Certificatul MMAD

Certificatul MMAD (Master Mobile Application Developer) este un atestat de programator de aplicații mobile pe toate platformele (Xcode, Eclipse and Visual Studio). Acest certificat confirmă un set de competențe și cunoștințe cerute de angajatorii care caută experți capabili să dezvolte singuri aplicații pe orice platformă și orice sistem de operare.
Smartphone-urile și tabletele schimbă modul în care comunicăm, iar în acest context dezvoltarea aplicațiilor mobile a dobândit statutul de cea mai căutată competență în IT.

MMAD
De obicei, experții se specializează în dezvoltarea aplicațiilor pe o singură platformă - dispozitivele Android sau iOS.
Pe de altă parte, companiile și-au dat seama cât e de avantajos să ai un expert care dezvoltă aplicații pentru dispozitivele Android, iOS și Windows care pot fi publicate cât mai repede.

Certificatul MMAD permite programatorilor ca pe de o parte, să „utilizeze același limbaj”, iar pe de altă parte, să lucreze pe toate platformele și reducă timpul de programare.

Logical Operations

Master Mobile Application DeveloperLogical Operations este o companie lider în domeniul educației și certificărilor în IT care colaborează de 30 de ani cu studenți din toată lumea. Îi ajută pe aceștia, dar și pe alte companii, să dobândească certificate prestigioase, să-și evalueze și să-și îmbunătățească competențele în acest domeniu.

Întreținând parteneriate cu câteva dintre cele mai de succes companii din domeniul IT din lume, Logical Operations își consolidează credibilitatea și afirmă calitatea și validitatea certificatelor pe care le acordă.

Cine are nevoie de acest certificat?

Certificatul MMAD este destinat programatorilor familiarizați cu programarea orientată pe obiect într-unul din următoarele limbaje: Java, C++, C# sau Visual Basic. Experiența în crearea conținuturilor web dinamice utilizând JavaScript, HTML și CSS, va fi considerată un avantaj.

Cunoștințele necesare pentru a lua examenul MMAD și a obține certificatul MMAD se asimilează urmând cursurile departamentului Mobile Application Development. Studenții de la toate departamentele din ITAcademy dobândesc setul de competențe necesare pentru a obține certificatul MMAD. Logic, se vor înscrie la examenul MMAD și își vor confirma competențelor dobândite și experiența lucrului pe diferite platforme inclusiv  Xcode, Eclipse și Visual Studio.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2020/21 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.