The Cambridge International Business Studies

Cambridge International Certificate in Business - Advanced Level asigură cadrul necesar pentru dezvoltarea abilităţilor şi a cunoştinţelor necesare pentru obţinerea unui loc de muncă pe piaţa forţei de muncă care este tot mai dinamică. Această diploma este concepută special pentru piaţa internaţională, identificând o importanţă tot mai mare de a lucra peste hotarele culturale şi geografice. Această diploma tinde să răspundă necesităţilor angajatorilor, angajaţilor şi a studenţilor prin verificarea cunoştinţelor şi a competenţelor într-o gamă largă de domenii de muncă.

 

Dimensiunea internaţională
Standardele exprimate în Cambridge International Business Studies Standard Level sunt apreciate în ţările din întreaga lume. Silabusul şi examinarea asigură cadrul prin care candidaţii, oriunde ar fi ei, pot fi fiabil apreciaţi în raport cu standardele. Este important de menţionat că Cambridge International Diploma nu examinează direct competenţele lingvistice, dar este creată să-i ofere candidatului posibilitatea să arate că poate aplica abilităţile descrise în specificările din silabus.

 

Scopurile
Scopul diplomei este să estimeze competenţele candidatului într-o gamă largă a abilităţilor de lucru.


Cambridge International Business Studies (Nevelul avansat) dă posibilitatea studenţilor să arate că:

  • înteleg conceptele cheie de lucru
  • pot aplica abilităţile dobândite în medii reale de muncă
  • au capacitatea de cercetare individuală şi analiză

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.