V-ați înscris deja

Avem confirmarea Dvs. pentru primirea buletinului LINK Academy la adresa Dvs. de e-mail.

Verificați datele pe care le-ați introdus sau contactați-ne.

Doriți să deveniți expert IT și să dobândiți titluri pe care le puteți valorifica?

Alegeți domeniul care vă atrage cel mai mult. În fața Dvs. se găsec patru departamentei principale, împărțite în opt secţii.

Programare
Veți dobândi abilități avansate de programare. Veți lucra și învăța cu o echipă care în spatele ei are peste 180 de mii de ore de lucru în dezvoltarea proiectelor software. După primului semestru veţi alege una din următoarele specializări: desktop, programare în Internet sau inginerie software... chiar dacă sunteţi în prezent fără experienţă.
Departamentul Programming: Secţii, obiecte, abilități, mod de pregătire»

Design & Multimedia
Veţi transforma talentul Dvs. în profesia de designer bine plătită. Expert oficial de tipar, Internet, multimedia. Când legaţi simțul natural pentru vizual cu gestionare corectă a 23 de instrumente de design noi, vor apărea noi posibilități interesante de angajare, de creare, de cercetare a  artei personale.
Departamentul Design & multimedia: 
Secţii, obiectei, abilități, mod de pregătire»

Administrare
Veți asigura un loc de muncă IT permanent disponibil, un salariu stabil și cel mai mare număr de societăţi  pentru alegerea locului de muncă. La sfârşitul programei veţi susţie examenul pentru titlul de specialist ComptTIA , cel mai important titlu administrativ căutat în companii IT de vârf, precum sunt Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Departamentul Administration:
Obiecte, abilități, mod de pregătire»

IT Management
Acest departament este ideal pentru specialişti IT şi persoane care doresc o autoritate şi un titlu mai mare pentru o valorificare mai bună a muncii sale până în prezent. Dacă doriți să conduceţi sectorul informatic sau să conduceţi dezvoltarea proiectelor software, departamentul IT Management este scris cu numele Dvs.
Departamentul IT Management:
Obiecte, abilități, mod de pregătire»

Pentru oricare dinte departament preluaţi titluri oficiale profesionale 

Titlurile de experţi, pe care le obţineţi la LINK Academy, garantează că aveţi abilități de gestionare a proiectelor în oricare dintre cele patru domenii principale de utilizare a tehnologiei IT, indiferent de experiența profesională de până acum. Singura condiție este dorinţa Dvs. de a accepta provocarea.


Mai concret,  
pe lângă titlurile pe care le furnizează Cambridge International Diploma in Computing, în funcţie de departament, după examen obţineţi şi titluri industriale de experţi Microsoft Certified Professional,  MCTS/MCPD/MCSA/MCSE/MCITP, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, precum şi titluri autorizate de către asociaţii de IT specializate pentru domenii adecvate. În total, vă sunt disponibile 17 titluri de specialitate.

 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.