Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Scurtăturile de pe tastatură pentru o eficiență mai bună în muncă

Atunci când petreceți mult timp la calculator, înțelegeți foarte repede cât de prețios este timpul. Pentru a fi mai eficienți în muncă, vă recomandăm să învățați să folosiți scurtăturile de pe tastatură.

Scurtăturile de pe tastatură CTRL ALT DEL

Combinația dintre mouse și tastatură a revoluționat lumea calculatoarelor, dar scurtăturile sunt în continuare o soluție practică în multe programe. Majoritatea profesioniștilor care petrec mult timp la calculator folosesc aceste comenzi în cea mai mare parte a timpului. Adesea nu este vorba doar de a reduce timpul, ci și efortul fizic.

Citește mai mult »
  • 16.10.2019 11:13
  • Nu sunt comentarii

Prelucrarea fotografiilor nu mai este ceva de speriat

Cine mai vrea să-și imagineze când poate să vadă? De aceea, astăzi folosim din ce în ce mai puțin cuvintele ca să descriem ceva, e mai simplu să arătăm: fotografii cu copiii, prietenii, locații, poze din concedii.

Putem spune că astăzi există atâția fotografi câți oameni care folosesc dispozitive mobile. Însă, nu fiecare fotografie merită atenție, dar poate ajunge acolo dacă știți ce și cum să corectați.

Editarea fotografiei nu este o muncă grea

Citește mai mult »
  • 22.01.2019 10:27
  • Nu sunt comentarii

9 tendințe în designul web pentru 2019

Sunteți designer web și vreți să avansați în activitate? Urmăriți trendurile care se anunță pentru 2019. Noul an va fi plin de schimbări interesante care au început deja să se manifeste.

Și anul care tocmai a trecut, fără niciun dubiu, a adus inovații dinamice la care nu trebuie să renunțați.Dar dacă vreți să fiți peste medie, trebuie să urmăriți schimbările importante din anul care bate la ușa calendarului de design.

tendințe de culori în designul web

Citește mai mult »
  • 17.01.2019 14:03
  • Nu sunt comentarii

Designul de ambalaj: Ce dictează trendurile?

Identitatea vizuală profesională unică a unei companii contează foarte mult pentru succesul și performanța companiei respective, indiferent dacă este mică, medie sau mare. O identitate corporativă bine concepută crește credibilitatea și calitatea serviciilor pe care le oferă compania și duce și la creșterea cererii și a vânzării produselor sale.

Designul de ambalaj

Citește mai mult »
  • 21.08.2018 12:56
  • Nu sunt comentarii

Programe despre care nu o să credeţi că sunt gratuite

Achiziţionarea soluţiilor software licenţiate pentru programare, design, administrare şi alte domenii poate însemna o mare cheltuială, în special pentru cei care încă nu au început să se ocupe profesional de IT. De aceea, se întâmplă deseori ca cei care sunt la început de carieră să apeleze la versiunile lor piratate, care nu doar că sunt ilegale, ci au şi o influenţă negativă la funcţionarea calculatorului vostru.

Programe gratuite

Citește mai mult »
  • 18.07.2018 16:02
  • Nu sunt comentarii

5 noutăţi în AutoCAD, care vă fac viața mai ușoară

AutoCAD vă poate ajuta zilnic la realizarea proiectelor şi sarcinilor voastre, uşurând proiectarea şi modelarea prezentării 3D a animaţiilor video sau a conţinutului pentru TV, internet şi billboarduri. Versiunea nouă a acestui software aduce modificări aplicațiilor desktop, web şi mobile, precum şi funcţii noi cum ar fi instrumentul DVG Compare.

design autocad

Viteza şi precizia caracterizează AutoCAD-ul şi îl face cel mai cunoscut şi cel mai popular program în domeniul proiectării pe calculator. Multe companii mari care se ocupă cu proiectarea, producţia şi planificarea folosesc deja de mult timp programul AutoCAD în fiecare zi. 

Citește mai mult »
  • 09.07.2018 16:38
  • Nu sunt comentarii

Trenduri în angajarea experţilor IT

Nu e nicio noutate că odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei IT, experții au devenit extrem de căutați. Însă, ceea ce poate fi uimitor este că în sectorul IT cererea de experți este în continuare mai mare decât oferta.

Trenduri în angajarea experţilor IT

Pur și simplu, tendința de creștere a cererii de experți IT e mai mare de la an la an și nu dă semne de încetinire. Comparativ cu anul 2016, cererea de experți IT pentru toate profilurile a crescut cu 35%.

O știre bună pentru toți IT-iștii sau pentru cei care se gândesc să devină IT-iști este:

Creșterea cererii de experți pe piață duce, de asemenea, și la creșterea salariilor.

Citește mai mult »
  • 18.05.2018 14:57
  • Nu sunt comentarii

VIITORUL ESTE AICI: INTERNET OF THINGS VA SCHIMBA VIEŢILE NOASTRE

Pregătiţi-vă:

Vă vom spune un secret care vă va surprinde şi îngrijora în acelaşi timp, dar vă va şi entuziasma. Cu alte cuvinte: se va schimba modul în care veţi observa anumite lucruri.

Internet-of-Things-blog2

Sunteţi pregătiţi?

Citește mai mult »
  • 23.01.2018 16:10
  • Nu sunt comentarii

Ce spun portalurile din România despre LINK Academy

Link Academy forum

Extinderea activităţii pe teritoriul României a început cu câţiva ani în urmă, când a fost deschisă prima filială la Timişoara. Aceasta a fost urmată de obţinerea acreditărilor Cambridge pentru un alt centru educaţional în Bucureşti.

Citește mai mult »
  • 20.12.2017 14:39
  • Nu sunt comentarii

Top 6 motive pentru care să deveniţi programator

Profesia de programator aduce multe oportunităţi pentru construirea unei cariere briliante de care vă veţi bucura.

Top 6 motive pentru care să deveniţi programator

Datorită dezvoltării tot mai rapide a noilor tehnologii în ultimii 20 de ani, profesia de programator a devenit una dintre cele mai căutate şi mai bine plătite profesii din lume, nu numai în companiile de IT.

Programatorii au devenit indispensabili în toate ramurile de activitate, deoarece o afacere modernă este bazată în mare parte pe utilizarea computerelor, programelor şi soluţiilor tehnologice inovatoare. De fapt, tendinţa actuală este că industriei îi lipsesc în mod constant programatori buni, dar se presupune că aşa va fi şi în viitor. 

Citește mai mult »
  • 18.08.2017 15:07
  • Nu sunt comentarii