Politica de confidențialitate

Protecția informațiilor personale este o preocupare majoră a LINK Group Education Services, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile în statul în care este intreținut acest site, respectiv România. Site-ul nostru web poate include legături cu alte site-uri al căror conținut nu se află sub controlul nostru, de aceea LINK Group Education Services nu își asumă și nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri web.


Datele dumneavoastră vor fi tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și vor fi utilizate de către LINK Group Education Services în următoarele scopuri:

1. Marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail cu privire la produse și servicii (inclusive noile produse și servicii ale LINK Group Education Services), promoții, concursuri sau orice alte acțiuni de marketing desfășurate de către LINK Group Education Services și administrare a bazei de date clienți (consumatori, numai în măsura în care persoana vizată și-a exprimat acordul expres și neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului și/sau telefonului în acest scop;

2. În scopul prelucrării solicitării dumneavoastră, inclusiv pentru asistență clienți. LINK Group Education Services se obligă să nu facă publice datele cu caracter personal transmise de către dumneavoastră prin intermediul Site-ului și să nu le dezvaluie către terțe părți.