Cursuri online gratuite Cursuri online gratuite

Stați acasă și profitați de timp în cel mai bun mod posibil – perfecționându-vă cunoștințele și abilitățile. Înscrieți-vă pentru cursuri online gratuite de la LINK Academy, care vă vor ajuta să găsiți un job nou sau să progresați la cel actual.

Ce cursuri gratuite pot să frecventez?

De la cursuri de programare, cursuri de design și CAD, până la cursuri de limbi străine și IT business. Toți cei care se înscriu vor primi gratuit noi cursuri online dintr-un anumit domeniu care se studiază la unul dintre departamentele LINK Academy.

Cursurile se parcurg prin intermediul celei mai moderne platforme Distance Learning, creată după standardele unor universități globale de top. Această platformă pentru studiu la distanță este disponibilă 24h pe zi, 7 zile pe săptămână, pe orice calculator sau telefon mobil. Este rezultatul muncii de mai mulți ani a unei echipe formată din experți eminenți în domeniul educației, ingineri software, programatori, administratori și autori de cursuri online.

Săptămâna aceasta oferim cadou:

Curs gratuit de limbă engleză

În prezent, cunoașterea limbii engleze este necesară pentru multe profesii. În special, pentru programare, design, management IT și administrare.

Dacă vreți să învățați limbajele de programare, să le învățați instrumentele și să pășiți în lumea IT-ului, cunoașterea limbii engleze va fi o necesitate. De aceea, acest curs este ideal pentru dvs. Pe lângă asta, comunicarea în limba engleză vă va deschide ușa pentru colaborarea cu clienți și companii din întreaga lume, ceea ce vă va ajuta să aveți o carieră de succes.

În cadrul acestui curs, mai întâi, veți face un test de evaluare a cunoștințelor voastre, iar pe baza rezultatului obținut, după 24 de ore vi se va aloca nivelul corespunzător al cursului, care vă va ajuta să asimilați noi informații în comunicarea scrisă și orală.

Ce vă oferă acest curs?

 • Perfecționarea cunoștințelor deja existente
 • Îmbunătățirea comunicării scrise și orale
 • Îmbunătățirea înțelegerii și utilizării limbii engleze
 • Comunicarea mai ușoară cu clienții străini în afaceri freelance sau de alt tip
 • Oportunități crescute pentru un job oriunde în lume
 • Cunoașterea limbii engleze vă va crea condiții pentru un salariu mai mare
 • Șanse mai mari de de avansare
 • Veți avea acces la mai multă bibliografie din fiecare domeniu de interes

Înscrie-te gratuit

Înscrieți-vă gratuit și începeți imediat studiul la acest curs online:

Ca bonus, veți fi înscriși la newsletterul LINK Academy, „Prin tehnologie către câştiguri mai mari”, prin care veți primi rapoarte utile și instrucțiuni legate de construirea unei cariere de calitate în IT și în design. Credem că o să vă fie foarte util.

Ce ar mai trebui să știi?

 • Cursurile se desfășoară online, prin intermediul platformei pentru studiu la distanță și pot fi parcurse din orice oraș sau țară.
 • Cursurile sunt adaptate pentru începători și nu este nevoie de cunoștințe prealabile pentru a fi parcurse.
 • Cursurile durează 30 de zile și le puteți frecventa imediat după înscriere.
 • Toți cei interesați se pot înscrie.

Știi pe cineva căruia i-ar plăcea acest curs?

Anunță-ți prietenii că perioada de înscriere este în curs:

Puteți folosi hashtagul #staiacasă pentru a distribui pe rețelele sociale vestea despre cursurile gratuite.

Află mai multe despre LINK Academy

LINK Academy este autorizată de către Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge și de trei companii IT de top să pregătească cursanți conform unui program avansat de un an de zile, pentru cele mai noi tehnologii de calculator și să emită diplome și certificate oficiale. Scopul nostru este simplu: să vă oferim o carieră profitabilă în IT.

Cursurile se pot frecventa tradițional – în sala de clasă sau la distanță – online, în cadrul a șase departamente:

Deschide-l pop-up