Ofertă de Anul Nou: LINK Academy, doar 999 EUR, până la 02.01.2016.

✲ Fă ca acest an să fie anul tău, un an al transformării şi al schimbării - nu rata o oportunitate incredibila - înscrie-te la LINK Academy cu doar 999 EUR. Dacă alegi să plăteşti în rate, una va costa doar 68 EUR.

Începutul anului este şansa ideală pentru noi începuturi, succese şi victorii. Rezoluţiile de Anul Nou aduc speranţa, entuziasmul şi dorinţa de a avea mai mult succes şi mai multe împliniri decât în anul care a trecut. Aşadar, nu pierde din vedere obiectivul propus pentru noul an, acela de a avea mai mult succes şi mai multe satisfacţii.

Eşti gata să faci pasul care să facă din anul ce urmează anul care îţi va schimba viaţa în mai bine?

Nu mai aştepta și nu mai amâna să-ţi pui ideile în practică. Oferta de Anul Nou este valabilă doar în perioada 29.12 - 02.01. În loc să-ţi petreci timpul gândindu-te la realizările pe care le-ai avut sau nu în anul care a trecut, încearcă mai bine să-ţi păstrezi optimismul şi să te gândeşti la ce te aşteaptă de acum înainte şi la cum îţi poţi îmbunătăţi viaţa din toate punctele de vedere.

Fiecare are dreptul la un nou început. Nu rata şansa de a intra în noul an cu mult mai multe şanse de succes!

Oferta de Anul Nou:

  Program LINK Academy  pentru înscrieri până la 02.01.2016. *  preţ integral 21 rate
şcolarizare online 999 2000 68
*Prețul afișat se aplică pentru cei înscrişi până la data de 02.01.2016 și care efectuează plata integral. Toate preţurile sunt în euro.


Începeţi noul an cu determinare şi succes! Înscrieţi-vă!

Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie>>>


Departamentele în cadrul LINK Academy

Programare
Veţi deveni un programator profesionist bine plătit. Veţi lucra şi veţi învăţa cu o echipă care are în spatele ei peste 180 de mii de ore de lucru în dezvoltarea proiectelor software. Alegeţi o specializare pentru programare desktop sau web, chiar dacă sunteţi în prezent fără experienţă. 
Departamentul Programming: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Design & Multimedia
Veţi transforma talentul dumneavoastră într-o profesie de designer bine plătită. Expert în design grafic, web, multimedia. Când legaţi simţul natural pentru vizual cu manipularea corectă a 23 de instrumente de design noi, vor apărea posibilităţi interesante de angajare, de creare, de cercetare a artei personale. 
Departamentul Design & Multimedia: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Administrare
Vă veţi asigura un loc de muncă permanent în IT, un salariu stabil şi cel mai mare număr de societăţi pentru alegerea locului de muncă. La sfârşitul programei veţi susţine examenul pentru titlul de expert certificat ComptTIA, cel mai puternic titlu administrativ căutat în companii  IT de vârf, inclusiv Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Departamentul Administration: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

IT Business
Acest departament este ideal pentru experţi IT şi pentru persoane care doresc o autoritate şi un titlu mai mare pentru o valorificarea mai bună a muncii sale. Dacă doriţi să conduceţi sectorul informatic sau să conduceţi dezvoltarea proiectelor software, departamentul afaceri IT este special creat pentru dumneavoastră.
Departament IT Business: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

CAD - desen şi proiectare
Proiectaţi, desenaţi, creaţi, la fel ca un expert în design. Chiar dacă nu aveţi experienţă în acest domeniu, veţi învăţa cum să aranjaţi interiorul unui apartament sau al unei case, veţi învăţa să proiectaţi aspectul obiectelor, dar şi să faceţi un prototip digital al unui produs. Tehnicile avansate de vizualizare şi modelare sunt ceva ce se subînţelege.
Departamentul CAD: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>


Mobile Development
În cadrul departamentului de proiectare şi dezvoltare a aplicaţiilor pentru dispozitivele mobile, vă oferim oportunitatea de a învăţa limbajul de programare şi celelalte instrumente concepute în mod special pentru sistemul de operare Android, care rulează astăzi pe aproape toate dispozitivele mobile, precum smartphone-urile şi tabletele.
Departamentul Mobile Development: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Numărul de locuri este limitat!
Deoarece sesiunea de înscrieri a început deja, numărul de locuri este limitat. Verificaţi dacă mai există locuri disponibile la departamentul dorit. Profitaţi de această ocazie şi înscrieţi-vă imediat. Mai jos puteţi vedea tabelul cu departamentele şi locurile vacante:
 
 
Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.
Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.  Aflaţi aici condiţiile

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.