Visual Studio Tools for Office

Descrierea cursului

Visual Studio Tools for Office (VSTO) e un acces nou în crearea aplicaţiilor bazate pe Office, permite crearea aplicaţiilor .NET bazate pe sistemul Microsoft Office (versiunea Microsoft Office 2003 sau 2007). VSTO versiunea 3.0  e componenta mediului VS 2008. VSTO 3.0 permite crearea documentelor structurate în Word, Excel, PowerPoint şi în restul aplicaţiilor Office. Word introduce un grup nou de comenzi intitulate "comenzile conţinutului".

Aceste comenzi reprezintă containere pe care le putem plasa în interiorul documentelor. Aceste containere conţin imagini, text, liste şi conţinut asemănător, iar de asemenea este posibilă legătura acestor containere cu fişierul XML. Aceste comenzi pot genera evenimente care se pot utiliza pentru adăugarea funcţionalităţii speciale a documentului. Comenzile conţinutului sunt direct accesibile din mediul VS2008, iar de asemenea aceste comenzi se pot adăuga în documentul Word din interiorul Visual Studio. Elementul Host şi comanda Host sunt clase care furnizează modelul de programare pentru personalizarea documentului Excel utiizând mediul VS2008.  Elementele Host reprezintă containere pentru comenzile Windows sau comenzile Host. Comenzile Host ale Excel-ului furnizează funcţionalitatea obiectelor Excel de bază (listele de obiecte şi gamele), dar de asemenea dispun de evenimente, de suport pentru legătura cu sursa datelor etc. Grupul de comenzi Host include Chart Control, ListObject Control, NamedRange Control, XmlMappedRange Control. Toate aceste comenzi sunt accesibile din mediul VS2008 şi se pot adăuga  în documentul Excel din cod sau în modul design. VSTO furnizează Template care permit automatizarea PowerPoint-ului, crearea şi formatarea prezentării prin programare, extinderea caracteristicilor PowerPoint  şi de asemenea personalizarea interfeţei de utilizator.

Conţinutul cursului:

  • Automatizarea Excel-ului prin utilizarea modelului de obiect Excel
  • Personalizarea interfeţei de utilizator Excel
  • Automatizarea Word-ului prin utilizarea modelului de obiect Word
  • Personalizarea interfeţei de utilizator Word
  • Automatizarea PowerPoint-ului prin utilizarea modelului de obiect PowerPoint
  • Personalizarea interfeţei de utilizator PowerPoint

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.