Devino programator Frontend JavaScript

University of Cambridge

The University of Cambridge a fost înființată în anul 1207, și este una din cele mai vechi şi mai renumite universități din lume. Cambridge este universitate de vârf în Regatul Unit în domeniul proceselor de educaţie şi cercetare și una dintre universitățile cu cea mai mare concurență la admitere.

Cambridge International Examinations (CIE) face parte din University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES), departament la University of Cambridge, care îndeplineşte funcția de educație la nivel internațional din anul 1863. În anul 2001, examenele Cambridge au fost susținute de cca. două milioane de candidați din 160 de țări din lume.

CIE este una din instituțiile de vârf mondiale pentru evaluarea internațională a cunoștințelor. Deține un număr mare de calificări menite unei game largi de utilizatori, adaptate în special nevoilor studenților. CIE depune efort permanent  pentru acceptarea și recunoaşterea calificărilor de către universități, instituții de învățământ și angajatori pe plan mondial.

UCLES dezvoltă şi îmbunățășește calificările în întreaga lume pe parcursul a 150 ani şi a constatat ca nevoia de calificări recunoscute la nivel internaţional este în continuă creștere. CIE a fost oficial înfiinţată în anul 1998, pentru a asigura o calitate ridicată şi calificări superioare, care răspund cerinţelor actuale ale angajatorilor şi educatorilor din întreaga lume.

Calificările Cambridge-ului sunt recunoscute ca dovadă a realizărilor semnificative în învăţământ, iar misiunea CIE este să lucreze în parteneriat cu instituţiile de învăţământ pentru a dezvolta soluţii de înaltă calitate pentru evaluarea la nivel înalt a angajatorilor şi studenţilor, care sunt tot mai mult în mişcare. CIE verifică în mod constant măsurile sale de evaluare a cunoştinţelor, introduce noi domenii şi calificări pentru a satisface nevoile profesorilor şi studenţilor din întreaga lume. CIE colaborează strâns cu Ministerele Educaţiei ale multor ţări pentru stabilirea cadrului naţional al calificărilor, care reflectă economia locală şi cultura în context mondial.

CIE foloseşte noile realizări tehnologice în domeniul IT şi Internet, atât în administraţie cât şi în domeniul evaluării cunoştinţelor. Preluând rolul de pionierat, CIE a stabilit cu succes o gamă largă de noi iniţiative tehnologice care au îmbunătăţit semnificativ viteza şi eficienţa şi cu ajutorul cărora se oferă sprijin şi se desfăşoară cursurile sau se susţin examene.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2019/20 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.