Resurse pentru construirea unei cariere profesionale

LINK Academy dezvoltă constant resurse care servesc dobândirii sau păstrării unui loc de muncă foarte bine plătit. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul în care se doreşte o avansare pe plan profesional sau înfiinţarea propriului business IT sau de design.


Obiectivul nostru este să câștigați destui bani, dar în același timp să fiți mulțumiți de munca pe care o faceți, de contribuția pe care o aduceți oamenilor din jurul Dvs. De aceea, aflați ce resurse vă stau la îndemână și utilizați-le.

Unele resurse sunt gratuite, disponibile tuturor. Unele resurse sunt disponibile doar cursanților LINK Academy.

 

Idei de acțiune pentru specialiștii de azi și de mâine din IT și design

Pentru început, să pornim de la cel mai bun tip de idei - acelea care sunt scurte, dar schimbă lucrurile din rădăcină.


Uneori, o idee vă poate schimba cariera. În orice caz, succesele care vă așteaptă încep cu gânduri, informații, momente scurte. 

În acest spirit am deschis blogul IT cookies. Veți primi idei stimulante, practice și profitabile care vor multiplica rezultatele pe care le veți obține. Accesați blogul aici.

Buletinul ”Prin tehnologie la un câştig mai mare”

Știți care sunt cele 3 limbaje de programare pe care ar fi bine să le învățați? Sau care sunt cele 8 noi tendinţ în designul de logo-uri? Sau cum arată check-list-ul unui administrator de rețele profesionist? 

În plus: cum să scrieți oricare software, care este modalitatea cea mai simplă de a vă ușura ziua și de a vă dubla productivitatea, care este adevărul uimitor despre joburile din IT. Și încă multe altele.  Vă vom trimite pe adresa Dvs. de e-mail buletinul gratuit ”Prin tehnologie la un câştig mai mare” , ce conține răspunsul la aceste întrebări și multe altele legate de dezvoltarea carierei Dvs. Pe lângă articole și sfaturi,  vă trimitem și noutăți de la LINK Academy.    

 

Pentru înscrierea la buletinul gratuit, introduceți aici e-mail-ul Dvs:


Rapoarte și seminarii

Cercetăm tendinţele care influențează activitatea în industria IT sau de design. Ce este bine să știm și ce nu. În ce direcție este cel mai bine să vă dezvoltați dacă doriți o carieră de succes și un venit bun. În ce micro-nișă din cadrul IT sau al designului merită să vă specializați pentru că vă va oferi cele mai bune condiții pentru avansare și venituri excelente. 

Rezultatele cercetării noastre le publicăm prin intermediul seminariilor și rapoartelor gratuite.


Pentru a fi informați despre aceste seminarii și rapoarte, înscrieți-vă la buletinul ”Prin tehnologie la un câştig mai mare" sau vizitați regulat site-ul nostru. 


Centrul de dezvoltare a carierei

Centrul de dezvoltare a carierei se organizează pentru a oferi cursanților ajutor în începerea și dezvoltarea carierei lor, pentru a da informații despre anunțurile curente pentru locuri de muncă în sectorul tehnologiei informaționale, dar și pentru a prezenta potențialilor angajatori competențele studenţilor noștri. 

Parte a Centrului de dezvoltare a carierei este și Centrul de dezvoltare a programatorilor, care oferă candidaților posibilitatea perfecționării în lucrul cu cele mai noi instrumente de programare, pregătirii pentru lucrul în echipă, participarea la proiecte de software reale, dobândirea experienței necesare, recrutarea directă a candidaților care demonstrează rezultate satisfăcătoare. 


Centrul de dezvoltare a carierei este destinat cursanților LINK Academy. Aflați totul despre înscrierea la LINK Academy aici.

Cursul de un an pentru crearea de specialiști IT sau de design

Elementul central al ofertei LINK Academy îl reprezintă pregătirea profesională cu durată de un an în toate domeniile cheie ale IT și designului. 

Predarea se face în sălile de clasă ale LINK Academy, pentru participarea la predarea tradițională, sau prin folosirea platformei Distance Learning, pentru învățarea la distanță. 

Planul și programa se studiază în două semestre, cu un fond de ore pentru fiecare departament cuprins între 321 și 386, în funcție de departament. Pentru însușirea de noi obilităţi folosim procesul ”arhitectura cunoștinţelor”. Această metodologie permite o implicare a studentului de trei până la patru ori mai mare în timpul predării și învățării, astfel încât este posibil ca în decurs de doar 12 luni să vă însușiți abilități pentru care în trecut erau necesari de la doi la patru ani. 


Predarea este însoțită de materiale adiționale, documentație, lecții audio și video și prezentări power point. 


Aflați totul despre înscrierea la LINK Academy aici.

Testarea și practica

Facem verificarea cunoștințelor Dvs. după fiecare modul de predare. Prin  testare asigurăm continuitatea activității întregii grupe, iar Dvs. obţineţi cunoștințele necesare pentru trecerea la următoarea unitate de curs.


Când vi se vor calcula rata de succes, punctele obținute și vi se vor sublinia greșelile făcute, veți putea cu ușurință să vă întoarceți la acea parte din curs pe care nu ați reuşiţ să o stăpâniți destul de bine și să o parcurgeți din nou. În plus, veți lucra regulat la assignment-uri, adică teme, lucrări de seminar. Vi se vor cere lucrări practice. Profesorii verifică nivelul abilităților pe care le-ați obținut pentru a ști în ce ritm să lucreze cu Dvs. 


Acest mod de pregătire este indispensabil. Iar verificarea progresului Dvs. este temeinică și continuă. În funcție de departament, în cursul pregătirii la LINK Academy veți trece prin 370 de teste, lucrări de seminar și proiecte. 


Testarea și practica sunt parte integrantă a şcolarizării la LINK Academy. Aflați totul despre înscrierea la LINK Academy aici.

Consultații la nivelul îndrumării de către un mentor

Prin pregătirea la LINK Academy obţineţi sprijinul deplin al profesorilor, și asta nu doar în timpul orelor de curs. Acest lucru este necesar deoarece profesorii vă evaluează personal și vă direcționează progresul. 

Când puneți întrebări, indiferent de oră, fiecare profesor vă va trimite răspunsul în mai puțin de 24 de ore. Fiecare profesor susține în mod regulat consultații deschise, când puteți lua contact cu profesorul, fie personal, fie prin Internet, și să clarificați fiecare detaliu legat de curs. 

Obiectivul este de a vă oferi o relație între Dvs. și profesori asemănătoare lucrului sub îndrumarea unui mentor, căci acesta este cel mai bun mod de a deveni specialiști în timp foarte scurt. 

Consultațiile cu profesorii îndrumători sunt parte integrantă a şcolarizării la LINK Academy. Aflați totul despre înscrierea la LINK Academy aici.

Pregătirea cu durată de un an în domeniul limbii engleze. 

Predarea la LINK Academy se face în limba română.  

Cu toate acestea, fiecare cursant al LINK Academy are asigurat un curs de limba engleză cu durata de un an. Acesta include pregătirea completă, online, timp de un an, de la nivelul de Starter la cel Intermediar avansat, adică nivelul mediu superior.  

În afara testelor și a materialelor scrise, veți primi și materiale audio, veți avea sprijinul deplin al profesorilor prin platforma Distance Learning și veți rezolva teste în mod regulat. 

La sfârșitul cursului veți putea susţine examenul TOEIC și dobândi principalul  certificat internațional de cunoaștere a limbii engleze pentru afaceri, recunoscut oficial în peste 4000 de corporații mondiale. 


Cursul de limba engleză este parte integrantă a şcolarizării la LINK Academy. Aflați totul despre înscrierea la LINK Academy aici.

Pachetul suplimentar de 6 luni de formare a abilităților personale avansate

Țelul nostru nu este doar de a vă oferi cunoștințe și abilități avansate din domeniile IT și design. Țelul nostru este de a vă ajuta să câștigați cât mai bine cu ajutorul acestor noi competențe. 


De aceea, mulți cursanți ai LINK Academy primesc un curs de formare de 6 luni pentru dezvoltarea abilităților personale de prezentare, negociere, scriere eficientă, marketing personal, organizarea timpului, creativitate și managementul stresului în domeniul profesional.  

Aceste abilități vă vor permite să deschideți cu ușurință ușile unor locuri de muncă bine plătite sau să obțineți o avansare, să câștigați de pe urma specializării Dvs. și să munciți pe atâția bani câţi meritați. 


Aflați totul despre înscrierea la LINK Academy aici.

Diplome și certificate internaționale

Fiecare dintre titlurile de specializare pe care le obțineți în cadrul LINK Academy este recunoscut la nivel mondial. 

De aceea, cursurile și examenele finale se organizează de către LINK Academy, iar diplomele și certificatele sunt trimise direct de la adresele Departamentelor de Examinare ale Universității Cambridge, Microsoft,  Adobe, Zend și CompTIA. Din Anglia, Olanda și Statele Unite ale Americii.


Titlurile pe care le primiț au aceeași greutate ca și în cazul în care le-ați fi dobândit în cadrul unor centre puternice din Europa sau America. Din experiența noastră de până acum, având aceste documente, vă va fi recunoscută autoritatea în țară. Pe lângă abilitățile reale pe care le primiți, nivelul noilor Dvs. cunoștințe vă va deschide ușile întreprinderilor care oferă locuri de muncă excelent plătite, câștiguri mari. 

Aflați totul despre înscrierea la LINK Academy aici.

 

Rețeaua de afaceri Link

Ca o prioritate, LINK Academy face legătura dintre absolvenții specialiști în domeniile IT și design cu departamentele de resurse umane din cadrul ”Rețelei de afaceri LINK” autorizate. 

Datorită echipelor de programatori pe care le avem și grație proiectelor anterioare, LINK Academy ţine permanent deschis un concurs pentru angajare în cadrul său sau al partenerilor săi, precum și în întreprinderile cu care are stabilit un protocol de cooperare. Acest ajutor nu este garantat, dar mulți absolvenți de succes au obţinut un loc de muncă datorită contactelor noastre.

 
Deoarece LINK Academy are autorizarea oficială a Departamentului de Examinare al Universității Cambridge și a două corporații software de vârf, la alegerea specialiștilor au prioritate întreprinderile care îndeplinesc condițiile pentru primirea experților IT. Cele trei criterii majore sunt provocarea profesională, mediul de lucru și nivelul salariului.


Această resursă este destinată cursanților LINK Academy. Aflați totul despre înscrierea laLINK Academy aici.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.