și înapoi pe axa timpului, s-a dovedit a fi un lucru extrem de ușor. A trebuit doar o minte sclipitoare care să abordeze problema în cu totul alt mod. 

Poate părea ciudat, dar călătoria în timp chiar există. Einstein și mulți alți savanți au prezis-o cu ajutorul unor ecuații complicate, dar până acum totul a fost doar teorie. Soluția era foarte simplă și la îndemâna oricui. Toată chestia este că oamenii de știință au darul de a se complica în găsirea unor soluții.

Ceea ce este și mai remarcabil este că oricine se poate deplasa în timp. Nu este nevoie de echipament scump sau avansat. Trebuie doar puțină voință și multă concentrare. Mai mult, călătoria în timp depinde de persoana care dorește să facă un astfel de voiaj. În funcție de capacitatea fiecăruia, călătoria poate fi foarte îndepărtată sau într-un interval foarte scurt.

Cercetătorul vrea să împărtășească cu toată lumea secretele călătorie în timp. Ne-a pus la dispoziție un ghid pas cu pas pentru o călătorie în timp sigură și relaxantă. Iată ce trebuie să faceți.

 

1. Alegeți un spațiu relaxant.

Relaxarea deplină este prima condiție a călătoriei în timp. Fiecare are un spațiu în care se simte cel mai în largul său, fie că e la birou, acasă sau în natură. Un spațiu în care uită de probleme și în care se învăluie într-o atmosferă pozitivă. Spațiul de relaxare trebuie să fie cufundat în liniște, pentru a nu perturba călătoria pe care urmează să o începi. Dacă ești într-un spațiu închis, ar fi bine să deschizi fereastra. Aerul curat ajută mult la voiaj.

 

2. Alege momentul în care vrei să călătorești.

Gândește-te când și unde ai vrea să te afli. În viitor sau în trecut, orice variantă este posibilă. Din acest motiv spuneam mai devreme că voiajul depinde de persoana care îl execută. Poți călători doar în acele momente pe care le-ai trăit sau urmează să le trăiești. Acum, dacă ai imaginație foarte bogată poți călători chiar și dincolo de amintiri. Dar pentru acest lucru ai nevoie de niște documentare istorică, pentru a nu confunda momentele, persoanele sau acțiunile pe care urmează să le vizitezi.

În găsirea momentului te va ajuta un obiect sau o fotografie de care ești foarte atașat/ă sau care inspiră amintiri bogate.

 

3. Pregătirea călătoriei. O dată ce ai ales momentul este cazul să pregătești terenul pentru sosirea efectivă. Călătoria în sine este aproape instantanee. Drumul din prezent până, să zicem, acum 100 de ani, durează o clipită. Este important să sosești exact acolo unde ți-ai propus. Așa că e cazul să aduni cât mai multe amintiri pentru a reconstitui scena respectivă. Totul trebuie să fie cât mai real. Dacă nu îți amintești chiar tot, nu e nicio problemă. Și imaginația este bună.

 

4. Plecarea.

Este foarte simplă.

Trage profund aer în piept și expiră încet! Ajută la limpezirea gâdurilor.

Închide ochii!

Ia toate amintirile recuperate anterior și pune-le cap la cap!

 

5. Sosirea.

Felicitări! Ai ajuns la destinație. Ai călătorit în timp pe baza amintirilor. Poate nu crezi, dar este chiar o călători în timp. Chiar dacă nu fizic, te afli într-un moment care a trecut. Poți interacționa cu oamenii de acolo. Ei răspund, se comportă natural. Poți sta acolo oricât dorești. Poți face orice pentru că nimeni nu mai poate accesa exact același moment.

Orice ai face în acest trecut, nu va avea nicio influență asupra prezentului. Poate doar asupra viitorului, în condițiile în care vei observa ceva sau vei trage anumite învățăminte. Venirea în prezent va fi instantanee și cu repercusiuni poate doar asupra gândurilor. În rest totul va reveni la normal.

Cine poate spune că aceasta nu este rețeta unei călătorii în timp, din toate punctele de vedere? Este foarte simplă și nu implică niciun fel de tehnologie, știință sau teorie. Călătoria în timp este la îndemâna oricui.

 

Atenție!

Pentru călătoria în viitor se procedează la fel, doar că punem la treabă imaginația.

  • 04.07.2014 13:23

Comentariu