JOACĂ INTELIGENT ȘI TRECI LA UN NIVEL SUPERIOR!

Web Graphics and Animation – HTML5 Canvas

Descrierea cursului:

În cadrul acestui curs ne vom familiariza cu cele mai moderne tehnici de animaţie web şi de revigorare a site-urilor noastre. Vom utiliza cunoştinţele deja existente din limbajele HTML, CSS şi JS pentru a trece la un nivel superior, cu scopul de a obţine efecte şi elemente interactive uimitoare.

Pentru interactivitatea care până nu demult necesita animaţii Flash, vom folosi acum noile tehnici HTML, CSS şi JS pentru a optimiza site-urile pentru afişarea pe calculatoare, dar şi pe noile dispozitive, precum telefoane, tablete, televizoare inteligente ş.a.m.d.

Scopul cursului:

Scopul cursului este de a îmbunătăţi cunoştinţele deja existente din domeniile HTML, CSS şi JavaScript, cu accent deosebit pe interactivitate şi pe îmbunătăţirea experienţei de utilizator. La finalizarea cursului, studentul va deţine tehnicile şi cunoştinţele necesare pentru crearea site-urilor moderne şi în conformitate cu noile tendinţe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.