Oferta Cyber Monday: Două programe la preţ de unul singur, doar azi, 2.12.2013.

Doar azi aveţi posibilitatea de a profita de oferta Cyber Monday care aduce reduceri excepţionale pentru milioane de oameni din întreaga lume. Începând cu acest an, Cyber Monday este disponibil şi la LINK Academy.


Nu-i aşa că nu există o achiziţie mai bună decât investiţia în propria educaţie, într-o carieră profitabilă şi într-un viitor mai bun?

 

Despre ce este vorba?

 

Înscrieţi-vă la LINK Academy astăzi, 02 decembrie, până la la ora 24:00 şi anul viitor puteţi urma o a doua specializare la alegere, complet gratuit.

Veţi primi două programe la preţ de unul singur.

Oferta Cyber Monday este valabilă doar azi, 02.12.2013, de aceea grăbiţi-vă, înscrieţi-vă şi profitaţi de acest cadou unic, în valoare de 1900 EUR. Gratuit veţi obţine cunoştinţe noi, vă veţi completa abilităţile din domeniul ales şi astfel veţi deveni un profesionist şi un concurent mai bun pe piaţa muncii.


 

Posibilitatea de a alege două programe la LINK Academy - dintre care veţi plăti doar unul - vă oferă libertatea de a face combinaţii foarte profitabile pentru succesul garantat în carieră.

Combinaţi Web Design şi PHP Programming, Microsoft Administration şi IT Management, Design şi CAD (pentru arhitecţi), Software Development şi E-business sau alegeţi orice altă combinaţie profitabilă pentru cariera dumneavoastră.

Cyber Monday durează doar 24h, pentru a afla mai multe despre ofertă, înscrieţi-vă.

Ce este important de ştiut?


  • Oferta Cyber Monday este valabilă doar azi, 02.12.2013, până la ora 24:00.
  • Oferta Cyber Monday poate fi cumulată cu reducerea curentă.
  • Dacă v-aţi înscris deja la LINK Academy, dar nu aţi semnat încă contractul, aveţi dreptul de a folosi oferta Cyber Monday dacă vă înscrieţi din nou.

Doar anul acesta, înscrieţi-vă la un program LINK Academy pentru ca, la final, să urmaţi încă unul - gratuit.

Nu rataţi şansa!


Înscrierile pentru oferta Cyber Monday se pot face doar azi, 02.12.2013, până la ora 24:00:

  Daţi click pe acest link pentru a vă înscrie >>