job

Webinar gratuit: Change the job that you don’t love and improve your Personal Brand

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul Change the job that you don’t love and improve your Personal Brand, disponibil exclusiv online din 22 octombrie 2020, ora 18:00.

Descrierea seminarului

La acest webinar ai aflat mai multe despre ce înseamnă personal branding, despre importanța de a-ți identifica punctele forte, despre valorile de brand, viziunea și totodată despre strategia de branding personal pe termen lung.

S-au discutat despre posibilități de reorientare în carieră, perfecționare, curaj, despre posibilitatea de a deveni un nomad digital și de a-ți alege locația de unde vei putea lucra 100% remote - de pe o insulă exotică sau poate chiar la birou într-un oraș emblematic.

Astfel încât, să îți poți construi un social networking sănătos, o comunitate în care să crești și să te dezvolți profesional în fiecare zi.

Despre ce s-a discutat în acest webinar:

  • Branding Personal
  • Soluții pentru realizarea și implementarea proceselor de transformare digitală
  • Social Networking
  • Meseriile viitorului

Despre trainer

Raluca Șteblea este un formator dedicat, un strateg de comunicare în mediul digital și copywriter de mai bine de 10 ani, cu un număr reprezentativ de ore livrate elevilor și studenților din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Raluca lucrează pentru branduri din Europa și Asia și este recunoscută ca partener de încredere în comunicarea de brand, digital marketing, start-up business și programe educaționale de supraviețuire specifice atât la nivel internațional, cât și pentru fondarea @swimmingsurvival.com și @bbbranding.the agency. Scrie pentru Wall-street.ro și alte publicații internaționale de business, content marketing și sport extrem. Astăzi, predă și cursuri despre puterea conținutului bine scris și arta de a scrie cu scopul de a vinde. Este digitally savvy și online pe LinkedIn/Facebook/Instagram.

Unde și când: Webinar online, prin Hangouts Meetup.

Ora și data: 22.10.2020, ora 18:00.

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.