Devino programator Frontend JavaScript

Desenul

Descrierea cursului

Cursul Desenul va iniția cursanţii în toate cunoştinţele necesare legate de tehnica de analizare a obiectelor şi a spaţiilor, în determinarea iluziei de şablon, precum şi în traspunerea şablonului pe hârtie, individual, dar pe baza propriilor concepţii tehnice, stilistice şi estetice. Cursul Desenul se ocupă cu desenarea, care este o transpunere a realității direct pe hârtie. Cursanţii vor fi orientaţi în tehnici şi metode de desen, perspectivă, compoziţie, material şi instrumente de desen, precum şi în alte elemente ale desenului. Importanţa acestui curs se reflectă în faptul că libertatea în desenare, care rezultă din cunoaşterea deplină a acestei ocupaţii, este precondiţia de bază pentru exprimarea şi gândirea soluţiilor performante de design.

Obiectivul cursului

Cursul Desenul are drept scop să elimine frica cursanților de suprafaţa albă a hârtiei, să-i pregătească pentru utilizarea instrumentelor de bază şi a tehnicilor cu ajutorul cărora vor putea să-și transpună singuri propriile idei pe hârtie sub formă de desen. Cursul introduce cursanţii treptat în problema desenului, analizând întrebările şi problemele de bază. Cu cât cursantul va cunoaşte mai bine desenul şi posibilităţile fine ale aplicării sale, cu atât îşi va exprima mai uşor şi mai adecvat propriile idei şi soluţii de design. Pe lângă cele menţionate, obiectivul cursului este familiarizarea cursanţilor cu aspectele istorice şi culturale ale desenului în design, film şi arte vizuale.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2019/20 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.