Fă ca jobul să-ţi bată la uşă! Vă garantăm o înaltă expertiză în oricare din aceste domenii IT

Dacă aţi absolvit o şcoală/facultate care nu vă garantează un loc de muncă sigur, acesta nu este un motiv pentru care în viitorii câţiva ani să vă aflaţi pe lista şomerilor, încercând să vă găsiţi un loc de muncă în domeniul în care v-aţi specializat.


După datele obţinute, actualmente în România se află peste 20.000 de persoane care au absolvit o facultate şi care nu au un loc de muncă, iar aproximativ 30.000 de persoane au renunţat deja la căutare sau se reorientează spre numărul mic de joburi pentru care există astăzi o cerere pe piaţă.


Este clar că motivul pentru o astfel de situaţie este tocmai un sistem educaţional neperformant, care continuă să producă absolvenţi în domenii care nu se află la mare căutare pe piaţa muncii.
Printre şomeri se află un număr mare de persoane care nu au nici măcar o zi de de experienţă în muncă, însă există şi persoane care au deja o experienţă bogată, însă, pur şi simplu, nu se mai caută domeniile în care s-au specializat.


Cererea de specialişti în IT a crescut în acest an cu 80%. În fiecare an rămân aproximativ 5.000 de locuri de muncă disponibile în domeniul IT.


Gândiţi-vă la profesia de IT-ist, profesia viitorului!


Este de înţeles de ce doriţi să lucraţi în domeniul în care v-aţi specializat, însă încercaţi să priviţi situaţia dintr-un alt punct de vedere:


✓ Continuaţi să vă perfecţionaţi astfel încât în doar un an de zile să dobândiţi cunoştinţe şi competenţe suplimentare, însă, de această dată, acestea vor fi cunoştinţe şi competenţe pentru care veţi fi mult mai bine plătit/ă;


✓ Alegeţi o şcoală care să vă asigure un loc de muncă sigur şi o carieră profitabilă;


✓ Optaţi pentru o şcolarizare care va îmbogăţi CV-ul dvs. cu cele mai cunoscute certificate şi cu cele mai căutate competenţe;


✓ Măriţi-vă şansele de găsire a unui loc de muncă în domeniul în care v-aţi perfecţionat, deoarece, indiferent de profesia pe care o aveţi, fiecărui angajator îi este binevenit un profesionist care, în afară de cunoştinţele de bază în domeniu, posedă şi cunoştinţe în domeniul IT-ului;


✓ În timp ce sunteţi în căutarea unui loc de muncă, faceţi ceva care să vă asigure pregătirea pentru cea mai bine plătită şi cea mai căutată profesie de azi.

Departamentele în cadrul LINK Academy

Programare

Veţi deveni un programator profesionist bine plătit. Veţi lucra şi veţi învăţa cu o echipă care are în spatele ei peste 180 de mii de ore de lucru în dezvoltarea proiectelor software. Alegeţi o specializare pentru programare desktop sau web, chiar dacă sunteţi în prezent fără experienţă. 

Departamentul Programming: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Design & Multimedia

Veţi transforma talentul dumneavoastră într-o profesie de designer bine plătită. Expert în design grafic, web, multimedia. Când legaţi simţul natural pentru vizual cu manipularea corectă a 23 de instrumente de design noi, vor apărea posibilităţi interesante de angajare, de creare, de cercetare a artei personale. 

Departamentul Design & Multimedia: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Administrare

Vă veţi asigura un loc de muncă permanent în IT, un salariu stabil şi cel mai mare număr de societăţi pentru alegerea locului de muncă. La sfârşitul programei veţi susţine examenul pentru titlul de expert certificat ComptTIA, cel mai puternic titlu administrativ căutat în companii  IT de vârf, inclusiv Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.

Departamentul Administration: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

IT Business

Acest departament este ideal pentru experţi IT şi pentru persoane care doresc o autoritate şi un titlu mai mare pentru o valorificarea mai bună a muncii sale. Dacă doriţi să conduceţi sectorul informatic sau să conduceţi dezvoltarea proiectelor software, departamentul afaceri IT este special creat pentru dumneavoastră.

Departament IT Business: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

CAD
- desen şi proiectare

Proiectaţi, desenaţi, creaţi, la fel ca un expert în design. Chiar dacă nu aveţi experienţă în acest domeniu, veţi învăţa cum să aranjaţi interiorul unui apartament sau al unei case, veţi învăţa să proiectaţi aspectul obiectelor, dar şi să faceţi un prototip digital al unui produs. Tehnicile avansate de vizualizare şi modelare sunt ceva ce se subînţelege.

Departamentul CAD: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

Mobile Development
În cadrul departamentului de proiectare şi dezvoltare a aplicaţiilor pentru dispozitivele mobile, vă oferim oportunitatea de a învăţa limbajul de programare şi celelalte instrumente concepute în mod special pentru sistemul de operare Android, care rulează astăzi pe aproape toate dispozitivele mobile, precum smartphone-urile şi tabletele.
Departamentul Mobile Development: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »


Libertate în alegerea modului de participare la cursuri

LINK Academy oferă două modalităţi de studiu:
tradiţional, prin prezenţa fizică în sală, sau online,prin intermediul platformei noastre Distance Learning.

Deoarece LINK Academy funcţionează cu autorizaţia oficială a Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge, ambele moduri de şcolarizare îndeplinesc standardele ridicate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.


Dacă alegeţi varianta online de studiu, veţi avea acces la tehnologii specifice de e-learning. Veţi parcurge cursurile de la domiciliu sau de la locul de muncă, iar noi vă garantăm o educaţie de nivel înalt. Cursanţii care studiază online ascultă şi citesc materialele, efectuează testele şi sarcinile şi lucrează cu profesorii şi consultanţii ca şi când ar fi prezenţi fizic în sală. Aflaţi mai multe despre şcolarizarea online.


Prima impresie pozitivă a cursanţilor care frecventează cursurile în mod tradiţional este dotarea tehnică a sălilor din cadrul LINK Academy.

Fiecare student are acces individual la software licenţiat. Valoarea software-ului utilizat la LINK Academy, pentru un singur student, este de peste 7.000 de euro.
 

Fiecare loc din sala de curs are câte un laptop rezervat. Pentru prelegeri sunt utilizate proiectoare şi instrumente moderne pentru desfăşurarea cursului.

Pentru oricare dintre departamente, aveţi şansa să obţineţi titluri oficiale profesionale

Titlurile de specialitate, pe care le obţineţi la LINK Academy, sunt o garanţie incontestabilă a cunoştinţelor pe care le deţineţi în oricare din cele şase domenii principale de utilizare a tehnologiei IT, indiferent de experienţa anterioară.
Singura condiţie este decizia dumneavoastră de a accepta provocarea.


Mai concret, pe lângă titlurile pe care le furnizează Cambridge International A/AS Level in Computing, în funcţie de departament, după examen obţineţi şi titluri industriale de experţi Microsoft Certified Professional,  MCTS/MCPD/MCSA/MCSE/MCITP, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, precum şi titluri autorizate de către asociaţii de IT specializate pentru domenii adecvate. În total, vă sunt disponibile 17 titluri de specialitate.
Aflaţi mai multe despre diplome şi certificate.

Aflaţi mai multe despre Departamentele LINK Academy

Departamentul Programming: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »
Departamentul Design & Multimedia: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »
Departamentul Administration: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »
Departamentul IT Business: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »
Departamentul CAD: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »
Departamentul Mobile Development: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.