Windows Phone Application Development

Descrierea cursului:

În acest curs veţi învăţa cum să folosiţi cunoştinţele de tehnologii .NET dobândite în scopul dezvoltării aplicaţiilor pentru platforma Windows Phone. Veţi cunoaşte arhitectura sistemului de operare Windows Phone, instrumentele necesare pentru dezvoltarea aplicaţiilor Windows Phone, veți învăța cum să creaţi proiectul Windows Phone folosind Visual Studio, cum să lucraţi cu resursele telefonului (cameră, PGS, busolă, touch input,...), cum să accesaţi datele de utilizator stocate în calculator (agendă, calendar), şi la final, veţi învăţa şi cum să publicaţi aceste aplicaţii pe care le-aţi dezvoltat pe parcursul cursului, în Windows Phone Store.

Obiectivul cursului:

Acest curs are scopul de a pregăti utilizatorul pentru scrierea individuală a aplicaţiilor pentru platforma Windows Phone cu ajutorul limbajului de programare C#, folosind platforma Visual Studio.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.