Înscrieţi-vă la timp! Sesiunea de înscrieri este în curs, iar numărul de locuri cu taxe de şcolarizare reduse este limitat


Cum vă puteţi înscrie?
Întâi trebuie să completaţi şi să trimiteţi cererea dvs. pe linkul nostru sau să ne contactaţi telefonic la numărul de telefon +40 (0)314 326-162, în zilele lucrătoare, între 08 și 20.*
*pentru cei din afara ţării - fusul orar pentru România este GMT + 02:00

Cine se poate înscrie?
Dacă aţi început deja o şcolarizare de un an de zile la o altă instituție, nu vă puteţi înscrie şi la noi. Admitem cereri de înscriere de la candidaţi pentru anul şcolar care începe din toamnă. LINK Academy nu oferă posibilitatea de transfer a cererii de înscriere.
Nu este nevoie să fiţi cunoscători ai limbii engleze. Toate cursurile LINK Academy se vor desfăşura în limba română. Prin urmare, fiecare cursant va avea asigurat un curs, de un an, de limba engleză.
Ce obţineţi?
Veţi dobândi abilităţi şi cunoştinţe pentru a deveni un expert în calculatoare. Veţi beneficia de resurse şi instrumente pentru a vă putea valorifica excelent cunoştinţele şi pentru a vă bucura de abilităţile dobândite. Veţi obține diplome şi certificate oficiale, eliberate de una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume - Universitatea Cambridge. 
Şcolarizarea la LINK Academy durează un an şi începe cu semestrul din toamnă, 2012. În calitate de cursant, puteţi alege modul de predare şi de pregătire: tradiţional sau online (la distanţă).

Garanţia absolută a aptitudinilor şi a cunoştinţelor. Aceasta este garanţia noastră faţă de dumneavoastră: vă vom pregăti pentru o carieră profesională de succes şi bine plătită. Dacă la sfârşitul cursurilor, din orice motiv, aveţi impresia că nu aţi asimilat suficiente cunoştinţe şi că nu v-ati dezvoltat suficiente aptitudini la LINK Academy, în anul următor puteți beneficia la noi de şcolarizare gratuită.
Ştim că educaţia la LINK Academy este una de cea mai bună calitate și ştim că puteţi obţine multe după finalizarea şcolarizării. De aceea, ne permitem să vă oferim această garanţie.

Primul pas...
Dacă doriţi să vă înscrieţi la LINK Academy, primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să vă alegeţi departamentul pe care doriţi să-l exploraţi, aptitudinile pe care vreţi să le dobândiţi. Detalii despre cele cinci departamente principale şi despre secţiile lor, le puteţi găsi la pagina Programe.
După ce v-aţi înscris, veţi avea o discuţie cu consultantul nostru pentru înscrieri. În acea discuţie, în afară de informaţiile despre dumneavoastră, va trebui să ne ajutaţi să înţelegem afinitățile, ambiţia şi dorinţa dumneavoastră de a avansa. Spuneţi-ne povestea dumneavoastră şi prin ce anume vă deosebiţi de ceilalţi. În cazul în care consultantul vă va aproba cererea de înscriere, vă vom trimite toate documentele necesare finalizării înscrierii şi vă vom ura "Bun venit!".

Numărul de locuri este limitat!

Datorită faptului că sesiunea de înscrieri a început deja, numărul de locuri este limitat. Verificaţi dacă mai există sau nu locuri vacante pentru departamentul dorit, folosiţi această şansă şi înscrieţi-vă acum. Acesta este tabelul cu departamentele şi locurile vacante:
   


Programe
Modul tradiţional de învăţare
Online

Programming-Cambridge
Nu mai există locuri disponibile
Înscrieri în curs

Administration
Nu mai există locuri disponibile
Înscrieri în curs

Design and Multimedia
Nu mai există locuri disponibile
Înscrieri în curs

IT Business
Nu mai există locuri disponibile
Înscrieri în curs

CAD
Nu mai există locuri disponibile
Înscrieri în curs

Sesiunea de înscrieri este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Taxele de şcolarizare sunt cu atât mai mici, cu cât vă înscrieți mai din timp. În acest fel dorim să-i recompensăm pe cei care dau dovadă de pregătire şi hotărâre. Puteţi alege metoda de predare: prin prezenţa fizică în sală sau prin platforma Distance Learning, pe Internet. Ambele metode de şcolarizare respectă standardele ridicate ale primelor cinci universităţi de renume la nivel mondial.
Economisiţi 500 EURO dacă vă înscrieţi astăzi:
   


Mod de studiu
Pentru înscrieri până
la 30.11.2012. *
Preţ integral
12 rate

Școlarizare online
1395
1900
129

Școlarizare tradițională
1530
1900
142
*Prețul afișat se aplică pentru cei înscrişi până la data de 30.11.2012 și pentru cei care efectuează plata integral. În acest caz, preţul inițial este redus cu 10%. Toate preţurile sunt în euro.


Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.
Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării. Aflaţi aici condiţiile