V-ați înscris deja

Avem confirmarea Dvs. pentru primirea buletinului LINK Academy pe adresa Dvs. de e-mail.

Verificați datele pe care le-ați introdus sau contactați-ne.

3 moduri de a obține un job bine plătit în domeniul IT sau a design

Preluați raportul care descrie cum să valorificaţi cunoștințele Dvs. prezente sau viitoare:

RAPORT: 3 moduri de a obține un job bine plătit în domeniul IT sau a design
(pentru a-l prelua, dați clic stânga și alegeți opțiunea Save as...)


Doriți să deveniți expert IT și să dobândiți titluri pe care le puteți valorifica?


LINK Academy este autorizată de către Departamentul de Examinare al Cambridge University și de către două coroprații software de vârf să instruiască cursanții conform unei programe avansate pentru tehnologiile informatice și să emită diplome și certificate oficiale. Obiectivul nostru este simplu: să vă oferim oportunitatea unei cariere înalte și bine plătite în domeniul IT.


Alegeți domeniul care vă atrage cel mai mult. În fața Dvs. se găsec patru Departamentei principale, împărțite în opt secţii.

Programare

Veţi deveni un programator profesionist bine plătit. Veţi lucra şi veţi învăţa cu o echipă care are în spatele ei peste 180 de mii de ore de lucru pe dezvoltarea proiectelor software. Alegeţi o specializare pentru desktop, programare în Internet si inginerie software... chiar dacă sunteţi în prezent fără experienţă.  

Departamentul Programming: Secţii, obiecte, abilităţi, mod de pregătire »

Design & Multimedia

Veţi transforma talentul Dvs. într-o profesie de designer bine plătită. Expert pentru design grafic, web, multimedia. Când legaţi simţul natural pentru vizual cu manipularea corectă a 23 de instrumente de design noi, vor apărea posibilităţi interesante de angajare, de creare, de cercetare a artei personale.  

Departamentul Design & Multimedia: Secţii, obiecte, abilităţi, mod de pregătire  »

Administrare

Vă veţi asigura un loc de muncă IT permanent disponibil, un salariu stabil şi cel mai mare număr de societăţi pentru alegerea locului de muncă. La sfârşitul programei veţi susţine examenul pentru titlul de expert certificat ComptTIA, cel mai puternică titlu administrativ căutat în companii  IT de vârf, inclusiv Microsoft, Hewlett Packard, Cisco. 

Departamentul Administration: Obiecte, abilităţi, mod de pregătire » 

IT Management

Acest departament este ideal pentru experţi IT şi pentru persoane care doresc o autoritate şi un titlu mai mare pentru o valorizare mai bună a muncii sale. Dacă doriţi să conduceţi sectorul informatic sau să conduceţi dezvoltarea proiectelor software, departamentul IT Mangement este scris cu numele Dvs. 

Departament IT Mangement: Obiecte, abilităţi, mod de pregătire »


Pentru oricare dintre departamente preluaţi titluri oficiale profesionale

Titlurile de experţi, pe care le obţineţi la LINK Academy, garantează că aveţi abilităţi de gestionare a proiectelor în oricare dintre cele şase domenii principale de utilizare a tehnologiei IT, indiferent de experienţa anterioară. Singura condiţie este dorinţa Dvs. de a accepta provocarea.
 

 


Mai concret, pe lângă titlurile pe care le furnizează Cambridge International Diploma in Computing, în funcţie de departament, după examen obţineţi şi titluri industriale de experţi Microsoft Certified Professional,  MCTS/MCPD/MCSA/MCSE/MCITP, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, precum şi titluri autorizate de către asociaţii de IT specializate pentru domenii adecvate. În total, vă sunt disponibile 17 titluri de specialitate. 

 

 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.