Media Room

Extinderea activităţii pe teritoriul României a început cu câţiva ani în urmă, când a fost deschisă prima filială la Timişoara. Aceasta a fost urmată de obţinerea acreditărilor Cambridge pentru un alt centru educaţional în Bucureşti.

Link Academy forum

Misiunea de succes şi obiectivele clare pe care le are LINK Academy nu au rămas neobservate. Oferind educaţie de calitate pentru cetăţenii României în limba lor maternă şi posibilitatea ca aceştia să obţină cunoştinţe şi abilităţi foarte căutate pe piaţă, însoţite de o certificare prestigioasă, recunoscută la nivel mondial, toate acestea au atras atenţia presei din România. Primul la rând a fost portalul stiri.rol.ro, cu articolul online intitulat “LINK Academy România, partener Cambridge University”.

De asemenea, bine-cunoscutul canal de ştiri realitatea.net a publicat articolul cu titlul “LINK Academy - Păreri ale studenţilor”, relatând câteva din multele impresii pozitive ale studenţilor mulţumiţi, precum şi părerile lor despre importanţa unui astfel de tip de educaţie în carierele lor profesionale, dar şi despre posibilitatea de punere rapidă în practică a cunoştinţelor dobândite.

În articolul “Dezbatere forum la Link Academy”, publicat pe un portal specializat în IT (stiri.rol.ro), profesorii de la LINK Academy dezbat celebra dilemă “PHP vs. Java”, în ceea ce priveşte eficienţa, utilitatea, dar şi experienţa studenţilor.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.