Cursuri online de afaceri. Tehnologia este necesară în Business

IT Business Department - Cursuri de afaceri de lungă durată cu diplomă Cambridge

IT Business Department

CURSURI
la distanță
DURATĂ
2 semestre
NUMĂRUL DE ORE
327
SPECIALIZARE
IT Management Program
E-Business & Internet Marketing Program
DIPLOME ȘI CERTIFICATE
Cambridge A/AS Level Business
International Qualifications Network (IQN)
LINK Academy Certified Professional
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Studiind în cadrul departamentului IT Business, veţi învăţa să gestionaţi sectorul informatic şi să conduceţi dezvoltarea proiectelor software.

Veţi stăpâni mecanismele de funcţionare a tehnologiilor informaţionale din companie, precum şi noţiuni de management, planificare, organizare, conducere, control şi strategie de lucru a managerilor IT.

Programa IT Business se bazează pe acumularea cunoştinţelor din domeniul e-business, din domeniul tehnologiilor informaţionale, management şi în general din domeniul afacerilor.

Vă veţi familiariza cu problemele şi cu întrebările actuale din mediul de afaceri, precum şi cu rolul pe care îl au tehnologiile informaţionale şi e-business-ul în mediul de afaceri.

Veţi dobândi cunoştinţe profesionale şi practice, precum şi competenţe din domeniul sistemelor şi tehnologiilor informaţionale, dar şi din marketing, management, finanţe - toate acestea fiind necesare pentru desfăşurarea cu succes a sarcinilor din domeniul e-business în întreprinderi, bănci şi alte instituţii. 

Şcolarizarea în cadrul departamentului IT Business se realizează prin două programe:

IT Management

Programa IT Management oferă o abordare completă asupra naturii vocaţiei de manager, oferind cunoştinţele necesare pentru o afacere de calitate într-o lume cu o concurenţă acerbă. Veţi studia o serie de subiecte din domeniul afacerilor în general: tehnologiile informaţionale, management, marketing, economie, finanţe, managementul de proiect şi al calităţii, precum şi managementul activităţii şi dezvoltarea sistemelor informaţionale din cadrul organizaţiilor. Veţi fi pregătiţi să răspundeţi la toate provocările afacerilor moderne, să obţineţi şi să menţineţi avantajul competitiv al întreprinderii, să deveniţi o autoritate şi să valorificaţi abilităţile dvs.
În calitate de manager, veţi şti cum să vă creaţi oportunităţi şi cum să aveţi succes.

E-Business & Internet Marketing

Studiind în cadrul departamentului E-business&Internet Marketing, veţi dobândi cunoştinţe şi abilităţi necesare pentru utilizarea avansată a calculatoarelor, în scopul obţinerii profitului pentru companie.
Fie că doriţi să conduceţi, prin intermediul Internetului, ieşirea pe piaţa globală a dvs. sau a companiei pentru care lucraţi, fie că doriţi să acceleraţi procesele dvs. de afaceri, prin simplificarea comunicării cu partenerii de afaceri sau prin centralizarea controlului fluxului de afaceri, programa E-business&Internet Marketing din cadrul LINK Academy este alegerea ideală pentru dvs. 

Ce veţi învăţa?

Competenţele pe care le veţi dobândi după finalizarea acestei programe sunt:

  • implementarea diferitelor tipuri de modele de e-business (E-commerce, E-government, E-banking, E-learning, M-commerce)
  • metodologii şi strategii avansate de IT management; aplicarea cunoştinţelor profesionale şi practice dobândite în management
  • competenţe şi experienţă în ceea ce priveşte lucrul în echipă; capacităţi de comunicare şi de colaborare
  • capacitatea de a identifica problemele şi dezvoltarea gândirii critice prin analiza anumitor soluţii concrete
  • crearea şi întreţinerea site-urilor Web dinamice
  • organizarea campaniilor de marketing, management în marketing
  • tehnologia cercetării de marketing şi mixul de marketing
  • aplicarea marketingului pe Internet (publicitate şi altele)
  • implementarea soluţiilor software
  • principii şi metode de management de proiect şi de management al informaţiilor.

Cum arată cursurile

Cursurile pentru această programă se derulează în varianta e-learning.

Cursurile sunt adaptate nivelului de cunoştinţe al studenţilor. Ceea ce este caracteristic este faptul că pe parcursul fiecărui curs, obiectul de studiu este prezentat studenţilor nu doar teoretic, ci şi practic, printr-un număr mare de exemple interesante, care reprezintă cel mai bun mod de training pentru lucrul independent imediat după finalizarea şcolarizării. 

Unde veţi putea să vă angajaţi

În Europa este o nevoie tot mai mare de experţi în domeniul tehnologiilor informaţionale şi în domeniul e-business.

După finalizarea studiului la LINK Academy, veţi fi calificaţi să lucraţi în diverse domenii: e-business, în formele sale iniţale (E-business şi E-commerce), dezvoltarea aplicaţiilor de afaceri pentru necesităţile de e-business prin Internet (B2B şi B2C) şi nu în ultimul rând, veţi fi calificaţi să lucraţi în contabilitatea contemporană.

De asemenea, vă veţi familiariza cu piaţa mobilă - utilizarea resurselor de telefonie mobilă în e-business (reţeaua GPRS, serviciul SMS etc), veţi fi capabili să efectuaţi mai multe activităţi din domeniul e-business pentru administraţia de stat (E-government), la toate nivelurile – de la cel municipal până la cel naţional.

Utilizând cunoştinţele pe care le veţi dobândi în cadrul acestui departament, veţi putea să vă dezvoltaţi cariera în orice firmă sau companie în care există sau în care se planifică înfiinţarea unui departament IT. 

Profesori de calitate

Profesorii de la LINK Academy au două caracteristici importante: sunt experți în domeniul lor și știu cum să transmită cunoștințe. Echipa noastră se laudă cu o experiență de zeci de mii de ore în dezvoltarea proiectelor de IT. Fiecare dintre profesori va aborda cu plăcere orice întrebare sau nelămurire a cursanților. Vor fi mereu dispuși să-și ofere sfaturile și ajutorul necesare în învățare.

Ce urmează?

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2020/21 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.