V-aţi înscris cu succes!

LINK Academy va oferi cursul unui singur participant oferindu-i astfel șansa de a începe gratuit o carieră IT de succes.

Această ofertă include un cadou suplimentar: toţi cei care se înscriu vor primi gratuit pe e-mail newsletter-ul nostru „Prin tehnologie către un câştig mare” prin intermediul căruia veţi primi rapoarte şi indicaţii utile cu privire la programare, design, administrare şi IT management.

Câştigătorul va fi anunţat joi, 1 octombrie, pe pagina oficială de FB a LINK Academy şi va fi informat printr-un e-mail.

Cursul durează 2 luni, este online și prin intermediul platformei de studiu la distanţă, poate fi accesat din orice oraş sau ţară. Este adaptat pentru nivelul începător şi nu necesită niciun fel de cunoştinţe!


Succes!

 

Doriţi să deveniţi un expert în IT şi să dobândiţi cunoştinţe pe care să le puteţi valorifica?

Alegeţi domeniul care vă atrage cel mai mult. Aveţi la dispoziţie patru departamente principale, împărțite în opt specializări.
 

Programare

Veţi deveni un programator profesionist bine plătit. Veţi lucra şi veţi învăţa cu o echipă care are în spatele ei peste 180 de mii de ore de lucru în dezvoltarea proiectelor software. Alegeţi o specializare pentru programare desktop sau web, chiar dacă sunteţi în prezent fără experienţă.
Departamentul Programming: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

Design & Multimedia

Veţi transforma talentul dumneavoastră într-o profesie de designer bine plătită. Expert în design grafic, web, multimedia. Când legaţi simţul natural pentru vizual cu manipularea corectă a 23 de instrumente de design noi, vor apărea posibilităţi interesante de angajare, de creare, de cercetare a artei personale.
Departamentul Design & Multimedia: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

Administrare

Vă veţi asigura un loc de muncă permanent în IT, un salariu stabil şi cel mai mare număr de societăţi pentru alegerea locului de muncă. La sfârşitul programei veţi susţine examenul pentru titlul de expert certificat ComptTIA, cel mai puternic titlu administrativ căutat în companii IT de vârf, inclusiv Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Departamentul Administration: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

IT Business

Acest departament este ideal pentru experţi IT şi pentru persoane care doresc o autoritate şi un titlu mai mare pentru o valorificarea mai bună a muncii sale. Dacă doriţi să conduceţi sectorul informatic sau să conduceţi dezvoltarea proiectelor software, departamentul afaceri IT este special creat pentru dumneavoastră.
Departament IT Business: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

CAD - desen şi proiectare

Proiectaţi, desenaţi, creaţi, la fel ca un expert în design. Chiar dacă nu aveţi experienţă în acest domeniu, veţi învăţa cum să aranjaţi interiorul unui apartament sau al unei case, veţi învăţa să proiectaţi aspectul obiectelor, dar şi să faceţi un prototip digital al unui produs. Tehnicile avansate de vizualizare şi modelare sunt ceva ce se subînţelege.
Departamentul CAD: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

Mobile Development

În cadrul departamentului de proiectare şi dezvoltare a aplicaţiilor pentru dispozitivele mobile, vă oferim oportunitatea de a învăţa limbajul de programare şi celelalte instrumente concepute în mod special pentru sistemul de operare Android, care rulează astăzi pe aproape toate dispozitivele mobile, precum smartphone-urile şi tabletele.
Departamentul Mobile Development: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

 

Libertate în alegerea modului de participare la cursuri

LINK Academy oferă două modalităţi de studiu: tradiţional, prin prezenţa fizică în sală, sau online,prin intermediul platformei noastre Distance Learning.

Deoarece LINK Academy funcţionează cu autorizaţia oficială a Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge, ambele moduri de şcolarizare îndeplinesc standardele ridicate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Dacă alegeţi varianta online de studiu, veţi avea acces la tehnologii specifice de e-learning. Veţi parcurge cursurile de la domiciliu sau de la locul de muncă, iar noi vă garantăm o educaţie de nivel înalt. Cursanţii care studiază online ascultă şi citesc materialele, efectuează testele şi sarcinile şi lucrează cu profesorii şi consultanţii ca şi când ar fi prezenţi fizic în sală. Aflaţi mai multe despre şcolarizarea online.

Prima impresie pozitivă a cursanţilor care frecventează cursurile în mod tradiţional este dotarea tehnică a sălilor din cadrul LINK Academy.

Fiecare student are acces individual la software licenţiat. Valoarea software-ului utilizat la LINK Academy, pentru un singur student, este de peste 7.000 de euro.

Fiecare loc din sala de curs are câte un laptop rezervat. Pentru prelegeri sunt utilizate proiectoare şi instrumente moderne pentru desfăşurarea cursului.

 

Pentru oricare dintre departamente, aveţi şansa să obţineţi titluri oficiale profesionale

Titlurile de specialitate, pe care le obţineţi la LINK Academy, sunt o garanţie incontestabilă a cunoştinţelor pe care le deţineţi în oricare din cele şase domenii principale de utilizare a tehnologiei IT, indiferent de experienţa anterioară. Singura condiţie este decizia dumneavoastră de a accepta provocarea.

Mai concret, pe lângă titlurile pe care le furnizează Cambridge International A/AS Level in Computing, în funcţie de departament, după examen obţineţi şi titluri industriale de experţi Microsoft Certified Professional, MCTS/MCPD/MCSA/MCSE/MCITP, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, precum şi titluri autorizate de către asociaţii de IT specializate pentru domenii adecvate. În total, vă sunt disponibile 17 titluri de specialitate. Aflaţi mai multe despre diplome şi certificate.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.