Cum să obţineţi diplome şi certificate pentru locuri de muncă bine plătite

Departamentul de Examinări Internaţionale CambridgeFiecare din cunoştinţele pe care le dobândiţi la LINK Academy este recunoscută la nivel mondial. 

Acest lucru este posibil, deoarece pregătirea şi susţinerea examenelor finale sunt organizate de LINK Academy, iar certificatele sunt emise direct de la adresa Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge, Microsoft, Adobe, Zend, Autodesk şi CompTIA din Anglia, Olanda sau Statele Unite ale Americii.

Cunoştinţele pe care le dobândiți aici au aceeaşi valoare ca şi cum le-aţi fi dobândit în centre puternice de IT din Europa sau America.

Din experienţa noastră, cu aceste certificate în mână obţineţi o autoritate recunoscută în ţară, dar și la nivel internațional. În afară de abilităţile şi cunoştinţele reale pe care le obţineţi, acestea vă vor facilita accesul în întreprinderile și companiile care oferă locuri de muncă bine plătite.

LINK Academy lucrează la cel mai înalt nivel de parteneriat cu cele mai cunoscute instituţii şi companii IT, fiind singura instituţie din Balcani şi una dintre puţinele din Europa care dispune de toate aceste acreditări. De altfel, Departamentul de Examinări Internaţionale Cambridge este parte a Cambridge Assessment, cea mai mare agenţie europeană pentru evaluare, şi departament al Universităţii Cambridge.

Două dintre multele motive pentru care avem acest privilegiu sunt calitatea proiectelor pe care le-au făcut echipele noastre şi metodologia „arhitectura cunoştinţelor” pe care o folosim în cadrul cursurilor, prin care asigurăm nivelul înalt de profesionalism celor care le frecventează. Indiferent dacă studiaţi în mod tradiţional sau la distanţă.

Certificatul LINK Academy este dovada certă a cunoştinţelor dumneavoastră

Certificatul LINK Academy reprezintă confirmarea oficială a cunoştinţelor dumneavoastră şi un document recunoscut pe plan internaţional cu care vă veţi consolida poziţia pe piaţa muncii, vă veţi spori şansele de avansare în carieră şi vă veţi crea bazele pentru perfecţionarea pe mai departe. Certificatul LINK Academy are până la 8 niveluri de securitate, ceea ce îl face unul dintre cele mai protejate certificate din lume. Aflaţi mai multe.

Certificatul LINK Academy

Ce vă aduce posesia acestor documente?

Prin obţinerea unor certificate recunoscute în industrie dovediţi că aveţi cunoştinţe şi abilităţi reale. Spre deosebire de colegii care nu au o asemenea dovadă a profesionalităţii lor, avantajul dumneavoastră la angajare sau inițierea unei afaceri proprii este mare.

Conform rezultatelor cercetărilor efectuate de compania Microsoft, mai mult de jumătate dintre managerii IT au descoperit că un astfel de certificat este cea mai sigură modalitate pentru stabilirea nivelului de cunoştinţe şi abilităţi de programare, design şi administrare. Acesta este, de asemenea, şi criteriul cel mai important la angajare în cadrul companiilor mari. În acelaşi timp, cunoştinţele obţinute prin aceste calificări sunt reale. Chiar 63% din manageri şi directori afirmă că persoanele care posedă certificate sunt mai productive în comparaţie cu colegii lor care nu posedă certificate. Aproape jumătate din specialiştii IT chestionaţi au mărturisit că datorită cunoştinţelor lor oficializate, salariul le-a fost mărit. 

Nu este vorba doar de obţinerea unei hârtii, ci şi de faptul că obţinerea cunoştinţelor industriale presupune şi că aveţi capacităţi reale care sunt foarte profitabile.

Ce tip de diplome şi certificate obţineţi dacă absolviţi cu succes şcolarizarea la LINK Academy?

În funcţie de departament, obţineţi un număr mare de diplome şi certificate care dovedesc capacitatea de a folosi în mod avansat tehnologiile informaționale. Totodată, obțineţi autoritatea de a vă valorifica noua specialitate.

Pentru cei care frecventează Departamentele de Programare şi IT Business:

Cambridge International Examinations

 • Cambridge International A/AS Level Business
 • Cambridge International A/AS Level Computer Science

Prin obţinerea unui astfel de certificat, vă însuşiţi autoritatea şi renumele uneia dintre cele mai vechi universităţi din lume, precum şi posibilitatea de a fi plătit adecvat pentru noile abilităţi pe care le deţineţi. Mai mult despre certificatele Cambridge.

Pentru cursanții de la departamentele Programming și Mobile Development (MS Web/Desktop/Mobile Development):

Microsoft Certified
 • MCAF: Microsoft Certified Azure Fundamentals

Microsoft este una dintre cele mai mari companii de IT din lume, ceea ce înseamnă că și certificatele emise de această companie sunt extrem de apreciate, se bucură de autoritate și recunoaștere deplină și în România. Datorită certificatului Microsoft pentru programatori, pe care îl puteți dobândi după școlarizarea la departamentele de Programming și Mobile de la LINK Academy, veți ieși în evidență pe piața muncii și veți avea dovada sigură că dețineți abilitățile necesare și cunoștințe de programator Microsoft. Mai mult despre certificatele Microsoft şi diplomele de programare profesională.

Pentru cei care frecventează Departamentul de programare PHP:

Zend Certified PHP Engineer
 • Zend Certified PHP Engineer

PHP este cel mai folosit limbaj pentru dezvoltarea aplicaţiilor de Internet în lume. Compania de dezvoltare a limbajului  PHP, Zend Technologies, cu programatori PHP profesioniști, acordă titlul de specialitate de inginer certificat. Acest titlu este garanţia că posedaţi abilităţi pentru dezvoltare în mediul PHP. Mai mult despre certificatul Zend şi despre titlurile de programatori PHP profesionişti.

Pentru cei care frecventează Departamentul Design & Multimedia:

Adobe System Authorised Training Centre
 • Adobe Certified Professional
 • Adobe Credential

Adobe System este cea mai mare corporaţie de software care produce programe pentru design şi multimedia. De aceea, titlurile de expert şi profesionale pe care le acordă aparţin titlurilor IT de vârf  pentru designeri care utilizează calculatorul în arta proprie şi în practica de afaceri. Mai mult despre titlurile de expert şi titlurile profesionale pentru designeri.

Pentru cei care frecventează Departamentul de Administrare:

Certificatelor Microsoft pentru administratori
 • MTA: Microsoft Technology Associate
 • MCA: Microsoft Certified Associate
 • MCSA: Microsoft Certified Solutions Associate
 • MCSE: Microsoft Certified Solutions Expert

Setul certificatelor Microsoft pentru administratori aparţine celor mai valoroase certificate Network din lume. Mai mult despre certificatele Microsoft şi titlurile de administratori profesionişti.

Pentru cei care frecventează departamentul Administration:

Certificatele Cisco
 • Cisco CCNA

Certificatele Cisco sunt unul dintre cele mai recunoscute certificate printre administratori.

Veţi avea posibilitatea să vă dezvoltaţi cunoştinţele practice cu privire la lucrul cu reţelele moderne TCP/IP, să învăţaţi comenzile şi tehnicile folosite pentru rezolvarea problemelor de conexiune către host-uri, să lucraţi cu switch-urile şi router-ele Cisco, să faceţi backup și să creați fişiere de configurare restore şi să manipulaţi reţeaua de echipament, iar cea mai bună dovadă în acest sens va fi certificatul Cisco CNNA. Mai mult despre certificarea Cisco CCNA.

Pentru cursanții de la Departamentul Administration:

CompTIA
 • CompTIA A+ Certified IT Professional
 • CompTIA Network+ Certified IT Professional
 • CompTIA Security+ Certified IT Professional
 • CompTIA Linux+ Certified IT Professional

CompTIA este cel mai mare furnizor mondial de certificate IT neutre față de brand. Companiile, precum Microsoft, Hewlett-Packard și Cisco, recunosc certificarea CompTIA, iar Dell, Intel, Lenovo, CompuCom, Ricoh și altele solicită această certificare ca o condiție necesară și principală la angajare. Vezi detalii despre certificarea CompTIA.

Pentru cei care frecventează departamentul de Programare (Java Development):

Programul de certificare Oracle pentru tehnologia Java
 • Oracle Certified Associate
 • Oracle Certified Professional
 • Oracle Certified Master

Programul de certificare Oracle pentru tehnologia Java este o certificare de prestigiu, recunoscută pe plan internaţional, care se axează pe rolurile importante din dezvoltarea software-ului de aplicaţii şi din proiectarea sistemelor de afaceri. Pentru profesioniştii şi managerii IT, certificarea Oracle Java confirmă un grad de experienţă şi competență care corespunde standardelor ridicate din  domeniul IT. Mai multe despre certificarea Oracle Java pentru programatorii Java.

Pentru cursanții de la departamentul Software Testing and QA:

certificate - ISTQB
 • ISTQB® – Foundation Level

ISTQB® este o asociație non-profit care adună sute de experți internaționali pentru testarea software. Această organizație a creat cea mai de succes schemă pentru certificarea testerului software, cu peste 720.000 de certificate emise în 129 de țări la nivel global. Vezi detalii despre certificarea ISTQB®.

Pentru cei care frecventează Departamentul CAD:

Autodesk
 • AutoCAD Certified User/Professional
 • Autodesk 3ds Max Certified User/Professional
 • Autodesk Revit Architecture Certified User/Professional
 • Autodesk Revit Structure Certified Professional
 • Autodesk Inventor Certified User/Professional

Autodesk este lider mondial în design 3D, în ingineria şi în dezvoltarea de software pentru construcţii, arhitectură şi entertainment. Certificarea Autodesk este o acreditare recunoscută în domeniu care vă poate ajuta să avansaţi în carieră, asigurând beneficii atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru angajatorul dumneavoastră. Certificarea Autodesk este o validare sigură a aptitudinilor şi a cunoştinţelor dumneavoastră şi vă poate ajuta să avansaţi pe plan profesional, să aveţi o productivitate mai bună şi o credibilitate mai mare. Mai multe despre certificarea Autodesk.

Pentru cursanții de la departamentele Programming și Mobile Development (MS Web/Desktop/Mobile Development):

Unity
 • Unity Certified User Programmer

Acest certificat vă validează abilitățile și confirmă că faceți parte din apreciata comunitate Unity. De aceea, rolul vostru de programator profesional Unity va fi un semn pentru angajatorii din toată lumea că sunteți abili în lucrul cu tehnologiile Unity și în realizarea unui proiect de la concepție la lansare, și mai departe Vezi detalii despre certificarea Unity.

Pentru cursanții de la departamentul Programming (Python Development):

Certificare Python Institute pentru programatori
 • Python Institute Certified Entry-Level Python Programmer
 • Python Institute Certified Associate in Python Programming

Python Institute este un proiect non-profit independent inițiat de organizația Open Education and Development Group (OpenEDG) pentru promovarea limbajului de programare Python și pentru a oferi suport profesioniștilor din acest domeniu la nivel global. Certificatele foarte importante emise de Python Institute permit programatorilor la nivel global să ajungă la cele mai bine plătite și cele mai interesante joburi în acest domeniu. Vezi detalii despre Python Institute.

Pentru cursanții de la departamentul Programming (Python Development):

Certificarea Information Technology Specialist
 • Certiport IT Specialist Python

Certificarea Information Technology Specialist este una dintre modalitățile prin care cursanții programului Python Development au șansa de a-și dovedi abilitățile IT dobândite și de a se evidenția pe piața muncii. Acest certificat este foarte apreciat de către angajatorii din întreaga lume, deoarece este emis direct de către Certiport și Pearson VUE - provideri globali de top pentru examene de certificare, și va fi dovada spectrului larg al abilităților voastre - de la recunoașterea și scrierea codului Python la remedierea erorilor. Află mai multe detalii despre certificarea Information Technology Specialist.

Pentru cursanții din departamentul Android Application Development:

Google Developers
 • Associate Android Developer

Certificarea oficială pentru programatorii companiei Google este un titlu recunoscut la nivel global, care vă oferă posibilitatea de a le arăta companiilor și angajatorilor expertiza și priceperea voastră în lucrul cu produsele și instrumentele Google. Vezi detalii despre certificarea Google Developers.

Pentru cursanții de la departamentul Frontend JavaScript Development:

W3Schools
 • W3Schools JavaScript Developer Certificate

W3Schools este cea mai mare platformă online pentru programatorii web din lume, care le oferă utilizatorilor săi o mulțime de tutoriale și referințe utile despre limbajele pentru programarea web, precum: HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL etc. Cunoștințele asimilate la programul Front-end JavaScript Development vă vor oferi posibilitatea de a obține certificatul de prestigiu alocat de către W3Schools și care este foarte apreciat în rândul angajatorilor la nivel global. Vezi detalii despre certificarea W3Schools.

Pentru cursanţii de la Departamentul de Administrare:

Linux Professional Institute
 • Junior Level Linux Professional (LPIC-1)
 • Advanced Level Linux Professional (LPIC-2)

Linux Professional Institute (LPI) este prima organizaţie globală care îi sprijină pe utilizatori în folosirea profesională a sistemelor de operare Linux. Certificarea LPIC confirmă competenţele şi cunoştinţele IT de specialitate din acest domeniu. Urmăreşte Linux Standard Base şi alte standarde şi convenţii relevante. Veţi avea oportunitatea de a susţine examenul pentru două niveluri de certificare LPIC: LPIC-1 şi LPIC-2. Aflaţi mai multe despre certificarea LPIC.

Pentru cursanții de la departamentul IT Business:

IQN qualifications
 • Level 3 Certificate in Modern Marketing Principles
 • Level 3 Certificate in Public Relations and Media Relations
 • Level 3 Certificate in Sales and Account Management
 • Level 2 Certificate in Business Fundamentals
 • Level 2 Copywriting and Content for Marketing
 • Level 3 Digital Marketing and Analytics
 • Level 3 Sales and Account Manager

De mai bine de un secol, LCCI este considerat un comitet de examinare de prestigiu recunoscut pe plan internațional cu peste 500 de centre LCCI înregistrate în peste 100 de țări din întreaga lume. Aflați mai multe despre certificarea LCCI aici.

Pentru cursanții departamentului IT Management:

IQN qualifications
 • Diplomă în Marketing
 • Certified Project Management Analyst (CPMA)

În calitate de centru Registered Training unic pentru IQN qualifications (BIMS UK de până acum) din Serbia/România, IT Academy Link group vă oferă posibilitatea să dobândiți certificări ale unei organizaţii globale de top din domeniul afacerilor şi al IT-ului.

Cunoştinţele pe care le oferă acest institut britanic merg în pas cu cele mai noi tendinţe, concepte şi practici ale afacerilor contemporane din domeniul tehnologiilor şi al afacerilor informaţionale. Certificatele IQN sunt recunoscute oficial şi apreciate în peste 160 de ţări din întreaga lume. Aflați mai multe despre certificarea IQN aici.

Un adaos important la certificat - toate competenţele dvs. în același loc

Odată cu certificatul LINK Academy şi celelalte diplome şi certificate pe care le puteţi dobândi după absolvirea cu succes a şcolarizării, veţi primi şi un supliment special care menţionează în detaliu toate cursurile absolvite la LINK Academy. Dacă doriţi, pe lângă acest supliment puteţi primi şi performanţa înregistrată la fiecare materie, exprimată în procente.

Acest document important este dovada cunoştinţelor şi abilităţilor asimilate în perioada şcolarizării şi o calificare excelentă pentru potenţialii angajatori, care le va arăta ce ştiţi să faceţi.

TESTING CENTER

LINK Academy îndeplineşte standarde stricte în privinţa echipamentului şi a calităţii. Este un centru de testare acreditat internaţional, ceea ce asigură cursanţilor săi apartenenţa la cea mai influentă reţea de profesionişti atestaţi..

În acest fel, cursanţii au condiţii optime pentru susţinerea examenelor, motiv pentru care rata de promovare a acestor examene de către cursanţii LINK Academy este ridicată.

Pearson VUE

Pearson VUE Authorized Test Center | LINK Academy

Pearson VUE este unul dintre cele mai mari centre de testare internaţională, fiind provider exlusiv al examenelor oficiale pentru companiile: Adobe, Oracle, CompTIA, Cisco Systems, Zend Tehnologies şi multe altele, ale căror diplome, certificate şi licenţe sunt o dovadă a competenţei la cel mai înalt nivel. Acestea au devenit un standard şi o condiţie pentru toate companiile IT din 165 de ţări din întreaga lume. Posibilitatea susţinerii examenelor în VUE test center la LINK Academy este un drept exclusiv al cursanţilor LINK Academy. 

Certiport

Certiport Authorized Testing Center | LINK Academy

Certiport este unul dintre liderii mondiali în materie de centre de testare, fiind autorizat pentru testarea şi pentru întregul proces de certificare pentru un număr mare de instituţii influente din întreaga lume, ale căror certificate, diplome şi licenţe sunt dovada unui înalt nivel de profesionalism. Datorită statutului de "Testing Center" pe care LINK group îl deţine, posibilitatea de susţinere a acestor teste de certificare este asigurată doar cursanţilor acestei instituţii.

PSI Services

PSI Services

PSI Services este lider global în soluții pentru dezvoltarea pieței muncii cu 70 de ani de experiență în crearea cu succes a unor programe de testare care ajută oamenii să aibă succes în viața lor academică, personală și profesională. În peste 160 de țări, PSI desfășoară programe de testare în orice domeniu, cu un bilanț remarcabil în domenii ca certificările IT, aviație, finanțe, asigurare medicală și producție.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.